Hirdetés
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
eszgé100
őstag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy jó helyre írok-e, előre is bocsánat, ha nem.
Lényeg, hogy soha nem volt még tabletem, így nem is nagyon foglalkoztam velük, viszont az Amazon leárazta a Kindle Fire HDX 7-et 99 fontra, ami nálam a lélektani határ. Kicsit utánaolvasva derült ki számomra, hogy ezen nem rendes android rendszer van, hanem valami amazon által módosított változat, google play és a többi szolgáltatás nélkül. Ezzel kapcsolatban annyi lenne a kérdésem, hogy lehet-e rátelepíteni egy olyan rendszert amelyeken elérhetőek lesznek ezek a szolgáltatások, illetve tudok telepíteni appokat a Playről.
Ha esetleg tudnátok mondani egy olyan fórumot, ahol ezek már ki vannak vesézve, akkor legyetek szívesek csak megemlíteni, onnantól már menni fog, de jelen pillanatban, még azt sem tudom merre kellene elkezdenem a keresést.
Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a One UI 8 frissítés közzététele
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- KERESEM! LG UltraGear 45GS95QE // 39GX90SA
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3221
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4800MQ I 8GB I 500GB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest