Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - Pajac: A csodálatos mandarin
 - eBay-es kütyük kis pénzért
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
 - Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?
 - hcl: MS Office365 Linuxon

- 

LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

ClioRS
őstag
Én először megnézném, hogy milyen így bevinni az adatokat. Mindenképp menj el boltba, ha van lehetőséged egy Media Marktba, és ott próbáld ki őket. Ott van kiállítva Androidos és windows-os tablet is. A windows-os tableten teljes értékű windows fut, lehet azon könnyebb a dolog, bár nem hiszem, mert nekem az érintőképernyővel való használattal van gondom. Egy nyüglődés az egész, úgyhogy én biztos nem használnám, ha komolyabb munkára kellene. 1-2 adatnál oké, de egyébként szerintem nem alkalmas rá.

Egyébként szeretem a tabletet, csak tartalomfogyasztásra való, nem munkára

Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad Air 2025 11" 1TB Cellular (MCG84HC/A)
 - iPad Air 4 64GB Cellular Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4519
 - "Szinte Új" iPad Pro 12.9 + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
 - AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
 - AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!

- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus Elite R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB ZALMAN S2 TG 750W
 - Microsoft Surface Laptop 3 13.5" i5-1035G7 8GB 256GB 1 év garancia
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892, 100% Akkumulátor
 - XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
 - Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Dr.NX