- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- weiss: Pant* rant
- Banyasz papa: segitség kérés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
kapi122
újonc
Üdv,
Ma 2 fele sikerült véghezvinnem azt, amivel már 2 órája sz*ptam, vagyis megrendelni egy tabletet+SD kártyát az edigitalból.
Leírom, hátha valakinek segít, bár lehet azóta már változott a helyzet:
Szóval először volt az hogy megtelt a honlap, utána jött hogy se FB, se Google-accal nem tudtam belépni, így csináltam egy normál felhasználót, de azzal is ugyanaz volt, kidobált minden kattintás után. Miután ezzel is elszórakoztam egy kicsit, három-négy új káromkodás kitalálása után felhívtam az ügyfélszolgálatot, ahol 1 perc menüből az ügyintéző kapcsolásáig való elnavigálás és 19 perc iszonyatosan idegesítő, rossz minőségű ráadásul fél percenként megszakadó zene hallgatása után kapcsoltak is valakit, akivel kb. 2 perc alatt lerendeztem a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fotós kérdések órája
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Mini-ITX
- Google Pixel topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- Surface Go UAG ütésálló védőtok!
- Honor Pad X8a 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel/Notebook, üzletből, garanciával
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest