Új hozzászólás Aktív témák

• HagaNRG

őstag

Sziasztok!

10-es kijelzővel milyen lehetőségeim vannak 50-80 ezres kategóriában?

Minél nagyobb kellene és 80%-ban PDF olvasásra, 20%-ban pedig filmezésre lenne használva.

Erőteljesen húzok a márkás darabok felé, pl. Asus Memopad, de pl. Wayteq Xtab 9, vagy az Alcor Zest már 50k körül elérhető és ez utóbbi pl. 2048x1536-os felbontást tud. Hogy aztán a gyakorlatban ez miben mutatkozik meg, arról egyelőre látatlanban fogalmam sincs, lévén a Transformerem is kielégítő volt, pedig az csak 1280x800 tíz colon.

Ha tudtok valami okosat mondani, azt nagyon megköszönném, mert sokáig nem akarok variálni a dologgal.
    (első körben úgy indultam neki, hogy megveszem az Auchanban a legolócsbb BeeX tabot 15k-ért, aztán a kisfiamnak lesz min tanulni, plusz, ha néha leejti sem fogok belebetegetni, de aztán beláttam, hogy nekem is hiányzik kicsit az esti pdf magazin olvasgatás, így magam miatt megvennék egy komolyabb gépet is)

Az Asus Transformerem állítólag nagyon gyors procival volt szerelve, mégis elég idegölő volt szinte minden pdf lapozgatásakor várni a képek betöltődésére, szóval félek, hogy emiatt a TF300-tól lassabb géppel csak bajban lennék.

Köszi előre is!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés