- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micuir_M
tag
Sziasztok!
Két kérdésem van:
1. Prestigio tabletekről mi a véleményetek? A Euronics-ban lehet kapni egy 3G-s tabletet, ami telefonálásra is alkalmas, átlagos paraméterekkel (7.0 3G GPS Dual Core: MT8312 ARM Cortex A7 1.30 GHz,MALI 400 416MHz video,1GB RAM,8GB memória,max 32GB SD kártya,7.0" TFT LCD,1024x768,3G 21Mbps / 5.76Mbps,Telefon funkció,GPS,Wi-Fi,Micro USB 2.0,Bluetooth 4.0 LE,0.3Mpixel előlapi kamera,) Az tetszik benne, hogy 3G-s, lehet vele útközben is netezni. Másra nem is használnám, csak net, FB és néha pár doksi elolvasása. Most 27.000.-ért adják. Valahogy gyanúsan olcsó és a neten gyakrolatilag nincs róla leírás.
2. Mennyit kell kibírnia egy tabletnek? Van egy Lenovo tabletem, kb. 1,5 éve vettem, sokat használom és újabban nem mindig ismeri fel a SIM-et és akkor útközben nincs net, ami gáz. Én úgy gondoltam, hogy két évet legalább, de lehet, hogy ez túlzás? Meg lassan kezd elfogyni rajta az alkalmazásokra szánt hely (nem tud frissíteni). Csináltam egy factory reset-et, akkor lett hely, de megint 90%-nál jár a foglaltság. Erre esetleg van megoldás?
Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy Tab S8 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 HÓ Garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3111
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest