- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fun21
csendes tag
Hi!
Valami jó kiforrott tabletet keresek a közeljövőben 1-2 hónap amíg összespórolom a rávalót, meg más műszaki eszközt is kell vennem úgyhogy ez most csak másodlagos de tervben van.
Nem játékra kell, hanem netezni információszerzésre tehát olvasok majd rajta elég sokat illetve multimédia terén filmek lejátszásával ne legyen gondja. Kijelző méretek 7" - 10.1", 1280 x 800, android 4.1 alatt szerintem már ne.
Ezeket nézegettem:
Samsung Galaxy Tab 2 10.1
WayteQ xTAB-100DCI 3G
ASUS FonePad 7 ME371MG 16GB 3G (nem tudom, hogy elég lenne az a méret az igényekenek)90.000 Ft amit rátudok szánni, tudok várni ha esetleg valami jó fog jönni hamarosan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest