- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovacspityu2
tag
válasz
Benderember #29403 üzenetére
A vásárlástól számított 45 napon belül tudsz Dispute-t indítani. Ez ilyen "beszéljük meg a dolgot hivatalosan" a paypalon keresztül dolog. Én 30 naptári nap után indítottam, mert annyi még éppen elfogadható lenne, ha valami nyoma lenne a csomagnak, vagy vámon csücsülne, de semmi. Egy-két levélváltás a paypal oldalon keresztül a kereskedővel és ha húzza az időt bármivel és nem keresi a megoldást, akkor a dispute felületen lehet továbbvinni a "claim" állapotba. Ez valamiféle hivatalos reklamáció a paypal bevonásával. Ő mindkét felet meghallgatja. Mivel te rakod claim állapotba ami előtte dispute volt, ezért max 24 óra és a kereskedő is válaszol a te panaszodra, amit a paypal következő kb. 24órán belül megvizsgál. Mivel nekem 30 napja nem változott a csomag tracking státusza (küldemény célországba elküldve), ezért már vissza is adták a pénzt. Onnan kb.2-4 munkanap és a számlán a pénz. (A vámon csücsülést ne vedd bele, mert az más tészta, de általában 7-10 napnál az sem szokott tovább tartani)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone-t használók OFF topikja
- Gitáros topic
- Ingatlanos topic!
- Milyen videókártyát?
- Milyen NAS-t vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest