Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kovacspityu2

tag

2012-11-22 1:30:00 PM Departure from outward office of exchange, Location: BEIJING Overseas
    Ez azt jelenti, hogy már a hajón van bepakolás alatt, ugye. Ha elindul a hajó, akkor lesz shippin number is?
    Köszi
    Pandawill engem 1 hétig etetett a hülyeséggel. 1 hét után mondták, onlány ügyfélszolgálaton, hogy sajnos kifogyott a készlet, mert karácsony bla..bla...bla.
    Kérdeztem mi van akkor raktáron. Végülis árában kaptam VOLNA ugyanolyat tokkal csak 16GB-al és fehérben. Azt írta a csajszi, hogy igen ez van raktáron, mehet a módosítás, mondom IGEN.
    Módosították is, eltelt egy hét, semmi változás, pedig raktáron volt. Megint kérdezem, hát nincs raktáron.
    Ekkor felment a pumpa, bemásoltam a korábbi beszélgetés szövegét és megegyeztünk, hogy mindenféle okok miatt nem megjósolható időn belül nem lesz feltöltve CubeU30GT-vel. (Más boltnáll is hasonló a helyzet CubeU30GT-vel nagyjából csak hitegetnek.) 1 napon belül visszajött PayPal-ra a zsozsó és 3-4 nap múlva a számlámra is 310 Ft-tal több mint előtte. :)
    Aztán maradt a BuyinCoins, mint normális bolt.
    1-2 nap után ha nincs postán vagy nincs postai nyomkövető szám, akkor ki kell verni a balhét.

Hajrááá

Új hozzászólás Aktív témák