Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
-
vargalex
Topikgazda
Ha már ilyen árverseny van, akkor itt egy 5V 3A-es példány 2146 Ft-ért.
De egyébként én is a gyári táppal használom a Beelink Mini MX-et, a Megogo MXV-t, a T95M-et évek óta. Mindegyik hibátlanul üzemel. Ezek közül a Megogo-nak van a leginkább korrekt tápja, cserélhető fejjel.
-
blakey
titán
Attól függ, S912 régebbi, játékra jobb lehet, CE-re nem az.
#81636 Dolphine
HEVC seek legyen bekapcsolva, HEVC anyagoknál jól jön. Az S912 feliratok alatti "röcögése" eléggé jellemző volt, ez visszavezethető arra, hogy a gyártó nem adta ki a vezérlőket, így a CE csapata összehozott valami működőképes dolgot. Legalább 1,5 éve írtam erről, sokan észre sem vették, hogy most mi a szitu azt sajnos nem tudom, nincs S912-es boxom. -
junkpod
nagyúr
-
djherby
tag
Nekem még megvan a WDTV, és tartaléknak meg is tartom. Most azt nézem, mert még érkezik az új box (T95M). Volt még közte egy másik Android box (BFS),aminek olyan szép képe volt, hogy ... Egyébként abban is a Mali-450 végzi a képalkotást. Meg az újban is (T95M). Akkor elvileg nem lehet nagy különbség a kép minőségben?
Más. A WDTV-ben nagyon tetszik, hogy a film info-nál a háttérben a filmből vetít képeket. Tudja vki Kodi-ban ez működik? -
junkpod
nagyúr
De alkalmasak.
Az olcsó és nemajanlott típusoknál gyenge vagy nincs közösségi támogatás.
Amúgy hw szintén talán mindegyik jó, csak szoftveren vérezhet el.
HD hang megfelelő szoftverrel nem gond.
Lekeveres a kimenet szempontjából lutri, 2.0 kimenettel kísérletezni kell, legjobb a HDMI képes erősítő.
WDTV elavult cucc ezekhez képest, az S905 minden tekintetben magasan veri a régi dedikált média playereket.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD RYZEN 7 7800X3D/RTX 5080 16GB/32GB DDR5/1TB NVMe
- Gamer PC- I5 14400F,RX 5700 XT 8GB,16GB RAM,512GB NVMe
- 2013 Late 27 iMac - 1TB HDD i5 core4 24GB RAM 2GB GTX
- Eladó Intel i7 8700K + 32GB RAM erős gamer/Homelab-ra szerver PC vagy munkaállomás összetettebb fela
- Új, Gamer félgép - ASUS B860M-A WIFI + Intel Ultra 5 245KF + Patriot Viper 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB GDDR6 Zalman T4 Plus ADATA 600W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Egy hónapja ezen agyalnak a topikban. Rossz a rendszerük a postának. Ha nincs pontos gépi adat akkor megy az áfa rá.

vargalex
DoItYourself