Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
-
vargalex
Topikgazda
Ha már ilyen árverseny van, akkor itt egy 5V 3A-es példány 2146 Ft-ért.
De egyébként én is a gyári táppal használom a Beelink Mini MX-et, a Megogo MXV-t, a T95M-et évek óta. Mindegyik hibátlanul üzemel. Ezek közül a Megogo-nak van a leginkább korrekt tápja, cserélhető fejjel.
-
blakey
titán
Attól függ, S912 régebbi, játékra jobb lehet, CE-re nem az.
#81636 Dolphine
HEVC seek legyen bekapcsolva, HEVC anyagoknál jól jön. Az S912 feliratok alatti "röcögése" eléggé jellemző volt, ez visszavezethető arra, hogy a gyártó nem adta ki a vezérlőket, így a CE csapata összehozott valami működőképes dolgot. Legalább 1,5 éve írtam erről, sokan észre sem vették, hogy most mi a szitu azt sajnos nem tudom, nincs S912-es boxom. -
junkpod
nagyúr
-
djherby
tag
Nekem még megvan a WDTV, és tartaléknak meg is tartom. Most azt nézem, mert még érkezik az új box (T95M). Volt még közte egy másik Android box (BFS),aminek olyan szép képe volt, hogy ... Egyébként abban is a Mali-450 végzi a képalkotást. Meg az újban is (T95M). Akkor elvileg nem lehet nagy különbség a kép minőségben?
Más. A WDTV-ben nagyon tetszik, hogy a film info-nál a háttérben a filmből vetít képeket. Tudja vki Kodi-ban ez működik? -
junkpod
nagyúr
De alkalmasak.
Az olcsó és nemajanlott típusoknál gyenge vagy nincs közösségi támogatás.
Amúgy hw szintén talán mindegyik jó, csak szoftveren vérezhet el.
HD hang megfelelő szoftverrel nem gond.
Lekeveres a kimenet szempontjából lutri, 2.0 kimenettel kísérletezni kell, legjobb a HDMI képes erősítő.
WDTV elavult cucc ezekhez képest, az S905 minden tekintetben magasan veri a régi dedikált média playereket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- LEGO klub
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux kezdőknek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Gamer Konfig i7-11700KF, 32 GB DDR4 3200 MHz, 2 TB SSD, RTX 3070 Ti, MSI-Z490, Lian-Li ház, 850W Táp
- Eladó Intel i7 8700K + 32GB RAM erős gamer/Homelab-ra szerver PC vagy munkaállomás összetettebb fela
- DDR5 Gamer PC - I5 12400f, RTX 3070, 16gb RAM
- AMD RYZEN 7 9800X3D/RTX 5080/32GB DDR5/1TB NVMe/1200W
- AMD RYZEN 7 7800X3D/RX 9070 XT 16GB/32GB RAM/1TB NVMe/750W
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Egy hónapja ezen agyalnak a topikban. Rossz a rendszerük a postának. Ha nincs pontos gépi adat akkor megy az áfa rá.

vargalex
DoItYourself