Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
stigma
üzenetére
Más de hasonló az Embyhez. Embynél a legnagyobb gond az hosszú "öü" ami kalapos a legtöbb letöltőtt felirat esetében, ez Plexnél nem gond, jó a kódolás. Szkennelési hibákat nem tapasztalok, Embynél nekem is volt az általad leírt hiba, de az már régen volt. A frissítések, javítások sokkal sűrűbben jönnek Plexre. A többi különbséget meg látni fogod, lehet, hogy nem jön be. Nekem egyikkel sincs különösebb bajom ha jól működik. A feliratok rosszabb kezelése nálam sajnos elég komoly hibának számít.
-
Imi1981
veterán
válasz
stigma
üzenetére
Én emby kodi addont használom és nekem nincs gondom vele. Nagyon jól működik.
Arra gondoltál, hogy letöltesz egy filmet és az emby szerver nem jeleníti meg? Egyszer volt ilyen nálam is de ez plexnél is előfordult. Annyit csináltam, hogy könyvtár beolvasása és utána jó lett. -
stigma
addikt
válasz
stigma
üzenetére
Hi, Update mappábe beszórtam a 9.2.5-ös frissítést , majd frissítette isa rendszert (vagyis a semmit) de sajnos csak 1 napig volt jó, mert ma újboli bekapcsoláskor ismét 720p-s gui fogadott.
#78121ztsoft:
Köszi szépen. Mivel nekem emmc-n van ezért lehet az lesz kiirom SD-re és megpróbálom emmc-re telepíteni, vagy esetleg Amlogic Tool-al újraflashelem holnap.Köszi az infót.
-
ztsoft
őstag
-
blakey
titán
válasz
stigma
üzenetére
Nekem ix volt valami a CE-vel, egyik napról a másikra nem indult, "telefirkantotta" szöveggel a képernyőt majd nagy nehezen bejött a felület, ráfrissítettem ugyanazzal a rendszerrel tehát semmilyen visszaállítás, stb. nem történt és minden rendbe jött, lehet, hogy ha még egyszer ráfrissítenél akkor rendbe jönne.
-
Beni2360
félisten
válasz
stigma
üzenetére
Sajnos én ebbe a felállásban nem tudok segíteni.
Talán Csicsóka, ő ezekben a fő tudor.
Elképzelésem az itt olvasottak után, törölni (vagy vissza iratni SD kártyára) a belsőről és egy SD kártyára frissen kiírni és utána át telepíteni az emmc-re. De ez csak az én elképzelésem, de lehet, hogy van egyszerűbb módja is.
-
blakey
titán
válasz
stigma
üzenetére
Érdekes jelenség, nem tapasztaltam ilyet.
#78091 insight
CEC-hez nem tudok hozzászólni, úgy sz@r az egész ahogy van, Apple TV, CoreELEC CEC-t használ, LG Simplink-nek nevezi és némileg eltér a CEC-től Samsung Anynet-nek nevezi, az is más, és a többi TV-gyártók is valami pluszt, valami mást adnak hozzá vagy vesznek el. A TV hülyesége, hogy nem tudja normálisan kezelni a CEC miatt. -
blakey
titán
válasz
stigma
üzenetére
mekkora különbség lehet egy Khadas VIM3L és egy Beelink GT King között? Vagy akár Beelink GT-King Pro között? - semekkora ha CE-re gondolsz.
VSX-932 és a HKTS szett nem eg nagy durranás, de nem árt figyelembe venni, hogy milyen kábeleket próbálgattál. HDMI-n nincs különbség. Egy jóminőségű kábel a vásárlási értékétől függetlenül jó tud lenni, nem az ár határozza meg a minőséget, fontos, hogy az adott kábel milyen szigetelésű, teljes bekötésű-e vagy sem, stb. Ha magadat szeretnéd megnyugtatni akkor nyugodtan vehetsz Audioquest Chocolate kábeleket is
. -
FingR86
őstag
válasz
stigma
üzenetére
én semmihez nem nyúltam, szerintem mindig is ezek voltak a beállítások amikor még működött a DTS. De tegnap letöltöttem a halálos iramban 6-ot ahol volt dts és ac3 5.1 hangsáv is, gondoltam akkor miért ne a dts-t hallgatnám. és akkor eszméltem rá, hogy az istenért sem akar működni. holott amióta legutoljára működött, semmin nem változtattam csak a rendszer frissült.
egyébként ezekkel a beállításokkal akkor is van hang ha a boxból kihúzom az optikát

de ezért nem értem, hogy ha alapértelmezettnek az optika van megadva, akkor miért hdmi-n megy az ac3 5.1 -
Yerix
tag
válasz
stigma
üzenetére
Ztsoft, Kokoooa, Hunaqua és Stigma köszönöm, hogy leírtátok, hogy nálatok milyen.
Számomra az a fura, hogy ha 19 torrent van a kliensben és mindegy melyik kliens, mert próbáltam a Transmissiont, qBittorentett, Delugét, rutorrentett, akkor rendben van. De ha betöltöm a 20-at vagy akár a 21-et, akkor teljesen elfekszik a cuc.
-
kokokka
addikt
válasz
stigma
üzenetére
Azért annyira ne örülj
Én is megcsináltam, működött is. Úgy-ahogy. Sajna volt olyan elindított DB mappa aminél pár másodpecenként elhalványult majd újra jó lett a kép. A sima OK gombra nem indul egyetlen egy DB mappa sem, csak akkor, ha a felugró menüben kiválasztom a lejátszást. Ha be jött a kép, nem volt olyan gomb a távirányítón, amivel simán a főmenübe vissza tudtam volna lépni. Radásul mindegy mit indítottam el, nagyn lassú volt az egész. Egyetlen DB ISO fájlom van, azt meg el sem indította. Lakaul ez szerintem, de még nagyon nem az igazi sajnos. Nálam legalább is ezek voltak. -
stigma
addikt
válasz
stigma
üzenetére
Sziasztok, akkor válaszolok magamnak
S905x3 : x96 Max plus 4/32-es boxon elindul az Armbian, mégpedig az alábbi verzió.
Armbian_20.08_Arm-64_bionic_current_5.7.16.img
Telepítés lépései, aki szeretné:
1. lépés: leszedni az alábbi imaget: Link: Armbian_20.08_Arm-64_bionic_current_5.7.16.img
Ez a desktop nélküli verzió mert, szervernek szánom. Ezenkívül már van 20.09-es változat is.
2. lépés: balenaEtcher-el kiirom egy SD kártyára az image-t.
3. lépés: A gyökér könyvtárban az uboot S905x2-922-t lemásolod és átnevezed u-boot.ext-re
4. lépés: elmész az alábbi mappába, ahol az fájlt megnyitod: /extlinux/extlinux.conf
Kikommentelsz mindent(az első sorokat nem), majd 2 db kettőskeresztet kiveszed az alábbi sorokból
- Amligicos résznél kicseréled az egyik nevét az alábbira: meson-g12a-x96-max-no-cvbs.dtb
- Utolsó sor elött kiveszed a kettőskeresztet (valami root nevü sor)
5. lépés: fokpiszkálós módszerrel elindítod (fogpiszkáló nyomva tart majd adaptert rádugod)Armbian pöccre indult SD-ről kb 10 percet foglalkoztam vele. USB-et néztem működik, Ethernetet néztem működik.
SSD-n akartam belépni, de ahhoz újra szórakoznom kellene(ssh szervert feltenni) vele így majd hétvégén folytatom.
A boxot CE + Docker-rel szeretném tesztelni, vagy Armbian vonalon.Annyit még erről, hogy X96 Air amin még megy illetve ez a fajta box, ha a fórumot jól néztem: Link
Legrosszabb esetben lesz egy jó CE boxom
-
Beni2360
félisten
válasz
stigma
üzenetére
Szerintem a régi TV-d nem tudja a E-AC-3 hangot kezelni és azért süket. Oda más hangbeállítás kell mint az újabb TV-hez.
Miért nem hagyod, hogy a box kezelje a hangot és küldje át PCM-be a TV-nek. Én kikapcsolnám a passthought és úgy próbálnám meg.Gondolom nincs közte AVR. Látom alakul. -
DoItYourself
Topikgazda
-
stigma
addikt
válasz
stigma
üzenetére
Csak nem tudtam megállni, kiadtam a másik parancsot, melyet írtam és ezt kaptam:
ceemmc -vs majd mint látható y-t nyomtamStarting CoreELEC eMMC installation tool...
System is not supported: g12a_s905x2_4g_1gbit!
There is NO official support by Team CoreELEC
if you continue to run this tool!
Continue? [y]: yeMMC size: 0x00073a000000 [32GB]
Original partition table:
[mmcblk0p01] bootloader offset 0x000000000000, size 0x000000400000 [4 MB], unkn
[mmcblk0p02] reserved offset 0x000002400000, size 0x000004000000 [64 MB], unkn
[mmcblk0p03] cache offset 0x000006c00000, size 0x000046000000 [1120 MB], cache
[mmcblk0p04] env offset 0x00004d400000, size 0x000000800000 [8 MB], unkn
[mmcblk0p05] logo offset 0x00004e400000, size 0x000000800000 [8 MB], code
[mmcblk0p06] recovery offset 0x00004f400000, size 0x000001800000 [24 MB], code
[mmcblk0p07] misc offset 0x000051400000, size 0x000000800000 [8 MB], code
[mmcblk0p08] dto offset 0x000052400000, size 0x000000800000 [8 MB], code
[mmcblk0p09] cri_data offset 0x000053400000, size 0x000000800000 [8 MB], cache
[mmcblk0p10] param offset 0x000054400000, size 0x000001000000 [16 MB], cache
[mmcblk0p11] boot offset 0x000055c00000, size 0x000001000000 [16 MB], code
[mmcblk0p12] rsv offset 0x000057400000, size 0x000001000000 [16 MB], code
[mmcblk0p13] tee offset 0x000058c00000, size 0x000002000000 [32 MB], code
[mmcblk0p14] vendor offset 0x00005b400000, size 0x000010000000 [256 MB], code
[mmcblk0p15] odm offset 0x00006bc00000, size 0x000010000000 [256 MB], code
[mmcblk0p16] system offset 0x00007c400000, size 0x000074000000 [1856 MB], code
[mmcblk0p17] data offset 0x0000f0c00000, size 0x000649400000 [25748 MB], dataNo CoreELEC installation found on eMMCInstall in dual boot mode, CoreELEC and Android on eMMCUse CoreELEC data from[1] current used SD or USB device[2] existing backup on current used SD or USB deviceInstall in single boot mode, only CoreELEC on eMMCUse CoreELEC data from[3] current used SD or USB device[4] existing backup on current used SD or USB devicePlease choose one option? [1/2/3/4]: nFuttatni nem mertem, mint látjátok n-et nyomtam...Viszont végiggondolva most a rendszer az SD-ről bootolok ugye, lehet elős körben egy emmc-re való dual boot-ot kellene nyomnom és csak utána szórakozni a droid törlésével vagy 3-as gombbal?
-
mikrofon
veterán
válasz
stigma
üzenetére
én pl szelektív CEC-et nem tudtam beállítani, akárhogy próbáltam. Vagy minden vagy semmi...
Nekem bejött a CEC, csak időnként eldobta a kapcsolatot, akkor a TV-n újra kellett állítani (ki-be kapcsolással) a menüből. Ez nekem macera volt... Vagy is nem nekem, hanem a többieknek... Amúgy alapvetően tetszett, hogy csak a box távirányítója kellett. Ha alvó állapotba volt elég volt a nyilat vagy az ok gombot megnyomni és minden működött, még a hangerő állítás is jól működött hála a CEC-nek, de ha eldobta a kapcsolatot , akkor jött a szerencsétlenkedés....
Másik problémám az volt, hogy hogy a box - TV - soundbar soron mire a soudbar-ra ért a hang késett és ez zavaró volt...
Így maradt, hogy a box optikán kapcsolódik a sondbar-hoz és hdmi-n a tv-hez. Ezzel csak az a bajom, hogy a soundbar 15 perc csend után kikapcsol, nem lehet ezt a szolgáltatást kikapcsolni. Ez botrányos nagyon lecsökkenti az élvezeti élményt..... Ami egyébként optika esetén volt így, míg CEC + ARC esetén jó volt ez is.
Mondjuk az se előnyös, hogy a feleségem ha hangos amikor a gyerekek néznek valamit, vagy ő hallgat zenét, csak odalép a soundbar-hoz és azon lehalkítja, így a box-on már nem lehet fentebb halkítani amikor én nézem..... Ez is csak optika esetén probléma....
Az itt írtak alapján az a véleményem, hogy a felső és pro kategóriában (TV, erősítő) már jól működik a CEC és az ARC, de alatta ill. a régebbi cuccoknál, még sok a szívás és szerencsétlenkedés. Amolyan specifikációban jól mutató de kényelmi szempontból használhatatlan funkció.... -
Beni2360
félisten
válasz
stigma
üzenetére
Nézzél körbe az AVR HDMI Seup-nál ott vannak az auidó kimenet beállítások is. Legalább is nálam a DENON-nál.
HDMI kontrol és az ARC nál kutakodjál.
HDI audio aut-AVR nálam és nem egy a hang a TV-be.
Van HDMI Pass Through azon a bemeneten amit választasz AVR bekapcsolás nélkül át megy minden a TV-re ezt szoktuk mi is használni a reggeli TV-kor.
Más hirtelen nem jut eszembe. Én semmi CEC + ARC-t nem használok. -
Agoston1007
csendes tag
válasz
stigma
üzenetére
Én például külön örülök, hogy a tv-n (samu 4k) is és az erősítőn is van hang egyszerre. Ugyanis a nejem nem szokta bekapcsolni az erőlködőt, neki nem fontos az 5.1. Ha én is nézem, akkor bekapcsolom, a tv-t meg lehalkítom nullára (nem mute, mert akkor ott villog a képernyőn a jele
).
Beelink GT1 Ultimate androiddal. CEC nincs, mert egyfolytában megy a box. Tv-be HDMI, erősítőhöz optikai. A kodit használom mindenre, abban van egy olyan, hogy Hangtovábbítás engedélyezése, ezalatt még egyebek (dts, ac3 kompatibilitás, stb). De ez nem kapcsolja ki a tv hangját.
Nekem így jó.
Az én erősítőm viszont kikapcsolt állapotban nem engedi át a HDMI jelét. Ezért minden mindennel össze van kötve. A box és a beltéri HDMI-vel tv-re, a beltéri és a box optikaival az erősítőre. Így bármit látok és hallok a tv-n is és az erősítőn is. Igaz, így a tv-n kell bemenetet váltani, ahogy te az erősítőn. -
blakey
titán
válasz
stigma
üzenetére
Ha a TV-t bekapcsolom az erősítő is bekapcsol. - gondolom CEC segítségével
Ha filmezni, sorozatozni akarok akkor csak HDMI jelet váltok és máris indulhat a mutatvány. - azaz bekapcsol a box szintén CEC segítségével
Hibajelenség: TV bekapcsolás után,ha filmet/sorozatot akarok nézni, nem csak a házimozin hanem a Tv hangszóron is van hang, ezért az alábbi megoldást kell alkalmaznom. - erősítő ki kell kapcsolni a hangtovábbítást, nem kéne, hogy átmenjen a hang a TV-re. -
Pelican
őstag
-
mikrofon
veterán
válasz
stigma
üzenetére
Nah csak nem hagy nyugodni az odroid c4. Ezért megnéztem, hogy mennyi lenne a vége. Szállítással együtt 105USD (+ÁFA +kezelési költség) a szett szállítással.
UK store-ból rendelve 130EUR, de itt még csak előrendelés van.Viszont ennyiért már Beelink gt King-et lehet venni... Ez nem éri meg jobban?
Jah és max 20% felárért meg már n2-t lehet venni...
-
válasz
stigma
üzenetére
Ha CE alatt is használni akarod a BOX-ot, akkor már ki is verheted a fejedből a frissítést!
pontosan az(115N0) az utolsó jól működő verzió, ha ettől frissebbet teszel fel akkor, az USB2.0 port megszűnik működni a BOX.on, és Android rendszert sem tudod kikapcsolni(így a CE sem fog elindulni csak táp ki/be dugással) mert csak alvó módba megy kikapcsolást nyomva, és még sok egyéb probléma is lesz CE alatt.
Semmivel nem jobb a frissebb droid9.es rendszer hogy érdemes lenne rá frissíteni! Csak akkor éri meg ha kizárólag a droid rendszert használod a BOX-on
-
cof
veterán
válasz
stigma
üzenetére
A verzióra lettem volna kíváncsi amit rá akarsz tenni.
Szerintem ez a legújabb ahogy nézem: 007P0
Ez van a tiedhez is Firmware link: (SN: 95X2).
Topik: [link]
Fel lehet tenni SD kártyáról is csak ne csomagold ki a franklin-ota...zip-et, hanem másold az SD-re a recovery.img és a factory_update... fájlt is.
Aztán update-nél ezt a zip-et tallózod be, persze csak saját felelősségre frissíts.
-
-
Pelican
őstag
válasz
stigma
üzenetére
Az nem furcsa, mivel nem támogatott, azért kell a -x hogy ennek ellenére megcsinálja.
Mikor töltötted le azt a 9.2.2-t? Ha rögtön az elején, akkor töltsd le mégegyszer, volt benne javítás. Ha azután sem megy, itt egy topik, ahol ezzel foglalkoznak -
stigma
addikt
válasz
stigma
üzenetére
S905X2-t sem támogatja sajnos, ugyanazt a hibaüzenetet kapom.
Illetve mmcblk0 részem persze nincs is.CEA:~ # df -hFilesystem Size Used Available Use% Mounted ondevtmpfs 1.9G 4.0K 1.9G 0% /dev/dev/mmcblk1p1 511.7M 203.2M 308.5M 40% /flash/dev/loop0 187.0M 187.0M 0 100% //dev/mmcblk1p2 28.6G 1.2G 27.5G 4% /storagetmpfs 1.9G 0 1.9G 0% /dev/shmtmpfs 1.9G 10.1M 1.9G 1% /runtmpfs 1.9G 0 1.9G 0% /sys/fs/cgrouptmpfs 1.9G 2.6M 1.9G 0% /vartmpfs 1.9G 0 1.9G 0% /tmpoverlay 28.6G 1.2G 27.5G 4% /storage/.kodi/userdata/ -
-
válasz
stigma
üzenetére
ahogy a kolléga is írta!
ceemmc -x és itt majd az 1.est nyomd ez dualba teszi fel de, ne aggódj a teljes belső szabad tárhely elérhető lesz CE alatt és ha droidot indítasz ott is!
Alapból úgyis a CE fog indulni szóval ne foglalkozz vele hogy ott marad a droid!Innen vissza lehet majd állítani gyári állapotúra is a droid-ot és törölni a CE-t, sz.tem ez a legjobb megoldás jelenleg!
-
hunaqua
addikt
-
-
blakey
titán
válasz
stigma
üzenetére
Bár tudom, sejtem, értem, hogy mindenki szeretne alacsony hőfokot látni de 70°C sem a világvége. Ha 80°C közelében van akkor érdemes elgondolkodni valamilyen javításon. Mellesleg egy jó táp sokat segít a normális működésben. Nem a gyári táppal használom, mellesleg az S905X3 SoC sokkal "rugalmasabb", gyorsabban reagál és a terhelés hamarabb felugrik majd lemegy, mint pl. S922X-en. sűrűbben látom alacsony frekvencián dolgozni. Egyelőre nem izgatom magam ezeken az értékeken.
-
Beni2360
félisten
válasz
stigma
üzenetére
Én nem várnék a kínai szállításra ha megvan a méret akkor beballagsz egy számtech boltba és a bontott anyagokból kérsz. Én is kaptam 2 db-t és azt lehet már akár méretre "szabni", fizetni akartam de nem engedte. Igaz végül egy saját selejtes videó kártyáról került le egy réz ventillátor és azt ragasztottam rá. Bekötés nélkül is jócskán le ment a hőmérséklet. Igaz nálam volt magasságban bőven hely.
Ui: És ha van hely a box alatt akkor egy ilyen is segítségre lehet. és akkor már a kifurkálás ia értelmet kap szvsz. -
válasz
stigma
üzenetére
írtam már erről korábban!
KB semmi eredményt nem hoz a lehető legnagyobb méretű borda(35x35x9) felrakása sem, a legnagyobb probléma, hogy teljesen zárt a BOX doboza és sehová nem tud eltávozni belőle a meleg!
a RAM-ok SEMMIT nem melegednek, szóval azokra teljesen felesleges a hűtés, ha most melegnek érzed az attól van hogy az SOC át melegíti az egész környezetét és a RAM ot is felveszik a meleget tőle!
Ha rendes hűtés és szellőzés van az SOC.n a ramok totál hidegek lesznek!Teljesen jó a gyári vaslemezes megoldású hűtés ha cseréled a thermal padot benne jobb minőségűre, és csinálsz szellőzést a burkolatra!
trance89 : nekem bement a 35x35x10 is de ahoz már le kellett faragni az aljából a gyári vaslemez tartó füleit, szóval a 9mm még bemegy faragás nélkül
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
stigma
üzenetére
Nem biztos, hogy jól értem, de szerintem olyan, hogy FLAC passthrough konkrétan nincsen. Azt mindenképp legalább PCM-be kódolva küldi ki a lejátszó. Már ha erre gondoltál.
De most a CE Fórum-on is írtak olyasmit, amit már én is, hogy az X2 SOC-nak lehet sok egyszerre a Hi10p és FLAC dekódolás, főleg ha magasabb a bitráta... Persze ki tudja, ezért kell sok helyről és minél több user-től informálódni. A S905D3 sem sokkal erősebb, mint az X2-3 ha jól tudom, de azért egy próbát megér. Az S922X-re ott is írják, hogy az tuti bírta ezt a sample-t is, de ezt már tudtuk (meg azt is, hogy az mennyire erősebb SOC).
-
SunMount3r
nagyúr
-
Csicsóka
őstag
válasz
stigma
üzenetére
Probáltam .kodi alatti mappákban próbálkoztam , sajsnos siekrtelenül.
Ott kell lenni írás jognak, inkább a Dockerben futó cuccok kavarhatnak be valamit. De ha van ITX szervered, miért szenvedsz dockerrel? Nyakatekert, utálatos megoldás. Natívan kitűnően fut a pi-hole, semmi macera nincs vele. Nálam majd 4 millió donain van a black.list-ben.
-
DJGABI
addikt
válasz
stigma
üzenetére
ahogy néztem hass.io alá van pihole meg adguard addon is, bár ha amúgy nem kell a smarthome téma, akkor picit ágyúval verébre...
ha direktben telepíted? [link]
nem tudom, ez a dockerezés... ehh. jól megbonyolít mindent, hassio alatt samba share-t bekapcsoltam, tökéletesen működik. mellé a debianos smb servert az istennek nem tudtam belőni....
-
Csicsóka
őstag
válasz
stigma
üzenetére
Natív mode => Elvielg itt csak az elréséi utakat frissíti be, de nekem ez nem műűködik sajnos.
Ha fixen felmountolod a szerver NFS megosztását a CE alá akkor az is működik, a lényeg hogy azonos legyen a könyvtér struktúra.
Ha a szerveren a /media/Nas/Film az NFS-en kiajánlott könyvtár, akkor a CE alatt is a /media/Nas/Film alá kell mountolni.root@CoreELEC-X96:~# df -h
Filesystem Size Used Available Use% Mounted on
devtmpfs 1.8G 4.0K 1.8G 0% /dev
/dev/sda2 15.6G 1.3G 14.3G 9% /
/dev/sda1 127.7M 14.5M 113.2M 11% /flash
tmpfs 1.8G 0 1.8G 0% /dev/shm
tmpfs 1.8G 9.5M 1.8G 1% /run
tmpfs 1.8G 0 1.8G 0% /sys/fs/cgroup
tmpfs 1.8G 2.6M 1.8G 0% /var
tmpfs 1.8G 0 1.8G 0% /tmp
/dev/sda3 93.7G 59.7M 93.6G 0% /var/media/SSD_DOWNLOAD
10.1.1.2:/media/Nas/Film2
916.8G 809.2G 60.9G 93% /var/media/Nas/Film2 -
blakey
titán
válasz
stigma
üzenetére
Itt a Beta 1.09-et válaszottam ki, majd OK gomb - miért a Betát? Sajnos már többször hibába futottam így nem ajánlom, hogy a Beta kiegészítő települjön, ha hazavágja az adatbázist akkor csak bosszúságot fog okozni, a stabil teljesen jó, ha valami hibás a betában az legalább nem fog zavarni.
Ezek után a repo-k között megkeresed a BETA Emby repo-t, majd ott a "video Add-on" résznél a kiválasztod az Emby-t.....EmbyCon-it is felajánlja, de ne azt válaszd!!!! - lehet választani és megoldható, hogy ugyanúgy megjelenjen a médiatárba.
Addon-mode(valami ilyesmi): Ezt választom, igaz azt írja skin-t és mindent frissít, de nekem nem frissített, viszont az ellrési utak tökéletesen mentek. - Az Emby szervernél fel kell telepíteni egy Kodi Companion nevű kiegészítőt és akkor jobb lesz a kommunikáció. Gyűjteményekhez meg telepíteni kell az Auto Box Sets kiegészítőt, szintén a szerveren. -
Csicsóka
őstag
válasz
stigma
üzenetére
- Mindig csinálok backup-ot a box gyári android rendszerérel, ez működik S905x3-on is ugye?...Régi csicsóka írás Android backup-ra
Ez már nem működik 8-9-es droidon.
- A felezős módszerrel mint olvastam az utolsó 20+-os hsz-t múködik, linkeltek egy megoldást erre?
x3-on csak a nightly-k mennek, abból nincs felezős, csak 9.2.0 van.
Ez működik bármilyen jellegű nightly frissítéssel is, ha frissíteni akarok Update mappában?
Működne, oda vissza, x2-n működik is.
- Rajtam kívül több box esetén használEmby server-t?
Csak filmek vannak, sorozat nincs. Debian szerveren fut, BPI M2U vason.
-
-
stigma
addikt
válasz
stigma
üzenetére
Egy router reset + kábel ki/be és lett ip-m viszont engem bosszant az, ha a frissítéseket kikapcsolom system szinten akkor a nightly automatikusna a legfrissebb verziót leszedi az Update mappába és friisiti következő újraindításkor...
ez kiküszöbölhető valahogy hogy ne csinálja ? -
-
Csicsóka
őstag
válasz
stigma
üzenetére
Ez engem is érdekel, ha jutsz vele valamire.
Béni! #65988
Jut eszembe, ha nem elég jó a NAS, biztos van megunt box amit nem használsz.
Tehetsz rá Armbiant, arra natívan felmegy az Emby.
Vagy valamelyik boxot, amin CE van, és nézed is a mozikat, tehetsz docker-t és abba Emby servert. [link] Itt egy video. Nem olyan bonyolult mint ahogy kinéz, és így az egész hálózatodat kiszolgálja majd az az egy box.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- AMD Ryzen 5 5600/3060/512Gb SSD/16Gb RAM/700W
- Lenovo ThinkCentre - i5-6400, 8GB, 250SSD, 200HDD
- GAMER PC! Ryzen 5600X / RX 6600 XT / B550 / 32GB 3600MHz / 1TB NVMe M.2 / 650W
- GAMER INTEL I5 10400/16GB DDR4/RTX 3070/256GB NVME SSD/500GB HDD
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4045, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

vargalex
DoItYourself