- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pjetree3
kezdő
Szép Napot Mindenkinek!
Van egy X96 Max Plus 2 Boxom, a tavasszal vettem és eddig jól is működött hiba nélkül...de most lefagyot filmezés közben Stickről, 3-szor is egy órán belül, kép megáll és valami hang mint mikor be kapja a magnó a kazetta szalagot, kb le is fagy a Box is mert a távirányítóval nemtudook mit kezdeni, szóval csak úgy tudom restartolni ha áramtalanitom! Eddig csak Filmezésre használtam külső adathordozórol közbe közbe egy kis RTL Most meg Tv2 Play de nagyritkán...valaki tudja mi lehet a gond?? (A sticket 2 hónapja vettem Direct a Boxhoz egy Patriot 250 GB-os USB 3 k#rvagyors) Nagyon szeretem a Boxot úgyhogy jó lenne ha tudnák megoldást találni a Problémára!?
Köszönöm Szépen aki tud segíteni előre is!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Politika
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- One mobilszolgáltatások
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Fél konfigurációk
- AKCIÓS!!!GARISS! R5 5600G/RX 6700XT/16 GB/1000 GB SSD/700 W
- Eladó alig egy hónapos ITX irodai konfig i5-14400-32GB RAM- 512GB SSD (számlával és garival)
- AmD - Ryzen5 - ös Gamer - Pc1 - Eladó - Számla - Ready !!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest