- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lelkiblog
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pjetree3
kezdő
Nekem ez a Hibakód jelenik meg mindig a Boxon,plusz gondjaim vannak a Vendég fiok létrehozásával is,Ip cimet se tudom melyik kéne és lehet nem a megfelelök a beállitasok a Boxon sem a hálozati megosztáshoz,szoval nekem ez igy nagyon magas...Szeretném ha sikerülne de igy nemfog
Köszönöm amugy a Segitségeket -
pjetree3
kezdő
válasz
AlyrArkhon #94787 üzenetére
AhhA!
Nekem azért még ez is Extra picit...lépésről lépésre esetleg ha tudnád!
Amúgy egy könyvtárat megosztottam már de semmit nem látott a Box -
pjetree3
kezdő
HALI MINDENKINEK!
Hallotam hogy lehet Boxon(X96 Max plusz 2) keresztül filmek és sorozatok lejátszása Laptoprol egy bizonyos Mappábol ahol a letőltések vannak
Ezt hogy lehet megcsinálni??
Eltudná valaki részletesen ezt magyarátni mert soha nem csináltam még ilyesmit és hallottam hogy akkor nem kéne mindig pendrivra másolni a filmeket sorozatokat...
Segitségeteket előre is KÖSZÖNÖM!!! -
pjetree3
kezdő
válasz
togaba #94707 üzenetére
Hali!
Köszi Szépen az Infot!..de egyenlőre megusztam és ugyan ugy ahgy irtad,kikapcsoltam a boxot és kihuztam a tápot is és napig ugy hadtam,most jelenleg müködik...de ha csak 1-2 évig birjak akkor az eleég gáz és Igen az eladó nem tehet róla!De nem örülök annak,hogy rővid az élettertama,mert ez csak nem egy telefon azok szoktak 2 vagy 3 év utan besz@rni... -
pjetree3
kezdő
Akkor nem Várom el!
Èn kérek elnézést....rosszul fejeztem ki magam!
De szeretnem ha segítséget kapnak legalább annyi mert egy évig se használtam és agyon se volt használva csak egyetlen dologra használtam Pendrivról filmeket, sorozatokat nézni, úgyhogy attól sem mehetne meg!
Köszönöm! -
pjetree3
kezdő
Köszi!
De én nem írtam, hogy tőled vettem!
Kicsit túlzás amiket írsz,és neharagudj de megfogom próbálni más táppal de Ma nem tudom!
A kérdő jelek meg felkiáltójelek meg azért vannak, hogy kérdezzűnk vagy kijelentsűnk valamit!
....➕ Így van tőled vettem és elvarom hugy segíts, ezt eddig csak Privátban írtam de most akkor leírom itt is NEMTUDOM MA MEGNEZNI MERT NEM VAGYOK OTTHON 🏡 -
pjetree3
kezdő
Hali Mindenkinek!
Adott egy X96 Max +2, kb egy éve lesz lassan, hogy vettem, de ket napja elkezdett szarozni, nem játszik le Semmit Pendrivról vagyis elindítom es pár másodperc múlva a kép megáll hang már az elejétől kezdve nincs! Ilyet még soha nem csinált eddig, a Pendrive jó, a Gép Hőmérséklete 69 Celsius, A Tápegység nem meleg! Mi lehet vele???
Valaki???
-
pjetree3
kezdő
Szép Napot Mindenkinek!
Van egy X96 Max Plus 2 Boxom, a tavasszal vettem és eddig jól is működött hiba nélkül...de most lefagyot filmezés közben Stickről, 3-szor is egy órán belül, kép megáll és valami hang mint mikor be kapja a magnó a kazetta szalagot, kb le is fagy a Box is mert a távirányítóval nemtudook mit kezdeni, szóval csak úgy tudom restartolni ha áramtalanitom! Eddig csak Filmezésre használtam külső adathordozórol közbe közbe egy kis RTL Most meg Tv2 Play de nagyritkán...valaki tudja mi lehet a gond?? (A sticket 2 hónapja vettem Direct a Boxhoz egy Patriot 250 GB-os USB 3 k#rvagyors) Nagyon szeretem a Boxot úgyhogy jó lenne ha tudnák megoldást találni a Problémára!?
Köszönöm Szépen aki tud segíteni előre is!!! -
pjetree3
kezdő
válasz
DoItYourself #90863 üzenetére
Köszi szépen!
Most már átolvastam az 5-ős részt...de az összerakás nekem Kinai ,bocsi.A Minixel mi a helyzet?? -
pjetree3
kezdő
Hali Mindenkinek
Én egy Amlogic procis, CoreElec oprendszerű media boxot keresnék vagy Hasonlót , mivelhogy a Smart TV-ém sokszor nem jol játsza le a 4K 2160p - es Filmeket ,nagyon fakók néha a szinek de nem minden esetben,van hogy szép természetes a szin...ha valaki tud valami jot ajánlani is nem is tul drágát azt nagyon megköszönném!!!
Amugy ilyen a TVm : https://www.displayspecifications.com/en/model/c82db05Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó alig egy hónapos ITX irodai konfig i5-14400-32GB RAM- 512GB SSD (számlával és garival)
- AmD - Ryzen5 - ös Gamer - Pc1 - Eladó - Számla - Ready !!
- GEEKOM GT1 Mega AI Mini PC
- AMD Ryzen 7 7700X / RX 6950 XT 16GB / 32GB DDR5 RAM / 3TB SSD konfig eladó ÁRON ALUL!!!
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest