Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
A coreelec az elérhető, azon nincs sok minden megosztani való azt letöltöd és telepíted, az android pedig elég egyedi mert a box teljesen más mint az x99max, így nem tudom más boxora milyen lenne. Ezt adott darabon lehetne csak tesztelni. Kérdés amit kapsz mennyi ram lesz benne, milyen wifi, lan, BT stb, ahhoz kell droidot gyártani. Ami nálam járt azokhoz úgy kellett összelegózni a gyári lementett droidból és máhol elérhető darabokból összerakni hogy minden működjön. Arra vigyázzatok ha a típus alapján tesztek fel rá pl slimboxot vagy más fw-tjópár fw-vel tégláztam, mert ne mfelelt meg, de felírta. Tehát csak akkor mókoljátok ha vissza is tudjátok állítani. Ha nemakkor az androidot ne piszkáljátok rajta. ( ez a hátránya a nem origi boxoknak - többek között)
Mondjuk így elkészülve jó lett a box és gyors is, csak éppen nem ugyanaz amit eladtak.
Ezért nem szabad pl geekbuyingról és ebay-ről x96max-ot sem venni mert azokból is igen sok a kamu darab és csak szívás lesz a vége pár ezer spórolás miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Háztartási gépek
- LEGO klub
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Szólánc.
- Konzol Screenshot
- Milyen egeret válasszak?
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Hegesztés topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

vargalex
DoItYourself