Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ludla
őstag
Értem ha majd meg kapom akkor írok mert kellene segítség legalább valami használhatót kihozni belőle, én Aliexpress-t használom de még csak a Scishion V88 Plus 4k vettem anno 5e-ft ért amit LibreElec-el használok. Amúgy honnan érdemes vásárolni akkor ha ennyi fake szarokat árulnak?
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazdák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Lexus, Toyota topik
- Jelszókezelők
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen videókártyát?
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Apple Mac mini M4 / M4 Pro garantáltan a legjobb ár, bontatlan, EU-s, garanciális
- ReZone Használt PC Bazár Megbízható gépek, korrekt árak.
- HASZNÁLT Gamer Pc (videókártya nélkül)
- BONTATLAN Lenovo ThinkCentre M70s SFF Business Időtálló Asztali gép -50% i5-14500 16/512 770 Magyar
- mini pc/ WIN11/ i5 12500T/ 32GB DDR5/ 512GB gen4 SSD/ WiFi6/ 1 év garancia, számla/ ingyen szállítás
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung UE55TU7102KXXH 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN Z1 Plus Seasonic 850W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

DoItYourself