Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• interstate76

addikt

válasz interstate76 #84882 üzenetére

Hátha érdekel valakit az S905X4-es vonal: ma este szétkaptam az A95X F4-est (az alján lévő gumitalpak alatt vannak a csavarok) és belekukkantottam. Hát... nem véletlenül ment fel 80˚C környékére, amikor játszottunk rajta: egy ilyesféle borda van a procin, oszt jónapot. Ez az S905X3-asokon lévő hűtési bravúrokat is alulmúlja, de legalább felfelé néz! :)

Tettem rá egy ilyet és könnyes búcsút vettem a tetején lévő led fényjátéktól, hogy a plusz borda legalább fejjel lefelé fordíva, a gyárilag bent lévővel "összecsúsztatva" beférjen a házba és azóta ezzel használom. Nyugalmi állapotban 50˚C környékén marad, de magas (közel 80 Mb/s) bitrátájú 4K anyagot nézve sem éri el a 70-et. GTA Liberty Citi Stories-t játszva sikerült kicsivel 70˚C fölé vinni, de a játékból kilépve kb. 1-1,5 perc alatt visszahűlt 60˚C alá, szóval sztem ennyi bőven elég neki.

Más téma: ePSXe emulátorral bővítettem az előzményben tárgyaltak körét és elkezdtem a Silent Hill első részét. Mivel sosem volt PS1-em, így ez nekem kimaradt. Az irányítást szokni kell (pl. R1+X kombóval lehet lőni), de a hangulat óriási! :D

(#85110) Ferenczi Áko

Köszi! :R Akkor - ha jól értem - annyi a lényeg, hogy jó telefonszám legyen megadva rendelésnél, és akkor - elvileg - lehet utalással rendezni a vámügynöki szolgáltatás dííát, ami így kicsit olcsóbb, mint utánvéttel. A fura csak az, hogy nálad egyik esetben működött a dolog, a másikban meg nem. Mindkét rendelésnél ugyanaz a telefonszám volt megadva?

Új hozzászólás Aktív témák