Új hozzászólás Aktív témák

• -szabi-

addikt

válasz TCr #25223 üzenetére

Hi

Tallózás alatt elérhető gombok mindegyikére rákattintottam, így "network file system (NFS)" és "windows network (SMB)" gombokra is, de semmi nem történt így maradt ahol elértem a filmjeimet ami "UPnP devices" alatt látszódó plex volt.

(#25228) sugarforce
    Végigbogarásztam az "install from repository"-t, de ilyet nem találtam, sima plex van, de amit ajánlasz az nincs.

(#25231) Beni2360
    Egyszer átállítottam magyarra, de valami megoldás keresésekor angol nyelvű találatot kaptam és könnyebb volt visszaállítva angolra, mint magyar megfelelővel találgatni.
    Ha már minden működni fog akkor újra megpróbálom magyarul használni.

Lejjebb görgettem a "videos" menüben "Media sources" csoportban megjelenik a plex media server, de itt hozzáadni a könyvtáraim nem tudtam.

Van itt egy másik csoport "Categories" névvel ott a "file" menüben volt lehetőségem hozzáadni a 3 könyvtáram.
    Ezután a "Media sources" csoportban megjelent a 3 könyvtár, de a bal oldali főmenüben bármelyik gombra állok az első képen látott állapot fogad.
    Az "enter files section" gomb alatt látszódik a 3 felvett könyvtár, de kizárólag a kedvencekhez tudom hozzáadni, a kívánt kategóriához (filmek, sorozatok) nem.

Mint képen is látszik "www.themoviedb.org"-t hozzáadtam a kiegészítőkhöz és átállítottam magyarra mégis a kép szerinti állapot van.

(#25233) Nekrofil
    Letölthető ez KODI alatt közvetlenül vagy PC, letöltés, pendrive, másolás és telepítés?

üdv

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés