- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
m_kovacs
tag
Nem létszükséglet nekem a tv box,csak úgy játszásilag,tanulásképpen......
Van néhány (inkább több) videó a yt-on amit megnéznék.Mindegyik 29.970 fps.Az a tapasztalatom,hogy
Openelec és Libreelec alatt nem élvezhető,a hang nem jó. Ugyan ezen filmek android alatti kodival (TV és box) illetve PC-n kodival jól mennek.Valamit nem jól állítottam be?
Egyébként elegem van az MX PLUS boxból! Egyik este szabályosan kikapcsoltam,másnap bekapcsoltam, és megszűnt működni vezetékes hálózatról.(wifin van hálózat, csak a sávszélesség kevés) Bármit próbálok,android,openelec,libreelec, nincs vezetékes hálózat.Sőt, android alatt a wifi jelszót sem fogadja el.
Próbáltam újra rakni a rajta levő sw-t (Tronsmart_p201-ota-20160118.zip) de nem sikerül, hibával meg áll.
Szóval egyelőre feladom, marad a tv.(pont olyan okos mint egy tv-box)
m_kovacs
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Robocop – Rogue City: Unfinished Business teszt
- Elektromos cigaretta 🔞
- Lexus, Toyota topik
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- BMW topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest