Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• m_kovacs

tag

"LE nélkül is van élet" jeligére !

Én GT1 et használok 4k-s tv-vel,HDMI2.0 kábellal öszzekötve.
    A leffrissebb android sw van rajta.Nem tapasztalok zöld villanást.
    Videózásra a vidon xbmc-t használom,vagy az MX player-t(médiatárat nem használom)
    Telepítettem a Sambadroidot,és az Autóstart app-ot.Bekapcsoláskor az Autóstart app indítja a Sambadroidot,utána a Vidon xbmc-t. Lassabb a felállás mint az LE-n, de az eredmény ugyan az.
    A vidon xbmc-ben a képfrissítési gyakoriság indításkor/leállításkor van beállítva.Amikor kadencia helyességről beszélnek,nem értem miről van szó.Több okból.ha pl a 24-25 fps miatt lenne kocka eldobás vagy kocka ismétlés,ha ezt valaki látja, akkor annak a szeme nagysebességű kamera.Mondom ha lenne, de nincs mivel a frekvencia váltás megtörténik a videó indulásakor.Használatban vannak olyan videók, amelyeknél a képkockasebesség nem állandó,hanem változó.(variable frame rate) Azzal mit kezd a lejátszó program?Az hogy lessz kadencia helyes?Úgy hogy a lejátszó programok meg vannak tanítva.Szerintem teljesen felesleges aggódni a kadencia helyesség miatt ma már.Régen sem kellett,mert az emberi szem tehetetlensége miatt az észrevehetettlen szerintem.Ha akadást lát a videón,annak más oka van szerintem.
    Nekem nincs házimozi rendszerem, de amikor itt szó volt róla,hogy az optikán nem, vagy nem jól megy ki a hang,kipróbáltam egy Audio Station 5.1 dobozzal.Mindenféle digitális hang megfelelően szólt.
    USB-be dugott 64GB pendrivet használok, 100-as lanon másolok a sambadroidra full lan sebességgel.(többször inkább átdugom a PC-be,és ott másolok)
    A sambadroidot tudom használni PC-ről,TV-ről, masik tv boxtól.(S905,azon LE 007 fut)
    A box eddig mindenfajta kódolású videót lejátszott,(VP9,webm,H265,divx,stb...)
    Nincs vele problémám,meg vagyok vele elégedve.Annál kevésbé a TV men futó androiddal,de az nem ide való téma.

Tisztelettel m_kovacs

Új hozzászólás Aktív témák