Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GZoli7
senior tag
Egy 8 GB class 10 kártya, alig több, mint 1000Ft Sincerytitől. Szerintem nem veszítesz sokat...
-
yaksi
aktív tag
Úgy nézem, valami nem kerek.
Végre megjelent a telepítésnél a LibreELEC képernyő. Elengedtem a reset gombot, ekkor elkezdte méretezni, törölni a partíciókat. Majd visszaszámol, újraindul. Azóta csal a LibreELEC nyitóképernyő jelenik meg, és fent a sarokban, hogy LibreELEC (Community) - Version: 7.0.2.009
Innét nem megy tovább. Mi lehet a hiba?
Letöltöttem az image-et, kitömörítettem a 7zip-pel, majd a Win32 DiskImage-vel feltettem (immár) egy memóriakártyára.
Mikor ez végzett cseréltem a dtb fájlt a megfelelőre.
-
azbest
félisten
nem ez a nyerő?
gxbb_p200_2G_1Gbit_OTG_Port.dtb [link]töröld le az eredeti dtb.img-t és ilyen névem másold oda. Valamit írt kszaq, hogy nem kéne már átnevezni sem, de ha csak simán odamásoltam a boxomhoz valót, akkor nem indult el, mert gondolom nem találta.
android alatt esetleg valami programmal, pl aida64 megnézheted miylen wifije van. De ha jól működne azzal a dtb-vel, akkor nem is kell nyomozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Call of Duty: Black Ops 6
- Anime filmek és sorozatok
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- LEGO klub
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

vargalex
DoItYourself