- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
válasz
4264adam #30946 üzenetére
Lehet jó a hardver egy laptopban, de ha már 15-20 perc játék után elkezdi visszavenni az órajeleit a CPU-GPU, mert túlmelegszik akkor a hajadra kenheted
Ha laptop és játék akkor a hűtése van olyan fontos tényező mint maga a benne lévő hardver.
Anno én is így voltam, hogy fene egye az egészet eladok mindent és veszek egy laptopot... pár hónap után kiderült számomra, hogy hibás elgondolás volt.
-
Televan74
nagyúr
válasz
4264adam #30351 üzenetére
Nekem ilyen monitorrom van. HDMI kábellel működik,de le kell tölteni hozzá az LG oldaláról az OnScreen Control programot. Ott tudod bekapcsolni a freesyncet.
Ha a monitoron próbálod,és nem kapcsolod ki,mielőtt kikapcsolnád a gépet,akkor nem fog bekapcsolni a monitor a következő indításnál.
Most meg arra jöttem rá,hogy ha be szeretnék lépni a biosba,akkor az OnScreen Controlba is kis kell kapcsolnom a freesyncet.Nem tudom miért így oldották meg.
DP-HDMI kábelt is vettem hátha úgy jobban működik,de az sem volt nyerő.Pedig kifizettem érte 3500 Ft -ot. A sima 1000Ft -os HDMI kábellel is frankón működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Windows 7
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- Építő/felújító topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Elindult a One UI 8 a Galaxy A36-ra és A56-ra
- AliExpress tapasztalatok
- Azonnali processzoros kérdések órája
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- Apple iPhone Xs 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest