Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
válasz
4264adam
üzenetére
Lehet jó a hardver egy laptopban, de ha már 15-20 perc játék után elkezdi visszavenni az órajeleit a CPU-GPU, mert túlmelegszik akkor a hajadra kenheted

Ha laptop és játék akkor a hűtése van olyan fontos tényező mint maga a benne lévő hardver.
Anno én is így voltam, hogy fene egye az egészet eladok mindent és veszek egy laptopot... pár hónap után kiderült számomra, hogy hibás elgondolás volt.
-
Televan74
nagyúr
válasz
4264adam
üzenetére
Nekem ilyen monitorrom van. HDMI kábellel működik,de le kell tölteni hozzá az LG oldaláról az OnScreen Control programot. Ott tudod bekapcsolni a freesyncet.
Ha a monitoron próbálod,és nem kapcsolod ki,mielőtt kikapcsolnád a gépet,akkor nem fog bekapcsolni a monitor a következő indításnál.
Most meg arra jöttem rá,hogy ha be szeretnék lépni a biosba,akkor az OnScreen Controlba is kis kell kapcsolnom a freesyncet.Nem tudom miért így oldották meg.
DP-HDMI kábelt is vettem hátha úgy jobban működik,de az sem volt nyerő.Pedig kifizettem érte 3500 Ft -ot. A sima 1000Ft -os HDMI kábellel is frankón működik.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Eladó Samsung Galaxy S23 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi