Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacus83
senior tag
válasz
Ren Hoek
üzenetére
Mert akárhogy is nézzük, ez a 14 nm-es AMD zászlóshajó, (+ a Fury-t nem is gyártják már.)
Igy van jelenleg ez a helyzet, de nem is mondták hogy felső kategóriában jönnek először.
Nv jött felsőbe,most jönnek lentebb pl 1050
Amúgy meg tényleg nehéz már ezeket a dolgokat rangsorolni -
-
lacus83
senior tag
válasz
Peat;)
üzenetére
Van itt gond bőven
Olyan rég jártam ebben a topicban hogy el is felejtettem miért szoktam hanyagolni.
De nem kelett csak az utolsó 50 hszt elolvasnom hogy megvilágosodjak
Osztja itt mindenki a baromságot zero gyakorlati tapasztalattal.
Lehet régi módi vagyok már igy 33 évesen,vagy csak más az értékrendem,de nekem pl bőven elég volt Akciósan 84kt kitolni Sapphire RX 480 8GB Nitro kártyáért.
Vannak itt akik vagányak mert nekik telik 1070 re, 1080 ra,980 Ti re és mind aki ez alatt tolja az hülye mert szar a kártyája még Fhdra is meg komprumisszumot kell kötnie,mert csak csóri Amdre telikMit tudod te pl Nv s -ként hogy amikor nekem elindul egy játék az én szememnek milyen élményt ad amit látok
Megmondtam fingod sincs.
Mint ahogy nekem sem hogy a te Nv kártyád mit mutat.
Pfff tesztekben kapsz Több pontot, kb senkit sem érdekel,legalábbis az értelmesebb embereket aki nem péló növelésre vesz kártyát hanem azért hogy örömmel üljön a gépe előtt és kikapcsolja az a játék a megfáradt agyát. Mert qurta sokat dolgozik és jól esik neki leülni a gép elé pl éjszaka játszani egy cseppet amikor már az asszony alszik a gyerekekkel.
Egy értelmesebb ember ennyit vár egy kárytától.Megveszi elindít rajta valamit működik játszik örül.
Jah hogy ti sokan fps számlálót nézitek a játék helyett? Akkor qurta nagy bajok vannak.
Közép kategóriában is van élet.
Többet érsz mert neked 140 ks kártyád van?komolyan itt tartunk?
Emlékszem én még arra amikor a csóri X1650 kártyámmal toltam a need for speedet és baromi boldog voltam,100 órákat toltuk vagy épp Gtx 8800 al a codot.
Érdekelt az fps számláló? Vagy hogy full e?Megmondom őszintén leszartam.
Mert ment működött örömmel ültél a gép előtt.
EnnyiEgyértelműen egyébként meg felejtsük már el azt hogy az Rx 470,480 a Gtx 1070 ellen jött.
Sose mondta ezt senki,nem egy kategóriában vannak
Nektek Nvssek ha ez megnyugvás hogy nektek van a jobb kb nem érdekel
Én ugyanúgy örömöm lelem a 84 k Rx 480ban, és ugyan úgy eljátszom rajta még jövőre is mint most.
A kép folyamatos,a grafika szép a játék leköt kikapcsol a pontokat meg nyomtassátok ki és gyönyörködjetek benne.Én addig játszom,mert a paraszt arra veszi nem pedig vagánykodni phn
Üdv -
lacus83
senior tag
Eskü annak olvastam, de kb mindig.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- MSI RTX 3060 VENTUS 2X OC 12GB - GARANTÁLTAN KIVÁLÓ ÁLLAPOT! - 30 nap próbagarancia!
- Eladó Gigabyte RTX 4060 GAMING OC 8GB, garanciát vállalok, olcsó vga beszámítással
- XFX Quicksilver RX 9070 XT White Magnetic Air Edition 16GB (3 év garancia ALZA)
- PowerColor RX 7900 XTX RED DEVIL 24G videokártya garanciával
- Gainward GeForce RTX 4080 SUPER Python III OC
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Bontatlan, Sony PS5 PRO Pro 2TB, lemez mentes verzió
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)