Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Solt-
veterán
Segíts nekem légyszíves. A mondat végén található kérdőjel nálad is azt jelenti, hogy kérdést tettél fel? Ha igen, akkor nálad amikor kérdést teszel fel, az azt jelenti, hogy kijelentő módban beszélsz és vádaskodsz? Ha nem, akkor miért gondolod azt, hogy nálam így van?
Csak a tisztesség kedvéért, mindkét alkalommal kérdőjelet használtam a mondat végén! Belinkeljem? Ezek után jelen hozzászólásod tökéletesen értelmetlen, és egyben értelmezhetetlen is.
Egyébként, hogy a kérdésre is válaszoljak, a csipkelődésem tárgya innen ered:
Szerintem nem kell különösebb segítség ahhoz, hogy a gyűlölet kampány jelmeze ráhúzható legyen itt pár júzerre.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB független, fekete
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IGM - N4000 I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest