Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Stand up és én
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
törölt tag
te jösz itt az 5 feletti értékkel amit nem is tudom honnan vettél nem ,én mondom alap most elhiszed vagy nem az meg már nem érdekel tanulj meg gépet összerakni meg rendesen belőni az alaplapi értékeket

Amúgy amit linkeltem videot jól látszik,hogy egy játék sem nagyon hozz többet egy több magos procival mint egy kevesebb magos. (itt is sokkal jobban érvényesül a single core mert sokan mindig azt feszegetik már mennyi minden kihasználja amagokat meg a multit
)
Aktív témák
- Micro Four Thirds
- Parfüm topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Diablo II: Classic és Resurrected
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 3930K / 32GB DDR3 / RX 480 8GB / 500GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

)