- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Raggie #40465 üzenetére
Volt ilyen baja az egyik 280X-emnek. Azon lehetett úgy használni, hogy felpörgetted 80%-ra, bekapcsolt a hibás venti is, és utána már az is működött rendesen tetszőleges fordulaton, csak macerás volt nézni, pörög-e már.
Amúgy a venti alján rajta van, pontosan milyen típus, de szerintem sok más Vapor-X/Tri-X/Dual-X kártyán hasonló van, szóval tuti lehet olcsóbban is találni rá pont ilyen ventilátort, legfeljebb nem golyós, hanem az egyszerűbb csúszó csapágyasat.
Ez pl. jónak tűnik, de azért csekkolni kéne a típust, tuti jó legyen a mérete: [link]
Sajnos 290 Vaporra nem tudom pontosan, mekkora méretben szerelték ezt a ventit, szemre kb. ekkora, de nehogy berendeld utánanézés nélkül.Nekem sajna nincs ilyen kártyám ellenőrizni, neten meg nem találtam róla képet.
Ami szerintem fontos, hogy hasonló típus legyen, hogy azonos módon vezérlődjön, mint a többi. Az Asus-os történetnél azért elég lutri, milyen hangja lesz a tök különc ventinek a többihez képest, +hogyan szabályozza a fordulatát ugyanarra a jelre.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 6800 XT 16GB Garanciával!
- Asus DUAL-RTX5070-O12G nVidia 5070 12GB GDDR7 OC videokártya bontatlan dobozában eladó!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó
- Gigabyte GeForce RTX 2060 6GB Garanciával!
- Gigabyte Geforce GTX 1070 G1 Gaming 8GB Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S2 TG Seasonic 650W
- AKCIÓ!!! Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest