Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
odorgg
addikt
Igen, nem kellett feszt emelni. Viszont érdekes, hogy a Hawai bios raderrel átírva 1500-re a memet, nem tölt be a win. Szóval annyira lehet mégsem stabil. De AB-ből 1500-re téve fesz emelés nélkül meg bírja, érdekes.
oliba
Tedd vissza a gyári biost, és mérd le azzal is. Elvileg enyit kéne hoznia a 390-es időzítéseknek is.
(#30697) -Solt-
FC blokkot rá!
[ Szerkesztve ]
Origin/BF3/BF4/BF1/BF5: odorgg
-
beci43
senior tag
válasz GeneraL_XTX #30675 üzenetére
Köszi!Ha stabilan megvan a 40-50 Fps,az már elég.
-
ericdrawen74
senior tag
[ Szerkesztve ]
Olyan világ jön, amikor mindenki gyanús, aki szép. És aki tehetséges. És akinek jelleme van… A szépség inzultus lesz. A tehetség provokáció. És a jellem merénylet!… Mert most ők jönnek… A rútak. A tehetségtelenek. A jellemtelenek. (Márai Sándor)
-
fox64
tag
válasz ericdrawen74 #30711 üzenetére
vrm2-t én sokallom egy kicsit
A kompromisszumok nem jók semmire.
-
GeneraL_XTX
veterán
Nagyjából igen
-
Omli85
őstag
Sokallom azt a VRM2 hőfokot.
Nálam ilyen ha pihen:[ Szerkesztve ]
ASUS TUF GAMING X570-PLUS, AMD Ryzen 7 5700X , RX Vega 56@64, CRUCIAL 16GB Ballistix Sport LT DDR4 3200MHz CL16, Seasonic PRIME 1200W
-
ericdrawen74
senior tag
válasz Omli85 #30714 üzenetére
Én is, pedig reggel leszedtem a morpheust és kapott egy hűtőborát a vrm2 is.
Olyan világ jön, amikor mindenki gyanús, aki szép. És aki tehetséges. És akinek jelleme van… A szépség inzultus lesz. A tehetség provokáció. És a jellem merénylet!… Mert most ők jönnek… A rútak. A tehetségtelenek. A jellemtelenek. (Márai Sándor)
-
fox64
tag
válasz ericdrawen74 #30715 üzenetére
mivel tetted fel?kap hűtést valahonnan?
-
Omli85
őstag
válasz ericdrawen74 #30715 üzenetére
Most ahogy nézem, nem teljesen van nyugalomban nálad a vga mert a ram 1500-on meg (youtube vagy valami megy a háttérben ?).
Ha a ram órajel nem áll vissza akkor a vrm2 is melegszik próbáld ki, hogy be zársz mindent vissza esik e a hőmérséklete . Bár még így is sokallom a vrm1 és vrm2 közötti eltérést :/.[ Szerkesztve ]
ASUS TUF GAMING X570-PLUS, AMD Ryzen 7 5700X , RX Vega 56@64, CRUCIAL 16GB Ballistix Sport LT DDR4 3200MHz CL16, Seasonic PRIME 1200W
-
ericdrawen74
senior tag
A morheushoz mellékelt tapasszal és kapott 2db akasa vipert a levegővel nem lehet gond.
-
fox64
tag
válasz ericdrawen74 #30718 üzenetére
fesz értékek hogy állnak,semmi terhelést nem kapott amikor készült a kép?
-
ericdrawen74
senior tag
-
fox64
tag
válasz ericdrawen74 #30720 üzenetére
állandó 1500-n volt?vagy nem ment a pp?
-
Omli85
őstag
válasz ericdrawen74 #30720 üzenetére
Így már azért egy fokkal jobb. Küldj rá egy Valley-t, hogy alakulnak úgy a max értékek egyből kiderül rendben van e a dolog.
-
ericdrawen74
senior tag
Állandó 1500-on volt. Az MSIAfterburnert használom, de ha van jobb, akkor használom azt.
10 perc gta v:
[ Szerkesztve ]
-
-
fox64
tag
válasz ericdrawen74 #30723 üzenetére
én is azt használom de ha nincs banzáj nálam vissza megy 350re,valami oka van hogy állandóra van lőve?
-
Omli85
őstag
Ha a háttérben megy pl a youtube már 1500-on mennek a ramok próbáld ki .
ericdrawen74: Nem vészes ez a 73 fok végül is a vrm2-nél de azt nem értem miért ilyen nagy a különbség a két érték között.
[ Szerkesztve ]
-
ericdrawen74
senior tag
-
fox64
tag
válasz ericdrawen74 #30728 üzenetére
ha semmi olyan nem futott akkor továbbra sem értem az 1500-at.
nincs kikapcsolva a pp?[ Szerkesztve ]
-
ericdrawen74
senior tag
De ki van kapcsolva a pp + egy projektor van rajta, de az ki van kapcsolva.
[ Szerkesztve ]
-
Omli85
őstag
válasz ericdrawen74 #30731 üzenetére
Jó lesz ez . Bár azért majd gyilkold meg kicsit a technikát, hogy huzamosabb idő után terhelés alatt nem e melegszik el a vrm2.
-
ericdrawen74
senior tag
válasz Omli85 #30733 üzenetére
Terhelés alatt eddig 71-72° volt.A HD 7950-en az Artic hűtővel semmi macera nem volt a Raijintekhez képest, ha ehhez is lesz le is cserélem a fenébe.
[ Szerkesztve ]
-
fox64
tag
válasz ericdrawen74 #30734 üzenetére
90fok körüli értékig még jó vagy,bár kétlem hogy hétköznapi használatban felmenne addig,max furmark alatt vagy más burn-in tesztel.
Miért kapcsoltad ki a pp-t?[ Szerkesztve ]
-
Omli85
őstag
válasz ericdrawen74 #30734 üzenetére
A 71-72 fok nem vészes. Gondolom csak egy közepes süni van rajta semmi extra szóval ennek fényében elég jó. Esetleg csavard feljebb a ventifordulatot a nagyobb légmozgás hátha segít rajta
-
ericdrawen74
senior tag
A pp a 7950-essel problémás volt a 390-nél eszembe sem jutott bekapcsolni.
Omli85: igen, csak az fért oda, akasa viper fujja a levegőt azzal nincs gond .
Mindenkinek köszönöm a sok segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
Omli85
őstag
válasz ericdrawen74 #30737 üzenetére
Hát igazán nincs mit .
-
aktív tag
Sziasztok.Az lenne a kérdésem hogy az msi afterburnerben miért nem tudom àllítani a feszültséget?Ki van pipàlva a unlock voltage kontrol.Vagy mit kell még csinàlni a kártyával?Ja és mennyi az a fesz ami még nem kàros.Csak azért kérdezem mert elindul 1130/1300-on csak ott màr néha vannak anomàliàk.(sapphire r9 290x raijintek morpheus-al)A vàlasokat előre is köszönöm.
-
aktív tag
válasz GeneraL_XTX #30742 üzenetére
Akkor semilyen módja sincs?Bios csere vagy ilyesmi?
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz totya1980 #30743 üzenetére
Maga a feszültségszabályozó chip nem kompatibilis, ezzel nem tudsz mit kezdeni
De más programot még kipróbálhatsz. Sajna 970-el én is belefutottam ebbe, az Asus Black karimmal semmelyik programban nem tudom a feszültséget szoftveresen növelni/csökkenteni
[ Szerkesztve ]
-
kingpython
aktív tag
Sziasztok!
Ma beléptem újra én is a klubba egy MSI R9 390 kártyával
Egy kérdés mindjárt az normális dolog hogy se a Valley se a Heaven nem mutatja teszt közben a gpu hőfokot?
ASUS ZenFone 2 ZE551ML 4/32GB WW
-
aktív tag
válasz GeneraL_XTX #30745 üzenetére
Ok.Köszi.
-
A.C.E.
aktív tag
-
Televan74
nagyúr
válasz kingpython #30746 üzenetére
Nálam még eddig egyik 290 kártyával sem mért normálisan.Bezzeg a 980 nem volt probléma.
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Projektor topic
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Milyen videókártyát?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok