- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
G.I.JOE
senior tag
Na hali!
Múltkor volt egy kis gondom az új xfx-szel, mert állandóan tdr-ezett. Visszavittem, bevizsgálták, cserélték, az is UGYANÚGY sz.. ... nem jó. Az milyen? Elvittem haverhoz, nála is. Frissen telepített win 8.1, win 10, frissített win 10, legújabb driver, régebbi driver, windows saját maga ati drivere, chipset driverrel, anélkül. Csak a táp saját 8 tűs tápcsatijával, vagy akár a 2x6-osból 8-as xfx átalakítóval. Holnap visszaviszem és nem kérek több XFX-et. Tudom, hogy jók, azért vettem én is ilyet, de mennyi esély van, hogy 2 kártya ugyanúgy rossz? Mondjuk szériaszámban csak 2 az eltérés.
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vadiúj SSD-k!
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest