Hirdetés
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Torzs18: Philips series 800 kávéfőző örlő
- Gurulunk, WAZE?!
- kilepoblog: Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
-
LOGOUT
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stoykie
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Tegnap vettem egy xfx rx580-at hardverapron. 3 nap próba garit vállalt rá az eladó. Az első bekapcsolásnál egy csíkos kép fogadott pár másodpercre. Kicsit para volt, de aztán minden rendben ment. Ment neki Aida stress teszt, vagy 1,5 óráig, meg furmark és minden rendben ment. Majd a biosban állítgattam és rájöttem, hogy az alaplap logóját nem bírja megjeleníteni a kártya, visszatettem a régi kártyát és azzal nincs ilyen gond. Kérdés megmerjem tartani a kártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Saab, Volvo topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Futás, futópályák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Reklámblokkolók topikja
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Motoros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia RTX 3080TI Founder Edition
- PowerColor Red Devil RX 7900 XTX Cserélném
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ, 27% ASUS TUF Gaming RTX 5090 32GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- Xiaomi Pad 7 Pro 11"2 / 8GB/256GB / Szürke / Újszerű állapot / 1 év garanciával / Csak WIFI
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest