Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Tapasztalt valaki mikro laggokat AMD kari esetén? Én, mióta megvettem, folyamat akad az egér. Nem tudom egyelőre, hogy valóban a kártya miatt van e, vagy sem. Meg azt sem tudom, merre induljak el. Gondolkodtam azon, hogy kikapom, és megnézem mit mutat.
    De előtte körbekérdezek itt.

szerk:
    Leszedtem a drivert, és most nem csinálja. Na, ilyenkor mi van?

szerk2: Igaz, nincs multi-monitor supportom sem. A másik megjelenítő egy projector, HM erősítőn keresztül. Esetleg ez lehet a kiváltó ok?

Nem volt tökéletes a 2 kijelzős megjelenítés, elég sokat szívtam vele.
    Ha duplikáltam, akkor valamiért 30fps volt a legnagyobb frame rate a projin, ha vsynceltem. Vsync nélkül meg tearing volt. Extended mód meg elég vacakul kezelhető, ráadásul, ha kikapcsolt a proji, elment a jel a monitorról is, akármit csináltam

Erre lett megoldás: A 2nd kijelző, a 1st előtt kell, hogy legyen, tehát tőle balra (ahol tudod húzkodni a monitorokat, hogy melyik hol helyezkedik el)

Amúgy, ezek az AMD-s fasságok már régen is sok örömet okoztak. Igazából, jó a cucc, meg minden, de annyi ilyen apró kis nyüansz van, ami eléggé árnyalja a képet.
    Vagy csak nem értek hozzá ... ;]

Új hozzászólás Aktív témák