- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BReal
addikt
válasz
Televan74 #26196 üzenetére
Egyébként AMD szempontból nagyon jól sikerült, az RX580 és Vega 56 is 10%-ot ver a konkurensére (1060 6GB és 1070), a Vega64 viszont megint nem bír a 1080-nal. Benchmark no1, benchmark no2.
-
-
Televan74
nagyúr
válasz
Beretvás #26197 üzenetére
Még nem futtattam a Monster Hunter World -ot nekem sem,eddig a játékok alatt 72-73C° volt a max.Ez kihajtja belőle még a lelket is.
Hogy a te szemednek nem elég a 30fps az egyéni probléma,nekem elég,az én szemszögemből kicsit túl van parázva ez a csak a magas fps a jó dolog.Talán azért mert nem játszom FPS játékokkal. Pl. az sem zavar ha néha - néha a kép megáll egy pillanatra.Nyilván a 15-20fps -es diavetítést én sem szeretem.
-
Televan74
nagyúr
Monster Hunter World -ot limitáltam 30fps -re,játékélménybe nem vettem észre nagy változást,viszont a RX580 63-64C° megáll.
-
Beretvás
veterán
válasz
Cyberboy42 #26194 üzenetére
Mintha számítana bármit is , hogy mennyin tartja a memóriát...
-
korcsi
veterán
válasz
Cyberboy42 #26190 üzenetére
Pontossan, a 144hz a gond, lehetséges megoldás
-
Csupingo
veterán
válasz
Cyberboy42 #26190 üzenetére
Ha csak egy monitor van, akkor vagy a 144 Hz miatt (próbáld ki 60-on kiváncsiságból), vagy rossz a driver, más változatokkal is meg kéne nézni, vagy esetleg bányászvírusod van.
-
Cyberboy42
senior tag
válasz
korcsi #26186 üzenetére
asus vg248qe 144Hz display porton kerszetül -ez lenne a gond?
mert most már mindent kipróbáltam... a legújabb driver... afterburnerrel tuningolom, de azt is kivágtam hogy megnézzem, meg úgy kb. majdnem minden programot ami indul a windowsal. de bárhol nézem gpuz/ab/wattman. nem esik vissza 2000-ről....
annyira egetrengetően nem zavar, de elvi alapon azért mégis -
korcsi
veterán
válasz
Cyberboy42 #26181 üzenetére
Monitor típusa, frekvenciája?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Cyberboy42 #26183 üzenetére
Valami powermanagement probléma lehet, szerintem.
-
válasz
Cyberboy42 #26183 üzenetére
A kártya energia beállítását állítsd optimálisra.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Cyberboy42 #26181 üzenetére
Firefox-ot használsz? Youtube-ozol?
Nekem néha van csak dupla megjelenítő, mert HDMI-re erősítő van kötve, de akkor sem akad ki. Talán a memória órajelet emeli meg, de nem vagyok ebben biztos. Nem szoktam nézni, a 390-nél tapasztaltam ilyet annó.
-
Cyberboy42
senior tag
válasz
hackeeeee #26180 üzenetére
az mitől van hogy a gpu mem frekvencia folyamat a maxon megy, nálam nem veszi vissza soha. olvastam máshol hogy akkor csinálja ha 2 monitor van bekötve, igaz néha rádugom a hdmi-re a tv-t is ,de akkor sem veszi vissza ha csak egy monitor van...
a gpu szépen visszaáll 300-ra.
-
BReal
addikt
válasz
hackeeeee #26172 üzenetére
Ha nem ragaszkodsz betegesen ahhoz, hogy minden feltétlen Ultran legyen, bőven jó hozzá. Az RX480-at illetve 580-at a legtöbb teszt 1440P-re is alkalmas kártyának is tartja. Annál meg az általad megjelöld felbontás kevesebb. Egyszóval bátran, ha nem ragaszkodsz a legerőforrásgyilkosabb AA-hoz, vagy mondjuk Ultra helyett képes vagy Very High/High-ra átrakni a beállításokat.
-
hackeeeee
Jómunkásember
1080p Ultrawide monitort használ valaki? Van értelme 580-nal?
-
Szoszo94
őstag
válasz
Daffni2 #26158 üzenetére
Elolvastad amit írtam? Már az első mondatban benne van a lényeg.
Neked nincs ilyenre szükséged, nem kell BIOS-t módosítanod ahhoz, hogy a te felhasználási szokásaidnak megfeleljen, akinek viszont már az elején válaszoltam, igen. Ahogy nekem is kellett. Ahogy másoknak is kell akik nem csak neteznek és játszanak.
-
Deylath26
csendes tag
Köszi a figyelemfelkeltést, de igen az a + 1 év garancia azt a pár ezer FT-ot már megéri. Ráadásul sajnos többe kerül mint amit mondasz egy bizonyos dolog miatt: az árukereső oldala és az adott boltba levő árak nem mindig egyezők, mint jelen esetbe is itt.
Pont a compker egyik eladójától hallottam ( mivel volt ebből már balhé ), hogy árukereső, ritkábban frissíti a feldobott árakat, mint ahova mutatnak a linkek. Ha jól emlékszem naponta frissít.
-
BReal
addikt
Polaris és Vega akció: 3, jövőben megjelenő játék kódot kapsz RX570, RX580 és Vega kártyák vásárlásakor. AC Odyssey, Strange Brigade, Star Control Origins. Ha jól emlékszem 145 EUR az össz értékük. Alsó hangon 25, de akár 30000-ért (vagy akár többért) is el lehet adni ezeket a kódokat.
angol oldal (OCUK):
-RX 580 8GB 240 fonttól + 10 font szállítás. Ha a játékokat eladod, így pl. a Powercolor RX580 8GB 59000-64000 Ft-ért a tied.
-Vega 64 450 font + szállítás. Ha ugyanúgy eladnád a játékokat, 134-139000 Ft-ért tied a Giga Vega64. ASUS Strix Vega 56 147-152e Ft.német oldal (Caseking):
-RX 570. 4GB-os modellt megkapod 67000-70000 Ft körül, leszámolod a játékok töredék értékét (25-30e), így pl. egy ASUS Strix kb. 40-45e Ft-ba kerül.
RX 580 8GB. A fenti OCUK-s Powercolor így 57-62000 Ft.
Vega Sapphire Nitro+ Vega56 a játékok levonása után 120-125e Ft, de a Strix is 142-147e Ft.A Casekingnél nem számoltam hozzá a szállítást, az 14 EUR-tól van. Tehát még kb. 4500 Ft jön rá a Caseking áraira.
-
Deylath26
csendes tag
Sziasztok!
Egy ilyenre megéri lecsapni? [XFX RX-580P8DFD6 RX 580 8GB GDDR5 GTS XXX PCIE ] Lenne csalódás ezzel a típussal? Újonnan szeretnék venni és már így is az árhatárokat feszegetem
-
Szoszo94
őstag
válasz
Daffni2 #26152 üzenetére
Van, ha holtidőben a VGA számol és ritkán ülsz le játszani
Egyébként az a három kattintás amibe kerül, nem hinném, hogy p*csölésEgyébként tételesen felsorolva a haszna:
kevesebb fogyasztás
kevesebb hő
alacsonyabb hangMeg ami hirtelen még nem jut eszembe, de ezek a legfontosabbak talán. Ha meg akadt egy kis időm végre leülni a gép elé játszani, akkor ki akartam használni a kártya erejét természetesen, így ment az OC profil.
-
Szoszo94
őstag
Tudsz BIOS-t módosítani, amit bármikor visszaállíthatsz gyárira (feltéve ha nem hal meg az egész kártya de akkor úgysem tudják megnézni a rajta lévő BIOS-t).
Polaris bios editor programot keresd és tanulmányozd át.
Nekem is egyedi BIOS volt a kártyán, csökkentett órajelek, feszültségek, memóriaidőzítés szűkítve...
Aztán ha játszani akartam, driverben betöltöttem egy profilt amire beállítottam a gyári értékeket, majd ha már nem játszittam, visszaállítottam wattman-ban alapra.BIOS-t flashelni pedig még integrált kártyáról is lehet, öcsém VGA-ját egy balul sikerült flash (nem figyelte a vram típusát) után így hoztam vissza.
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Szoszo94 #26144 üzenetére
Én ezt tudom.. Viszont ha meghajtom 4K-ban, úgy, hogy ~180W körül fogyaszt a kártya, Nálam akkor sem droppolja le az órajelet..
Bici: Elméletileg nem, a gyakorlat ügye máskérdés. Ugye ha megcsuklik a kártya úgy, hogy sekép, sehang, akkor elvileg nem derül ki semmi.. A gyakorlat pedig nem tudom mit mutat.. Ugye a probléma ott kezdődik, ha pl. megáll a kártya, viszont látható a bios verzió, és pl. vissza flash-elni már nem tudod. Ezu gariban okozhat anomáliát. Linux alatt nincs wattman?
-
-
mepet
addikt
válasz
#92006144 #26135 üzenetére
"Mivel lehet megnézni, hogy mókolt bios van-e rajta vagy sem?"
Ha moddolt ROM van a kártyán, akkor a windowsban az AMD driver "nem ismeri fel", a kártya felkiáltójeles marad a device managerben (Code 43).
(Kivétel, ha a driver telepítés óta már futtattad az Atikmdag Patcher programot. Ha patcheled, akkor nincs felkiáltójel, mert ez a progi kikapcsolja a VGA BIOS signature ellenőrzést.) -
Szoszo94
őstag
válasz
hackeeeee #26143 üzenetére
Egyébként rosszul értelmezitek. Azzal, hogy kitoljátok a keretet annyit tesztek, hogy ha KELL neki még teljesítmény és nem férne bele a gyári TPD keretbe, akkor a felső határt kitolhatjátok (vagy épp visszavehetitek). Ez nem jelenti azt, hogy a kártya el is fog addig menni. Van VGA ahol gyárilag túl szűkösre szabták a limitet, így már a gyári órajelet sem képes folyamatosan tartani, de egyébként élből ki lehet tolni bármely kártyán +50%-ra, rosszat ezzel nem tesztek.
Nekem 1300/2200 órajelek mellett a 480 átlag 160W-ot eszik játékok alatt átlagban, akár+0% akár +50% a TPD limit. Viszont utóbbi esetben biztos, hogy nem futok bele throttlingba
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Looserke #26140 üzenetére
A combinated score-ja több, ezért jobb az össz pontszám. Nekem az elég soványka.
Amúgy igen, Én ezért nem is hajtom nagyon, mert tök felesleges.. De majd megnézem kitolt tdp-bel is, mert úgy nem mértem még.
Hát ugye ez nagyjából ~10% oc.. ennyit ér.. Én ezért nem fogom hajtani a GPU-t, feleslegesen.. Max majd a TDP kitolás megmarad, 20 vagy 30%-ra. Aztán ennyi.
ricsi8800gt: Ha jól sejtem otthoni használat mellett elég a 20-30% tdp Bár ugye játékok alatt 120-130W körül jár a kártya max, szal nem nagyon tud lekoppanni tdp limittel. És teszt alatt sem veszi vissza az órajelet.
-
Looserke
őstag
válasz
ricsi8800gt #26139 üzenetére
nemtom, csak nekem fura, hogy neked full OC-vel (1550 és 1570 core) alig kapsz több pontot, mint hackeeeee az alap 1430-al?
-
törölt tag
Sziasztok!
Töredék áron került hozzám egy Sapphire rx 480 nitro kártya, amin nem forognak a ventik, és nem jelzi ki a gpu terhelést.
Épp 4K gta 5-tel tesztelem, és egy 12 centis ventivel max terhelés alatt 79 fokos (szerk.: 80).
Gyárilag a bios meddig engedheti melegedni a gpu-t?
Mivel lehet megnézni, hogy mókolt bios van-e rajta vagy sem?
Illetve az is kérdéses számomra, hogy milyen úton lehet megbizonyosodni arról, hogy a venti vagy a venti vezérlés ment el a kártyán?Előre is köszönöm a válaszokat
Tippre megkímélt garázsban tartott női tulajdonostól van a kártya, szóval csákányolhatott eleget.
-
Sziasztok!
ROG-STRIX-RX580-O8G-GAMING tipusu kartya vasarlasan torom a fejem.
Azert az a tipus, mert van a hatuljan 2db 4pines venti csati.
Van tapasztalata valakinak arrol, hogy ez hogy muxik?
A VGA BIOS-abol ezt lehet vezerelni?A masik kerdes, hogy ha szeretnem alulfeszelni a karit kicsit alacsonyabb frekivel, akkor azt milyen modon tudom megtenni hogy linux alatt is igy mukodjon?
Gondolom, ha a BIOS-ba allitom ezeket be, akkor menni fog linux alatt is. Ezt mikeppen lehet megtenni? Gari vesztessel jar?Kossz!
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Szoszo94
őstag
válasz
Cyberboy42 #26129 üzenetére
Ja hát igen, nyáron a tuning fűt rendesen
Ezért nem is adok plusz feszt én a 480-nak, amíg gyári fesszel engedi addig húztam és annál kicsit lejjebb vettem (1350/2200), így a nagyon max 75°C és hangja alig van. VRM is 80fok alatt van, ami plusz FPS-t jelentene az a pár MHz, azért már nem kínzom. -
Cyberboy42
senior tag
válasz
Szoszo94 #26127 üzenetére
nem. ezt alapon persze nem csinálja.... de 1430Mhz-hez már kell +68 milivolt. ami a 2200-ra húzott rammokkal már eléggé befőtt , főleg ha a szobában is 30 fok van
persze ezek csak a határok feszegetései, de mondjuk egy Rise of the Tomb Raider-ben egy idő után így is elértem a 85 fokot. de multi játékokban, ahol egyébként is gyengébb a grafika nem jellemző a 75-sem. ugyanakkor most a nagy melegekben picit visszább vettem a tuningból én is
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Cyberboy42 #26124 üzenetére
Csak a 1080Ti nem csinált ilyet, mindegy, hogy milyen FPS limit mellett.
-
Szoszo94
őstag
válasz
Cyberboy42 #26126 üzenetére
Teljesen zárt házad van, hogy 85fokig felmelegszik majd throttlingol a kártya?
-
Cyberboy42
senior tag
válasz
Pete55555 #26121 üzenetére
ventiprofil.... jahhh... én is úgy agyok vele hogy inkább afterburnert használom arra. az alap beálítás szerint 75 foknál már 100%-on pörgeti. szóval csináltam egy olyat hogy 84 foknál legyen 100% de 60 fokig el se indul, ej 75foknál kb 65%-ra pörögjön. viszont 85 fok fölé ne engedd illetve. 85 fokot ha eléri akkor már elkezd visszavenni a frekvenciákból, és nem érdekli milyen a venti proofil
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Pete55555 #26121 üzenetére
Én ahogy tapasztaltam, az MSI AB kavarja meg a wattman lelkét induláskor.
A vga használatra.. Már Én is akartam kérdezni, hogy vajon bugos a monitorozás RTSS-ben? Pl. Overwatch-ozok, és egyszer 70-80%-ot ír, aztán egyszercsak leesik 0-ra egy pár másodpercre, aztán megint 70-90%-ot ír, és ezt így folyamatosan.. Az FPS közben stabilan 60-on áll.
-
Pete55555
addikt
válasz
Pete55555 #25977 üzenetére
Fent részletezett probléma azóta is megvan, nevezetesen minden újraindítás után be kell tölteni a felhasználói profilt Wattman-ban. MSI Afterburner fent van, de az apply overclock...stb előtt ki van véve a pipa.
Most ki fogom próbálni, hogy ne is induljon el alapból win startkor, hátha...Viszont!
Ezzel a wattmannal nem vagyok kibékülve. Hogy lehet ebben létrehozni valami normális ventiprofilt?
Lehet egyáltalán?Másik dolog, ez inkább VGA specifikus - játék (DOOM) közben felmegy 73 fokra, itt ugye a hűtés megfogja, de 90%-on pörög a venti, ami egyrészt nagyon hangos, másrészt, én azt gondolom (gondoltam) ennek a kártyának nem olyan rossz a hűtése, hogy 90% ventivel 73 fokos legyen a kártya.
Egy MSI 480 8Gb GamingX-ről van szó, CM Q300L házban. 1 db 14 centis venti van alul, 2 db 14 centis elől fújja rá a levegőt, plusz hátul van egy 12-es ami kifelé fúj.
Vagy a venti profilom rossz, vagy a VGA-t esetleg újra kéne pasztázni (1,5 éves kb a kártya), vagy kéne még kifelé szívó venti a házba?
Melyik úton induljak el szerintetek?Azt is gáznak érzem, hogy kirakom asztalra a DOOM-ot, és ugyanúgy 90% ventifordulattal, 0% GPU kihasználtság mellett 63 fokig megy le a VGA hőfok, és ott beáll.
-
törölt tag
Ha megengedtek egy off-ot.
Megvan mit ad ki AMD . Vega 24 egy SOC formájában gddr5-el. PC egybegép.
Amiből konzol is lesz.
Mindezt most Augusztus végén. -
hackeeeee
Jómunkásember
Noh szóval, itt, hogy mint van ez a TDP keret? Mint régen a 390-nél? Alapból érdemes odaadni nekik 20-30%-ot? Tuning nem lesz, szerintem.. Még 4K-ban sem droppolt a kártya órajelet 100%-os tdp mellett.. Ettől függetlenül is érdemes odaadni neki azt a pl. 20%-ot?
-
envagyok
veterán
válasz
Speed® #26108 üzenetére
Egy videókártyámat így baszta el egy kedves vevő ráadásul vmi vargáné táppal.
Egy szellőzésmentes kicsi házba szigorúan molex pcie átalakítóval éjszakára hagyta az ember őrizetlenül furmarkolni a rendszert, ha most nem döglik be, tuti a kártya felkiáltással
Persze reggelre szénné sült benne minden, és persze az én vga-m volt szerinte a ludas.
Furmark tesztet szigorúan felügyelet mellett!!
Pl volt r9 280x-em gyárilag nem túl combos hűtéssel, ott pl 5 perc után kikapcsoltam mikor 90 fok lett a gpu és 100 a vrm. Játék közben köszönte a vga jó volt, 80 fok fölé sosem ment.A furmark olyan mintha úgy tesztelnél egy kocsit megvétel előtt, hogy 35 fokban rükvercben padlógázzal mennél az autópályán 200km-t, ha ezt kibírja, mindent ki fog felkiáltással
A gyártó cégek is simán megtagadják a garanciális cserét ha látják a szénné sült VRM-et
-
huntenseN
tag
Sziasztok!
Kicsit off topic, de hátha tudtok megnyugtató választ adni.
Sikerült jó áron hozzájutnom egy Sapphire RX 570 Nitro+ kártyához.
Tápom egy Be Quiet Pure Power 430 moduláris, viszont mivel egy ideje nem használtam olyan kártyát ami külön tápcsatit igényel, ezért a táp PCI-E kábeleit sikerült elkevernem valahova, nem lesznek meg sajnos.
Tápcsere most nem férne bele, ezért jelenleg a legolcsóbb megoldást alkalmazom, Delock márkájú Sata -> PCI-E 6pin és 2x molex -> PCI-E 8pin átalakítókkal üzemeltem be a kártyát.
3 órás furmark teszt hiba nélkül lefutott, szóval elvileg rendben van a dolog, de van bármilyen tapasztalatotok azzal kapcsolatban, hogy ez így mennyire jó a kártyának? Használhatom így hosszabb távon?
Elnézést az offért és előre is köszi a válaszokat. -
hackeeeee
Jómunkásember
Köszi!
Nekem itt ugye a freesync csak alsó tartományban megy. Talán majd egyszer monitorcsere, de nem hiszem, mert nagyon megszoktam a 32"-t, még így is, hogy nem natívban megy.
Feszt még nem bántottam, meleg van, plusz so halk rendszer ventikkel volt 75 fok körül.
Régi Radeon-os világból a 390-emhez tudom hasonlítani.. De ott Skylake mellett volt, ott ez volt a max, amit ki tudtam belőle hozni.. Ez max OC eredmény volt.
-
Tom5
addikt
válasz
hackeeeee #26103 üzenetére
Én Destiny 2-öt játszok WFHD-n egy RX 480 4GB-al. ott Freesync 70-75 fps. (inkább utóbbi)
FHD-n nyomatva simán 85+fps. Ezért is cseréltem le az RX 380-at ott 60fps sem mindig volt meg.
Gyári beállításokkal amugy a nitro+ nekem hangos, de alulfeszelve új ventiprofillal most panelban a nagy melegben max 75 fok és nem hallanai a VGA-t. (Destiny 2 WFHD ofkorsz)Volt nekem is 1060/1070/1080 +G-sync de koca gamerként feleslegesnek tartottam. (plusz most PS4pro)
Így lett Freesync + Rx 480 újra. Szeretem ezt a szériát, nekem bőven megfelel. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
bivalyolo #26102 üzenetére
Elvileg venticsere a megoldás.
A 2 videót megnézem, köszi.
Noh 4K-ra nagy kompromisszummal jó a kártya, viszont 1080p-ben hasít minden. Lehet, hogy majd még az 1440p-t megpróbálom, csak kíváncsiságból. Eddig kellemes csalódás. A 75 fps ezekkel a beállításokkal eddig oké, auto venti profillal, so halk házventikkel ~75 fok a teteje. 4K-ban elmászott 77 fokig is. Viszont 1080p-ben nem megy 1000 rpm fölé a venti.
Most toltam bő 1 óra new colossus-t..
Driver-t cserélnem kellett, a 18.7.1-ben textúra hibáim voltak, tök véletlenszerűen. Most a 18.5.1-ben minden oké.
-
bivalyolo
őstag
válasz
hackeeeee #26101 üzenetére
Pedig hasznos dolog a Chill is, csak sokan nem értik a lényegét, működését.
[Radeon Tech Talk: Radeon Chill]
a ventis dologban sajna nem tudok segíteni..
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
bivalyolo #26100 üzenetére
Hát, most lentebb azt javasolták, azért próbáltam azt, korábban Én is RTSS-t használtam még a Gsync mellett.
Barátkozunk. 1080Ti után ez új, főként a Radeon vonalon.
Hát nem tudom, ezt a Chill-t több helyen olvastam, hogy inkább offolni javasolt, persze lehet, hogy mégsem. Ugye nem ismerem.
1 dolog böki a csőröm, hogy a ventik ledjeit nem lehet kikapcsolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Gyúrósok ide!
- EAFC 25
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-roller topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Fujifilm X
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged