Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaG
aktív tag
válasz
turistakolbi
üzenetére
Koszi utana nezek a shappirenak

... a strix 3ventis nem ferbe a hazamba sajna szoval az kiesett!
-
R3laX
addikt
Én lehet így hagyom most a kártyát, elég jól muzsikál a kicsike Msi Rx480 Gaming X 8G még mindig
. Sőt vhogy egyre jobban gyorsul a driverekkel, mióta megvan.
3DMark Fire Strike Graphics Score: 16 152 [link] -
varmi2
nagyúr
válasz
MasterMark
üzenetére
Szerintem be lehet tenni, és a bekapcsolod a cf-t, akkor a 8Gb kari is annyit fog használni, amennyi a másik kártyán lévő ram mennyiség.
-
MasterMark
titán
RX 470 Mining Edition-t szerintetek be lehet tenni második kártyának Crossfire-hez? Illetve ha különbözik a VRAM mennyiség, akkor még működne?

-
törölt tag
Ingyen érdekel valakit rx 480 nitro ventikeret hátlappal és két led nélküi ventivel? Egyszer már tukmáltam.
Nem forgó ventivel kaptam a kártyát, megállapítani nem tudom, hogy a venti vagy a vezérlés ment el, így csak útban van.
Két darab pwm-es coolink ventit aggattam rá y kábellel, ezeket milyen programmal tudom a vga hőfoka alapján vezérelni? -
turistakolbi
aktív tag
Ha halk rx580 at akarsz , akkor a ROG STRIXX jöhet szóba és a Nitro + special.
Ennek a kettőnek halk és jó a hűtése.
Nekem a ROG STRIX O8G-m van.
BF5 alatt hőmérsékletek bal fent
https://clips.twitch.tv/PlainRelentlessGorillaMrDestructoid
ÉS PUBG alatt 100% terhelés mellett
https://clips.twitch.tv/ResourcefulSoftPlumageStrawBearyDe ezek a hőmérsékletek, mind relatív dolgok. Másnak a "nincs gond a hangjával" nekem hangos.
De itt van kis videó.
https://clips.twitch.tv/DaintyProudHam4Head
Gép fölé tartva 20 dBMax 55% on mennek a ventik!!! ilyen 64 cels nél. 60 cels a sweet point. 48-50% ahogy néztem.
-
csenor
senior tag
Én most átállítottam Asus RX570 hűtését manuálisan, így kb 80% százalékon megy a hűtés a Ghost Recon Wildlands közbe. Tartja a 65°C-ot, hang szerintem még teljesen elviselhető.
Ha dolgoztatjuk a kártyákat a max. beállításokkal azért csak melegednek és igénylik a hűtést. -
BalaG
aktív tag
válasz
turistakolbi
üzenetére
Hatjo koszi

Akkor megprobalom valami shappire csereltetni

-
R3laX
addikt
válasz
turistakolbi
üzenetére
Ja, nem olyan rossz cucc ez amúgy. Szokni kell ezt a kinézetet, de a hűtője se rossz, ahogy látom.
-
R3laX
addikt
Ezt láttátok már? MSI RX 580 MECH 2 [link]
GamingX helyett, ugye már csak az Nvidia birtokolhatja
.(#26589) turistakolbi: Volt vmi cikk, csak akkoriban még annyira nem érdekelt, hogy felvásárolta az Nvidia a nevet, szóval az AMD már nem kaphat mostantól Gaming X elnevezést. (meg gondolom a hűtőt sem..) . Még Televan fórumozótárs emlékszem meg is jegyezte, hogy mostantól hanyagolja az Msi márkát
. -
BalaG
aktív tag
Tehat akor egyik rx580 vadiuj vga se jo?

Ha en most vissza viszem az asust es veszek helyette egy xfx vagy gigabytot akkor szamitsak ra hogy ugyan ez lesz a bajom?
Inkabb hasznaltan egy 4s szeria?
-
R3laX
addikt
válasz
gyenesmartin
üzenetére
Akkor ez tuti szoftveres, ha ezeknél meg semmi gond. Amiket most felsorolsz is szépen terhelik a kártyát. Próbálj meg akkor még régebbit, mondjuk egy 18.3.1-es crimson drivert.
(#26575) krizsi94: Nálam DDU-val szépen letakarítva a 18.8.2-es előtti driverek mind jók. Wattman-t nem használok, csak MsiAB, meg GamingAPP van fent, de azt csak a led miatt használom. Be van nyomva, hogy be se töltsön, de így a led szépen beáll színre
, és összefér a legújabb MSIAB-vel. -
varmi2
nagyúr
A módosított biosban általában csak a memória időzítést szokták állítani, a feszültségeket nem. Azt elég programból a windows alól. Egy eset van, amikor a biosban a feszültséghez is hozzá nyúlnak. Ha a bányászrigen nem windows fut, hanem linux, vagy speciális bányász os, ami linux alapú, mert ott nincs lehetőség feszültség csökkentésre, illetve sokáig nem volt. Nézze meg mennyi feszt kap a gpu, ha 1100mV körül, akkor a gyári érték van, ha 900-1000mV körül, azis elég-nek kell lennie, bár kicsit emelhet rajta 1000mV körülre.
-
R3laX
addikt
válasz
gyenesmartin
üzenetére
Bányász kártya? Lehet bányász bios rajta. Meg kéne nézned milyen bios van a kártyán, illetve kérdezned az eladót... Ha az, akkor visszaflashelni rá egy normálisat. Én annyira nem vágom, csak a flashelés részét. Persze ez még lehet kuka is. Hűtés oké rajta?
turistakolbi: Köszi, köszi
, oda is. Elmúlt 3 évben én sem sokat gémelgettem, most jobban visszaálltam a quake champions-ra. Régen több évet toltam a 3-at. -
krizsi94
csendes tag
Nálam is hasonló a gond,kb 2 driver ezelőtt óta. Pubg alatt 56 fokos a kártya,90%-os venti mellett, Hellblade alatt is ugyanez volt (Msi Rx 480 GamingX). Folyton frissítgetem a drivereket,hátha valamelyik megoldja,eddig sikertelen.
Msi Ab-t csak monitorozásra használok,Wattmanhez sose nyúltam. -
R3laX
addikt
válasz
turistakolbi
üzenetére
Durva, akkor nálad sem jobb a helyzet. Itt kölcsön átvétel folyamatban, az "élettárs" lelépett szitu

-
Create.
addikt
válasz
turistakolbi
üzenetére
abban én is reménykedem, hogy egyszer lesz más alternatíva is a pubg helyett. Bár én már hetente csak pár órát játszok összesen.
-
turistakolbi
aktív tag
Válás után van ideje az embernek
főleg ha másfél évig a tesódnál csövelsz, hogy összekuporgasd a pénzt a lakásvásárlás hitel önrészéhez 
De ezt a témát hanyagoljuk
ha kérhetem.
Lényeg hogy visszatértem a gémer szekcióba és elkezdtem sztreamelni, játszani, és hát itt tartok.
-
gyenesmartin
őstag
Sziasztok!
Vettem egy rx 580-ast, de assassins creedeknél (az összesnél) hangyacsata van. Alt+tab után visszalépve a játékba onnantól megy szépen. World of tanksnál csak hangyacsata és nem csinál semmit. Legújabb és az egyel régebbi driverrel is ugyanez. Mi lehet a gond? -
R3laX
addikt
Összefoglalóban amúgy szépen le van írva. Nézd meg a topic első oldalát.[link]
18.8.2 Drivert meg tényleg hanyagoljátok, vmi nagyon nem fasza vele....turistakolbi: Több mint 104 nap folyamatos game 2017 tavasz óta, az kemény
. Akkor tényleg ideje napra menni, meg csajozni
. -
turistakolbi
aktív tag
válasz
Create.
üzenetére
Pontosan
Legalább tudjuk hogy létezik ilyen is, hogy valaki ekkora adományt ad !Megy majd a COD battleroyale, ha minden jó lesz. Ha nem, akkor Battlefield Battleroyale. Ha az sem, akkor POE vagy VOLCEN
De mindenképp játszom valamivel, mivel része az életemnek a gaming. és Nem noob szinten
Ezért is néznek leginkább. Nem vagyok elszállva, "értelmes vagyok"
kappa és jól is játszom -
Create.
addikt
válasz
turistakolbi
üzenetére
Azok után, hogy most kaptál új konfigot ajándékba egy nézőtől?😀 a cpu topikból volt ismerős a neved😀
-
turistakolbi
aktív tag
-
BalaG
aktív tag
Hat jolvan igazadvan

...akkor elbohockodom vele max vissza viszem a g***be azt elallok a vasarlastol
.nonpara
-
R3laX
addikt
Nálam amúgy a 18.8.2 driver megkattintotta a kártyát. BF5-ben kb 85 fokos volt és 85%-on repült a ventilátor MSI 480 Gaming X-nél... Akinél ez van fent lessen rá, bár nálam lehet az MSI AB-vel akadt össze, franc tudja. A 18.8.1 tökéletesen működik.
-
BalaG
aktív tag
hi all

A minap en is vasaroltam egy RX580 (DUAL-RX580-O8G) -t és most ,hogy kiprobaltam jatek kozbe tényleg durvan hangos!

Nem letelemem hogy maxon fusson 2miliio FPS-be minden de azért nah hamar tud a kartya valamit akkor nyomassuk a game-t , de 2000rpm-el porog a venti es csak 55-60 fokos a kartya
... Mivel allithatok rajta? ..vagyis milyen programmal érdemes és hány fok ami még turheto?
-
Kaci84
őstag
Sziasztok, több hete volt egy próblámám már Asus Strix RX 570 4G kártyával, hogy Superposition 1080P Extreme alatt csak 1700-1800 pontot hoz. Amúgy hiba nélkül lefut. A GPU csak 1000MHz környékén megy 1250 helyett.
Más tesztprogram alatt is ez van
Teljesen másik konfigban is ez van
Másik driverrel isManuálisan próbáltam emelni: TDP +10%, GPU órajel, Corevoltage változás semmi.
Ryzen 1700 3.8GHz, Enermax Platimax 500 illetve i3-8100, Thermaltake Hamburg 530
Van valakinek még valami ötlete? Vagy ez garanciális? Remélem gariban egyszerűen levezényelhető.
-
csenor
senior tag
ROG-STRIX-RX570-O4G-nél normális lehet, hogy játék közben 70°C körüli a hőmérséklet?
Wattman-t nem állítottam. Asus alkalmazásba szoktam automatáról 70-80%-ra állítani a ventilátort és így 65°C alatt marad a hőmérséklet.
Ha Watmann-ba lentebb veszek a hőmérsékletet akkor hamarabb fog felpörögni a hűtés vagy azt is külön kell állítani?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
MasterMark
üzenetére
Mert erre már nem képesek.. Szerintem nem akarnak refund-olni..
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ugye ez külön megy, a support-tal a saját chat-ükön egyeztetünk, ott kaptak is egy scrshoot-ot arról, hogy Én mit kértem.
Most megkérdezte az ottani support-os, hogy mennyi lenne a szállítás.. Az RMA center erőlteti, hogy mindenáron fizessek. Ezért is említettem a fórumtársnak korábban, ha nem tudom velük lemeccselni az ingyen szállítást, akkor cserélünk, de lehetőség szeirnt örülnék, ha 0 fizetéssel kicserélnék, valahogy.. az engem már nem érdekel hogyan..
Nem gondoltam volna, hogy ezt ennyire el lehet b@szarintani, főként úgyi, hogy egyértelműen leírtam mit szeretnék.. No mindegy.
-
válasz
hackeeeee
üzenetére
Ez esetben én összeollóznám a korábbi levelezést, amiben megerősítették hogy a kiküldött ventilátor milyen típus és azt is hogy elismerik a hibázást, fotót a termékről, netről fotó arról amit kellett volna küldeni. Majd felajánlani nekik hogy holnapig várod a válaszukat azzal hogy küldenek egy futárt ingyen aki elviszi tőled a másik terméket és küldenek helyette egy olyat amit rendeltél, különben megteszed a szükséges lépéseket.
Ha erre sem reagálnak, akkor persze besz.ptad, mert nem éri meg vele vacakolni.

Nem tudom honnan érkezett a dolog, de egy normális cégnek egy ilyen futárt megrendelni nem kerül többe mint 5000 forint (nemzetközi szállításnál, igen), ezért gondolom hogy csak meg kell győzni őket, hogy ne akarjanak maguknak nagyobb cumit. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Beretvás
üzenetére
Most arról megy a csevej, hogy küldjem vissza a Csehekhez, majd küldik a led nélküli változatot. Persze ráfizetés nélkül, mert az drágább.
De, most leírtam nekik megint, hogy nem az a baj, hogy el kell küldeni, hanem az, hogy én nem ledes változatot rendeltem, de rosszat küldtek, és nem vagyok hajlandó megint ~7000 Ft szállítási költséget fizetni, mert ők elrontották.
-
R3laX
addikt
válasz
Cyberboy42
üzenetére
Elhiszem, ha mondod

-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
hackeeeee
üzenetére
Imádom őket.. Tolják, hogy küldjem ki és cserélik.. Kétszer leírtam nekik, hogy nem vagyok hajlandó még egyszer 25$ szállítást fizetni azért, hogy kicseréljék azt, amit ők rontottak el..
Ma este leírom nekik még egyszer, aztán ennyi volt.. Mert még ha RMA ügy lenne, oké.. de, nem az..hibáztak.. no mindegy.

-
R3laX
addikt
válasz
Cyberboy42
üzenetére
[link] Lesd, jaja, néha érdemes megvenni a gémeket
. Nekem 1080P-ben megy így kb
1 kártyával. Youtube jó dolog, néha érdemes ránézni
. -
envagyok
veterán
válasz
Cyberboy42
üzenetére
Tapasztalat még nincs.
Azért kérdeztem, mert a neten utánaolvastam, és ott az a tapasztalat, hogy a játék újabb verziójával, és az újabb driverekkel megy.
A játék és az amd fórumán is ezt írták. -
envagyok
veterán
válasz
Cyberboy42
üzenetére
Viragbolti verziót használsz?
Lassan 1 éve kint a fix a BF1-hez. (Dx11 Crossfire+ dx12 multi gpu mode) -
szasanyi
félisten
Köszönöm a válaszokat!
Nem vagyok fan és a ráfordított pénz sem mind1 ezért arra hajlok, hogy nem lesz új RX580 vásárlás.
Átmenetileg egy nem bányászatra hasznáklt, jó árú 1070 kellene leginkább (már ha találok olyat, bár bem szeretnék ~1 évig dVGA nélkül lenni) aztán valamelyik újabb középkategóriás AMD vagy NV. Persze kérdéses még, hogy mekkora lesz az előrelépés és milyen áron? -
Televan74
nagyúr
válasz
envagyok
üzenetére
Már ha támogatják a játékok a cf módot.Mert az hogy 3dmarkban szépek a számok az egy dolog,de a játékok 90+% nem támogatja és az nagyon gáz.Ha jó a 1070,akkor nem cserélném le,hacsak anyagi vagy fanságból nem tennéd.Én anyagi okból jöttem vissza(1440p/GTX1080 -ról),és itt erősítem a RX580 -s tábort.
szasanyi Ha nagy fannak érzed magad akkor váltsál,különben nem érdemes.Sokkal előrébb nem lennél,inkább várd meg a csíkszélesség váltást mind két cégnél.Én a jövő őszt céloztam meg vele. Szerintem jönni fog a Navi és szerintem várható a 7nm Turing refresh is
-
envagyok
veterán
Vki használ 2db 480 8gb-ot crossfire módban?
Gondolkozok 1070 cserén, de lehet egyszerűbb venni még egy rx480-at, és úgy érzem, akkor kb a 1080 teljesítményét kapnám meg. -
-
szasanyi
félisten
Nem azért váltok, hanem mert szeretek kipróbálni sok hw-t.
Vacilálok, mert ezt én is tudom és hajlok a 1070 felé, csak sokallom, szvsz túl van árazva - mint ahogy a VEGA is, így az is kiesett. Elég masszívnak és jó minőségűnek tűnik a kártya viszont a Gigabyte AORUS kártyája olcsóbb, de arról nem találtam elég infót. -
szasanyi
félisten
Sziasztok!
Jó rég volt AMD kártyám így nem igazán vagyok naprakész az 580 (8GB)-asokból sem driverekből. GTX1060- 6GB-ról váltok, ezért gondoltam kipróbálnék egy ilyet. A gondom az, hogy a 80W fogyasztástöbblet és 15k ráfizetéssel nem szeretneém ha mellé rosszabb választás lenne 1080p játékhoz (no FreeSync monitor). Van-e valakinek tapasztalata a konkrét kártyát vagy a két kártya játékok alatti összevetést illetően?
-
-FLY->
őstag
"Több megjelenítő használata esetén a Radeonok nem veszik vissza a memória órajelet IDLE állapotban."
Ez még mindig áll RX5XX esetében is? -
válasz
kago akira
üzenetére
Köszi!
Megfogadom a tanácsod!

-
Remus389
nagyúr
A WOT-ban még mindig eltunik a fák törzse vagy a legújabb driverrel ezt már megoldották?
-
MasterMark
titán
válasz
kago akira
üzenetére
Backplate.
-
korcsi
veterán
válasz
kago akira
üzenetére
-
kago akira
tag
válasz
Hidalgo85
üzenetére
Nem kicsit hanem sokkal nagyobb. Jelenleg szerintem az egyetlen normális kártya ami blackplate-es, nagy hütőbordás nem okyan veszesen drága és még jol is néz ki. (Sajnos nálam az asus rog kiesett mert kollégák mutatták nemrég hogy kb a hőcsövek 60%érintkezik a gpu-val igy tok feleslegesen ekkora)
-
Köszönöm a válaszokat!
-
Köszi srácok! Ha jól tudom a Nitro+ magasabb órajellel dolgozik, és nagyobb rajta a hűtőborda.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Unreal Engine 5-re vált az Alien: Isolation folytatása
- Házimozi belépő szinten
- Synology NAS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Arris VIP7100 Android TV 4K
- 27% - LG UltraFine 27UQ850V-W 4K IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / FreeSync
- HP EliteBook 845 G7 14" Ryzen 5 pro 4650U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 1000GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. 1480/2350

.
.
. Akkor tényleg ideje napra menni, meg csajozni
.
kappa és jól is játszom

.