- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hobizoli
nagyúr
válasz
Tibicsucsu #28588 üzenetére
en is ezt olvastam egyebkent
hogy 6db zsuga uvegen hajtva az ugyanannyit termelt, mint 7db alulfeszelve, de a 7db az akkor bonuszkent meg csondben is megy raadasul, es kevesebbet kajal
igy kisebb elektromos aram fogyiban visszajott a 7. zsuga ara par honap alatt... persze nem akkor, amikor 180k is volt egy RX580
meg plusz csend is van, meg nem kell foscsizni, hogy mikor rogyik le vmelyik a tulhajtastolkiszamolod RX580 185W/db uvegen, es az 6x, az 1100W
pl a Chieftec 1000W-s darab tud a 12V-s agankent 42A-t
egy RX580 meg 16A-t harap be alapon 100% load-nal, a 2-2db 32-32A
ha tunnerolod is melle, akkor hamar 200W/18A fole is megy darabjaRX480-kat is levettek 85-90W-ra akar
-
Tomoty
senior tag
Sziasztok!
Nekem mai jó hír: Összeállt a számítógépem
Jött egy Asus Strix B450 Ryzen R7 1700 páros.
Mivel el vagyok maradva kb 5-7 évvel ezért kérdezem, hogy mi az elvárható eredmény pl 3dmark11-ben mai játékra szánt géptől?
Az utolsó gépeim, amit tesztelgettem 2000-2500-8000 pont között teljesítettek (Asus Rog G74, Asus Rog G75VW, I7 950 + Asus Ares)Első "érzésre" elégedett vagyok.
-
Speed®
titán
Ennek ellentmondani látszik azon kártyák sokaságának ténye, ami vRAM hibával lett selejt. Nálam is járt olyan, amin a PCB a vRAMok környékén elszineződve jelezte, kapott bőven hőterhelést. Gondos gazda ritka..profithajhászó a gyakoribb sajnos. Emiatt is hangoztatom előszeretettel, hogy ésszel kell csákányt venni
-
odorgg
addikt
válasz
Tarill #28585 üzenetére
De ahogy SpeedR is irta, legalább tartósak a ventik cserében az extra zajért
HSM
Na erre majd én is ránézek, hátha tudok még picit spórolni
Tibicsucsu:
Én arra gondoltam a széthalytás alatt, hogy finomhangolás ide vagy oda, ott olyan terhelést kapott fél év alatt, amilyet pl nálam 10év alatt sem kapna.
-
HSM
félisten
válasz
Speed® #28590 üzenetére
Egy normális, hűtött ramos kártyánál nem hiszem, hogy főleg hűvös, alig terhelt GPU-val bármi baja lenne a ramoknak, ha gondos volt a gazda...
A miner BIOS-okkal nem ezért van baj normál használatnál, hanem azért, mert jóval alá szokás feszelni a GPU-t annak, mint amibe játék és egyebek alatt stabil lenne.
Ilyen BIOS-al elindítod rajta a játékot, és instant összeesik. Ellenben jéghidegen elcsákányozik így hónapokon keresztül.
-
Speed®
titán
válasz
Tibicsucsu #28588 üzenetére
A GPUkat algofüggően terhelik, de a népszerűbbek/profitálisabbak szinte kivétel nélkül a vRAM agyonfeszítése mellett hoztak jól..nem véletlenül van gond a miner BIOSokkal normál felhasználásnál. És akkor ez a kisebb gond..mert ventit lehet cserélni, de vRAM ICket BGAztatni nem mókás..szóval ezért fontos a sok gari csákány fronton.
-
jambiyya
őstag
válasz
Pécsi gyerek #28573 üzenetére
-
Tibicsucsu
aktív tag
válasz
odorgg #28584 üzenetére
Tudomasom szerint a banyasz kartyakat nem hajtjak szet, mert akkor a fogyasztas miatt nem erne meg. Alulfeszelessel keresnek neki egy optimumot ahol meg jol teljesit. Mivel en is most vettem egy 580-at es a CPU-m keves hozza, eleg sokat keresgeltem alulfeszeles temaban es 90%-ban banyasz forumokat talaltam. Persze az igaz, hogy azon az optimumon 24/7-ben ment.
-
HSM
félisten
válasz
kisza25 #28586 üzenetére
Igen, elég sokat dob rajta. Főleg gyári feszeken... Nálam amúgy már ha csak 90Mhz-et lejjebb megyek (1250Mhz) is már elég meredek a fogyasztáscsökkenés, nem olyan rég ki is mértem.
[link]
Mondjuk én a Nitro-val elvagyok az alulfeszelt 1350Mhz-en is (1,075V), de kevésbé GPU-igényes címekhez majd tuti csinálok neki egy 1,1Ghz-esi profilt is. Eszement durva, de mindössze 0,87V-ot kér ott nekem, gyárilag a Nitro!
-
odorgg
addikt
válasz
Speed® #28581 üzenetére
Amíg él a gari, addig no para
290W az átlagfogyasztás, (komplett gép fogymérő) 1380-on , ehhez van 70-75 fokos GPU hő és 1300-1400 körüli venti, alapon.
Bőven okés így is, és hangosnak sem hangos, viszont a "!!!60 fok alatt kell tartani GPU-t!!!' perverzióm miatt ez nem állapot1150-en 230W átlagot produkál, venti 1200-1300 közt van, és ehhez 55-60 közti GPU hő társul.
De persze a lényeg, hogy freesyncel nincs szükségem az 1380-as órajelre egyenlőre, ami viszont később még jól jöhet.
-
Speed®
titán
válasz
csibe1 #28580 üzenetére
Ha ragaszkodtok a PCXhez..nem a legjobb árakkal dolgoznak :S
2560x1080ban használom én is az 580/4Gt, nincs rá panaszom. De ha hosszútávon gondolkodtok, jól jöhet a több vRAM..viszont ahhoz az 570 már GPUban karcsú. Szóval zsebbenyúlás és 580/8G vagy kompromisszumos 580/4G..570et elengedném FullHD felett.
-
csibe1
addikt
válasz
Speed® #28578 üzenetére
Értem. Köszi, láttam az előbb is a linket, de nem én veszem a kártyát, és egy helyről szeretnék a komplett gépet, ezért is linkeltem az áruházat ahonnan vennék.
A 4 vagy a 8GB-os verziós érdemesebb inkább venni?
Egy LG 25UM-58P monitorhoz lenne 2560x1080 felbontással.
Ehhez a konfighoz:
- ház: Zalman Z9 NEO
- tápegység: FSP 500W HEXA+
- processzor: AMD Ryzen 5 2600 YD2600BBAFBOX
- alaplap: Asrock B450M PRO4
- memória: G.Skill Aegis 2x8GB DDR4 3000MHz F4-3000C16D-16GISB
- SSD: A-Data 240GB ASU650SS-240GT-R Ultimate Series -
odorgg
addikt
Csatlakozom én is egy Powercolor RX580 Red Devil-el, ha meg engeditek.
Bányában szenvedt kb fél évet, de még jócskán garos, (26 hó)ezért a 60k-t most beáldoztam rá. Kíváncsi leszek hogy bírja majd hosszútávon, a hétköznapi VGA-k életét, mert hosszabb távra tervezek vele.
Régebben azt gondoltam, hogy semmi pénzért nem veszek exbányász kártyát, mert annak a belét kihajtották, hónapokig tekert rajt a venti, izzadtak az alkatrészek, ezért biztosan hamar beadja a kulcsot, vagy a kártya, vagy a rajta lévő valamelyik ventilátor. Viszont mivel nem nagyon olvasgattam, vagy igen csak elvétve ilyen eseteket a fórumon, ezért gondoltam saját káromon tanulok ha úgy van, és már csakazértis beszerzek egy bányarémet magamnak, lesz ami lesz alapon, amolyan teszt jelleggel. Szóval meglássuk...Egyenlőre minden ok, teszi a dolgát úgy ahogy kell, semmilyen rendellenességet nem tapasztaltam.
Mivel vizes 290-ről váltottam ismét, a ventik hangja miatt paráztam kicsit. Sajna be is igazolódott a félelmem, mert ezek a golyós csapágyas ventilátorok, nem épp a csend hírnökei. 1500RPM felett már elég morgós hangot adnak, addig kb okés a helyzet,nem túl zavaró számomra. Mondjuk a morgásra számítottam is, mert volt már pár golyós csapággyal szerelt kártyám, szóval tudtam hogy ezek ilyenek.
Coil whine sajna jelen van, amit ritka mód utálok minden VGA-nál, és még hogy nem is garis probléma, az azért vicc szerintem, mert bőven akad jópár olyan VGA, melyeknél a tekercsek zenéje bőven az elviselhetetlen szintet hozza. Hál isten itt nem ez a helyzet, jelen van a dolog, viszont az inger küszöb alatti tartományt képviseli.Hogy ne csak a hibáit említsem, a kártya teljesítményével elégedett vagyok, BF5-ben jobban teljesít mint a 290-es, simábban fut a game, ami talán a + 4Gb Vramnak köszönhető. (Mással nagyon nem játszok a BF szérián kívül.)
Nagyon jól konfigolható a teljesítmény. Freesync miatt nincs szükségem már a 100+ FPS-re hogy ne folyon a szemem a monitorra, így lefaragtam a gyári 1380Mhz-es órajelet 1150Mhz-re, amihez néma üzem, max 0,975mV-os GPU fesz, 50-60 fok közötti VRM, és GPU hőmérséklet, és alacsony fogyasztás társul.
A kártya elég masszív darab, jól össze van rakva. Rengeteg csavar rögzíti a nyákot a backplatehez, ennek köszönhetően, a nyák nem deformálódik, és a PCIE csatiban is egyenesen áll mint a szeg.
A kártyán lévő Red Devil logó világítása szolid, nem az a retinaégetős, szoba bevilágítós fajta. Nekem tetszik, és igény szerint egy kapcsolóval kikapcsolható.Egyenlőre ennyi a tapasztalatom a VGA-val kapcsolatban. Kicsit hosszú lett, bocsesz!
-
Speed®
titán
válasz
csibe1 #28577 üzenetére
Előbb vennék RX580/4Gt, mint 570/8Gt..előbbi Nitro+ kivitelben játékduóval együtt a legjobb vétel.
-
csibe1
addikt
válasz
MasterMark #28576 üzenetére
Értem, köszönöm.
Az 570-est vagy az 580-ast éri meg jobban megvenni? -
csibe1
addikt
válasz
Speed® #28558 üzenetére
A hűtés miatt?
A Sapphire RX570 8GB GDDR5 Nitro+ 11266-09-20G mennyivel gyengébb az 580-asnál?Az MSI Radeon RX 580 ARMOR 8G OC-nek milyen a hűtése, hangja a Sapphire Nitro+-hoz viszonyítva?
-
jambiyya
őstag
válasz
Pécsi gyerek #28573 üzenetére
Hmmm...pont azért választottam, mert dicsérték...vagy figyelmetlen voltam?
Van pár ember itt akinek feltétlen adok a szavára és persze még több olyan, akinek nem, de a keresővel szűkített találatokban ha szinte csak negatívum van, akkor az felejtős (nekem). Pont ezért nem vettem MSI Armort, pedig a Gaming X meg milyen frankó.
Ma este megizzasztom majd, ígérem! -
Jacek
veterán
Teljesen rendben van ez a Nitro+ 4Gb, 60e+kettő választható game.Ha 10-ért elmegy a 2 game 50e hibátlan.
Egyszerűen nem ért most 30e a 4Gb. -
SPeti1984
senior tag
válasz
MasterMark #28568 üzenetére
Sajnos most kaptam meg az árat és tegnap óta 57-ről felment 63-ra így akkor már lehet maradok az 1060 mellett az meg 48 lenne igaz használtan 2 év garival.
-
SPeti1984
senior tag
Tudom nem a legjobb helyen kérdezem de 1060 3gb vagy rx570 8gb a jobb a köv 3 évre?
-
jambiyya
őstag
válasz
hobizoli #28544 üzenetére
No megjött az XFX RX570 8GB.
[Már beszereléskor is nagynak tűnt anno az MSI RX470 Gaming X, de az XFX mellett tényleg brutál.]
Viszont az XFX cseppet sem hangosabb, sőt! Bár ez inkább valami vezérlés dolog lehet, mert borda, venti is nagyobb az MSI-n.
Ugyanaz a játék, ugyanúgy 100% GPU terheléssel (nyilván több FPS), és az XFX halkabb. -
Speed®
titán
válasz
Tibicsucsu #28559 üzenetére
Nem véletlenül van rajta 8 PIN. Ha a táp egyébként okés, vegyél átalakítót.
-
SPeti1984
senior tag
Mennyire jó választás ez az MSI rx570-es VGA?
-
Tibicsucsu
aktív tag
Sziasztok!
El fog menni az RX 580 Pulse 6 tus tapcsatival vagy vennem kell egy uj tapot?
Szeretnem alulfeszelni egyebkent, mert az FX 6300-al egyebkent sem fogom tudni maximalisan kihasznalni. -
csibe1
addikt
Üdv!
A Milyen asztali gépet topikból irányítottak ide érdeklődni.
Asus RX580 4GB GDDR5 DUAL-RX580-O4GEz a kártya ajánlott vagy inkább másik 4GB-os 580-ast érdemes venni helyette?
-
MasterMark
titán
válasz
diegho #28554 üzenetére
Nagyon nem csak a tearingnél van értelme a Freesync-nek.
Tearinget meg azért nem látsz, mert nem feltünő helyre kerül. Ha nincs szinkronban a kijelző az FPS-el, akkor az mindig szarabb lesz, mintha szinkronban lenne.
Persze ha tudsz fix 144 FPS-t tartani egy 144 Hz-es kijelzőn ahhoz nem kell adaptív sync.
-
diegho
nagyúr
válasz
martin66 #28553 üzenetére
Én ezzel úgy vagyok, hogy bármi 60Hz vs bármi 144Hz közül utóbbi nyer összehasonlíthatatlanul, ami érdekes, hogy hiába nincs freesync-em, csak gsync-em, semmi tearing nincs RX580-al. Pont ezt mondták a profi twitch streamerek, hogy 100fps felett nem igazán látni a tearing-et a játékok zömében és igazuk van.
-
martin66
senior tag
First impression: 4K 60Hz (grafikusi montior) Freesyncel 30-60 között. Dirt 4
- Gigabyte 1060 3Gb elég gané 60 fölött V-syncel oké alatta élvezhetetlen. High és néhány Medium beállítással. És az esetek 60%-ban 60 fps alatt volt. Hangos a hűtése.
- 580 8gb Nitro+ mese a Freesync. 60 fps alatt 59-re fixálva mese még a 38-42 fps is! 60 fps fölött gané volt a freesync, de a fixálás megoldotta. Ultra és 1 High beállítás. Az esetek 60%-ban fixen hozza az 59 fps-t. 74 fokig felment, de nem is hallottam a VGA hűtést besz@rás jó a hűtése.
A FREESYNC HATALMAS TALÁLMÁNY! Tudok 4K-ban játszani és nem kell hozzá eszeveszett VGA. Bár azt sem értem 4K 60Hz-es monitor (kb csak 60Hz-es van) iszonyat idegesítő és rossz a tearing, hogy lehet úgy játszani pl 80-100FPS-el?
-
Pörp
senior tag
Hi!
RX 580 Sapphire pulse hűtése mennyire hangos? Esetleg egy GTX 970 Windforce 3x-hez képest? -
fanti
addikt
-
fanti
addikt
válasz
kisza25 #28537 üzenetére
Az RX 590 meg 1560 / 2100, de wattman alatt 5%-al feljebb tolva még szépen megy, de 6%-nál már nem!
Szóval nincs benn hagyva sok tartalék, az biztos.
Mondjuk én az a fajta ember vagyok, aki inkább leveszi az élsímítást, vagy valami láthatatlan grafikai pluszt kikapcsol, vagy ultráról leveszi highra a játékot, de nem tuningol.Erős nagyon ez az RX590, ahogyan az RX580 is az.
És volt alkalmam 1060 6GB tulajként rájönnöm arra, hogy a zöldek úgy hozzák a teljesítményt, hogy i7 a minimum a 1060 alá, mert a driver nagyon használja a processzort is, az AMD lényegesen kevésbé, izomból old meg mindent, nem passzolja le bérmunkába a CPU-nak....
Ezért nem jó egy 2700X-es Ryzen a 2080Ti tesztelésére, mert egy szálon nem tud jól aládolgozni a driverrel a kártyának, egy hülyére húzott 8700K meg sokkal inkább alá tud!
-
Lavar
aktív tag
Van aprón 40-ért egy 2 évet bányászott 470 nitro+ 4gb. Módosított bios, stb. GPUZ alapján visszatéve az eredeti, de nem látom abból ugye, hogy az időzítések is a gyáriak-e.
Visszaolvastam, látom, hogy pár kattintásból én is meg tudom itthon csinálni, ha nem a gyári lenne visszatéve.
~1 év gari van még rá, ezek a bios cserék nem járnak garivesztéssel?
Nem tudom bevállaljam-e.
Eladtam a 950-et a napokban, így csak 10 ezret kellene ráfizetnem. (Az 570 már visszament.)
Volt már olyan is fent amihez több gari volt, olyan is ami nem bányászott, de ez a feladás utáni 1-2 órában már jegelve is van. -
jambiyya
őstag
válasz
Devid_81 #28540 üzenetére
Most készülök én is vásárolni. Árukeresőn a 8 gigás kártyákra szűrve (amik "tetszenek"):
-XFX RX570 - 60k
-Sapphire RX580 nitro+ - 90kNem tudom máshol lehet-e olcsóbban, vagy van-e másik ajánlott. MSI Gamer X van most és elégedett vagyok vele, de nem találtam RX580-ból. Nyilván lehet hogy van és/vagy én vagyok béna.
No de a lényeg: +30k-t nekem tutira nem ér meg az RX580.
-
CirrMee
addikt
Kérdés: RX 570 kihajtásához elég egy i5-6500T proci?
-
fanti
addikt
válasz
Kolbi_30 #28533 üzenetére
Nekem is nagy dilemma volt, hogy a GTX1060 után mi legyen. Azt tudtam, hogy nem szeretnék nVidiát venni ismét, de ugye ott volt az RX580 4GB 63-ért, és az RX590 8GB 103-ért. Ez pont 40k difi, amit nem ér meg nekem a plusz 4GB VRAM mert szinte csak S.T.A.L.K.E.R-ezek a trilógiával jól felmoddolva grafikailag. És még a legvadabb kimaxolt beállítások esetében sem eszik 2GB-nál több VRAM-ot FHD-ban.
Úgy gondolkodtam, hogy még is csak megveszem az 590-est, és eladom a három játékot, amit sikerült is egyben eladnom 20k-ért, így már csak 20k-val volt több mint az 580-as. De még így is ott van az, hogy minek a 8GB nekem? Hát egyelőre semminek! Még ha feltűnne valami szép játékgyöngyszem, annál is tudnék kompromisszumokat kötni egy 4GB-os kártya esetén, elvégre nem kell mindent ultrán futtatni....
-
hobizoli
nagyúr
válasz
Televan74 #28531 üzenetére
igen, es csak egyre tobb ilyen lesz
olyan ez is mint a rendszer RAM
ma egy sima netezos gepbe is jobb ha mar 8GB RAM van
igazabol DDR4-bol a dualchannel-hez nem is tudsz kevesebbet osszerakni
OK, megy 1db 4GB-s modullal is, de....
par eve meg a gamer PC-kbe volt ennyi RAM
mondjuk amikor olcso volt a DDR3, akkor en is vettem 8GB-t, mert miert nede az volt vagy 6 eve
-
Televan74
nagyúr
Valakinek fétise a 8GB. Mondjuk én soha nem kerestem a kapcsolatot a 4GB -os modellel,ahogy a RX570 is mindig hidegen hagyott.De van jó pár játék aminek jó a memória kezelése és nem tölti be még a 4GB -ot sem a kártyámon. De egyre több olyan program lesz ami mindig tele rakja(már láttam egy kettőt ami 5600MB -ált meg),mert az ürítés időbe kerül.És ezekhez bizony kellhet a 8GB -os - kártya.
-
t1
veterán
RX570-ből van ajánlott vétel ami esetlegesen tuning barátabb mint a többi?
-
t1
veterán
Sziasztok. Van különbség az a 4 és 8GB 580-ak között?
Egy HD7870-et vàltanék le de tanàcstalan vagyok 570/580 4GB és az 1060 3GB van pakliban egyenlőre egy FX6300 mellé. Van konkrét ajànlott modell?
-
danico
csendes tag
válasz
MasterMark #28515 üzenetére
felteve ha nem valami gatyi kabel. azert nagyon nem mindegy milyen szerkezete es anyaga van egy kabelnek. mi a fenenek van egy kulon agazat ahol kabeleket terveznek kulonfele adat atvitelhez. minel nagyobb az atviteli freki annal nehezebb zaj es vesztesegnelkul megoldani.
A 2GB internetemhez is lekellett cserelni a ethernet kabelt mert a regivel lassu volt.
1. -
MasterMark
titán
válasz
liptonn #28513 üzenetére
Igen, a High Speed tudja simán. Az ethernet nem számít, de úgyis benne van normális kábelben.
HDMI 2.0 specification defined a new, more efficient signaling method, for speeds above 1.4b limits (10.2Gbps), to allow higher bandwidths (up to 18Gbps) over existing High Speed HDMI Wire Cables. [link]
Does HDMI 2.0 require new cables?
No, HDMI 2.0 features will work with existing HDMI cables. Higher bandwidth features, such as 4K@50/60 (2160p) video formats, will require existing High Speed HDMI cables (Category 2 cables). -
varmi2
nagyúr
válasz
Casoli #28510 üzenetére
A gyártók marketing bulsitjlt te is bekajáltad, a hdmi kábeleknek nincs verzió számozása. Magának a csatlakozónak van, ami az eszközbe van forrasztva, de a kábeleknek nincs. De abban igazad van, hogy többféle kábel van hdmi-ből:
Standard HDMI Cable – up to 1080i and 720p
Standard HDMI Cable with Ethernet
Standard Automotive HDMI Cable
High Speed HDMI Cable – 1080p, 4K 30 Hz, 3D and deep color
High Speed HDMI Cable with Ethernet
Ez a nevük, nem az hogy 1.4, 2.0 stb....
Ha ki akarod használni a hdmi 2.0 minden elényét, akkor neked a felsorolt kábelek közül az utolsó kell. -
Jacek
veterán
Beléptem a klubba egy 580 Nitro+ 4GB-vel!
Remélem az irodai gépembe kocázni elég lesz, kicsit fézom a 4gb-től de annyira le volt itt svédben dobva az ára 60 hogy nem hagytam ott egy GTX670-et váltott
-
válasz
MasterMark #28508 üzenetére
A kábelen is múlik milyen maximális felbontásra lesz képes a számítógép, nekem is van otthon olyan HDM-DVI kábelem, ami nem viszi át a 2560x1080-t, a másik ami ugyanúgy néz, csak már a csomagoláson fel van tüntetve hogy HDMI 2.0 kompatibilis, ez meg átvitte a felbontást.
-
válasz
MasterMark #28504 üzenetére
Nincsen 2.0 verziószámú HDMI kábel? Akkor a sztenderd 1.4 miért nem viszi át a 4k-t 60 Hz-n? Ez ugyanaz a display port kábelekre is, 1.2 verziótól megy a 4k 60Hz-n. Amelyik display port kábelre nincsen verziószám írva, az mind 1.0-s. Ezért jeleztem, hogy figyelni kell a kábelre is. És ha az árat nézzük, nagyságrendileg olcsóbb a HDMI2.0 kábel mint a Displayport 1.2 kábel.
-
robi222
senior tag
Gyárilag adtak a monitorhoz hdmit és display port kábel is .Gondolom azok megfelelnek erre a célra.
-
MasterMark
titán
válasz
Casoli #28503 üzenetére
Ne menjünk bele ebbe a hülyeségbe megint.
Olyan sincs hogy 2.0 HDMI kábel, meg olyan se, hogy 4K-s DP kábel.Despite what you may read, there is no such thing as a DisplayPort 1.1 cable and DisplayPort 1.2 cable. A standard DisplayPort cable, including the so-call DisplayPort 1.1 cables, will work for any DisplayPort configuration including the new capabilities enabled by DisplayPort 1.2, including 4K and multi-stream capabilities. All standard DisplayPort cables support RBR, HBR (High Bit Rate), and HBR2 (High Bit Rate 2), which can support 4K at 60Hz, or up to four 1080p displays using multi-stream.
link
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen házat vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Renault, Dacia topik
- BestBuy ruhás topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elemlámpa, zseblámpa
- Hyundai, Kia topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest