Hirdetés
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
-
LOGOUT
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
robi222
senior tag
válasz
MasterMark #28498 üzenetére
Köszi!
-
robi222
senior tag
Megtudnátok mondani,hogy Msi rx 580 8g videokártyához és egy Lg 32ud59 4k de nem hdr monitorhoz melyik a jobb vagy szín helyesebb kábel .A hdmi vagy a display port.Ezen kívül melyik beállítást kellene használni az ycbcr 4:2:2 vagy az rgb 4:4:4 -et?
-
válasz
Speed® #28493 üzenetére
Licenc okokból nem tudtam nulláról telepíteni, amúgy eszembe sem jutott volna a frissítés.
(#28491) HSM: nekem meg minden egyes indulás után nyafog, hogy indítsam újra a HD Audio driver telepítés befejezéséhez. Ha rögtön újraindítom, akkor is
Mindegy, nagy dráma nincs vele, túl sokáig meg úgysem lehetett volna már halogatni - nem a VGA miatt tettem fel, hanem a CPU miatt, azon a téren meg az Intel is ugyanilyen k****g. Off off.
-
-
HSM
félisten
Én már rég nem bízok a win10-ben, minden egyes nagy frissítésnél korábban újra kellett rakjam az X-fi hangkártya driverem, plusz a 1803-as frissítés is a számát sem tudom, hányszor próbált kikerülhetetlenül települni, hogy miután végigvártam, befagyjon újraindítás után a töltőképernyőbe, hogy utána visszacsinálja az előző állapotot. Igazán profi, elegáns megoldás volt, önmaga karikatúrája.
-
Á, nem volt ennyire bonyolult, csak meg kellett nyomni, hogy Confirm. Aztán megint előjött, és megint meg kellett nyomni, hogy Confirm. Másodszorra elhitte, hogy tényleg úgy gondolom. Nem tartottam amúgy komolyan tőle, hogy gond lesz vele, csak jót röhögtem a múltkori eszmecsere után, amikor megláttam
-
-
tooolz
tag
re 2
Szép napot Mkinek..
Valaki esetleg ha tudna legyen kedves segítsen nekem SAPPHIRE NITRO+ Radeon™ RX 580 8 GB OC+
kártyát szeretném meghúzni amíg még stabil és biztonságos..wattman
kb 1 hete ellödök vele ..v bencmark lefut szépen és játék kifagy v fordítva..switch boost 1411 modban..
switch 1360mhz ben semmi sem megy sehogy..
köszönöm... -
AliceWhat
csendes tag
válasz
Speed® #28387 üzenetére
Garanciapapír, amivel az Alzanal tudod gariztatni..mit szeretnél a gyártóval intézni efelett?
Emeltek az áron, ennyiért megkaptad hozzá a 2 játékos promot is?
Intézni semmit sem akarok egyelőre, csak azt hittem, jár mellé gyártói papír is. Írtam nekik egy emailt, elküldték a saját garanciapapírjukat, úgyhogy oké így.
Még az emelés előtti áron, 63k-ért vettem, promó nem járt hozzá.
-
Tarill
őstag
Üdv! Topicba vágó gazdasági kérdést lehet feltenni?
-
Nokedli
tag
válasz
Don.Corleone #28470 üzenetére
Wattman beállításokat elfelejti problémára nekem ez segített:
https://www.reddit.com/r/Amd/comments/7e0w6w/psa_if_you_are_losing_wattman_settings_on_windows/Mióta ezt megcsináltam egyszer sem kellett újra állítgatni (kivéve nagy Win frissítések).
-
Komódnyúl
csendes tag
Belinkelem ide is, hátha valakit izgat a dolog, elnézve hogy az Alzás akció keretében jó páran rendeltek Sapphire kártyákat mostanában. Sapphire Nitro Gear csak 4.300 Ft, ajándék Sapphire autós töltővel (érdekes kombó).
-
diegho
nagyúr
Túl vagyok kb 1 óra játék tesztelésen az 580 Nitro-val, eddig teljesen jó kártya. Igaz nálam csak WoT és CS:GO (meg diablo2, de az egy s3 trio-n is elfut) megy, de semmit nem észleltem abból, hogy i5 8600k@4800+1070-ről i3 8100+RX580-ra váltottam vissza.
-
Kolbi_30
őstag
A Chill beállításáról érdeklődnék. Nalam a driverben csak bekapcsolni lehet meg hotkeyt beállítani, van mas is vagy csak ennyi?
-
stargatea
csendes tag
Sziasztok van egy shappire rx 580 4gb pulse karim ami szépen teljesít szerintem pubg 80 85 FPS full hdn, 60 65 fok terhelés alatt ezzel sincs gond csak egy kicsit hangos ez normális ennél a modellnél?
-
törölt tag
válasz
Don.Corleone #28470 üzenetére
Az ha csak egyszer felpörög bekapcsoláskor az a por eltávolítására sokan használják
ha sokszor az más...
Most volt az éves nagy win frissítés, még nem tudja értelmezni a legújabb amd driver. GPU Z is mutat butaságokat ...de már nem is fognak vele foglalkozni szerintem.
Dec 12. környékén jön ki a teljesen új driver megint felejthetjük el a régi nevét.
Ebben lesz egy nagy újítás meg a legtöbb éves nagyjavítás érdemes megvárni ha garit nem érint a dolog -
diegho
nagyúr
Alzás sima 4GB-os kiadás, majd holnap megnézem a kapcsolót, most 1411-ig megy és nálam is 75 fokon áll meg a furmark 1500rpm körül. Egyelőre jónak tűnik a kártya, pláne, ha megszűnik a venti felpörgés. Párom vette észre és a gépen semmi nem ment, a monitor is ki volt kapcsolva, háromszor csinálta fél óra alatt.
-
HSM
félisten
válasz
diegho #28467 üzenetére
Ha sima Nitro+, (és nem SE vagy LE kiadás) akkor ott van a kártyán, ha jól emlékszem, a BIOS-kapcsolót a kimenetek felé kell húzni.
Az egy sima, 1340Mhz alapórajelű BIOS, az gyári feszén nagyon sokkal kisebb feszen megy, mint az 1411Mhz-es OC BIOS, amin gyárilag van a kapcsoló. Nekem 1,125V szemben 1,2V-al, nem ér annyit ~70Mhz. Ha eddig halk volt, azzal méginkább az lesz, nem kevéssel.
Nálam ennyi volt a difi: [link]
Amúgy ennyi a két BIOS között a különbség, egyik alapórajel (1340Mhz) 160W-os GPU-fogyasztási kerettel, a másik egy OC BIOS, 1411Mhz-el és 175W-os limittel, és kicsit kellemetlen gyári fesszel.
Finomhangoláshoz érdemesebb lehet az OC BIOS-t testre szabni, ha meg csak élvezni akarod, akkor a sima gyári 1340Mhz BIOS is tökéletes úgy ahogy van, esetleg az áramfelvételi korlátot lehet picit feljebb tolni, hogy folyamatosan tartsa az 1340Mhz-et, a Nitro-nak ez semmi nehézséget nem okoz. -
diegho
nagyúr
Ami amúgy feltűnt, hogy a venti sokkal kellemesebb hangot ad még furmark alatt is, mint a 1070 Strix-nél. Itt jobbára a légáramlást lehet hallani, a 1070-nél pedig borzalmas motorhang van. Most felment a legújabb driver, meglátjuk milyen lesz így.
Írtatok itt valamilyen silent bios-ról, az konkrétan mit csinál és hol lehet beszerezni?
-
diegho
nagyúr
A Nitro+ RX580 miért csinálja azt, hogy random 3000rpm-re dobja a ventit windows desktop-on? 1 másodpercig tolja, aztán kikapcsolja.
-
Dark KillerX
addikt
Sziasztok urak!
Ráfordítás nélkül cserélném a mostani 1060-at, egy ilyen karira [link].
Okok
Nem kell nagyobb teljesítmény, mint a mostani ( remélem ez tudni fogja )
Freesync
új kártya, szóval garis
+ 2GB Vram
és 2 játék ami érdekel.Ja és ezek alapján, nem rossz kari [link] ,
Egyedül ami visszatart, az 2 játék AC sorozat ( párom imádja őket ) , és a Ghost Recon WW
-
Lacccca87
addikt
válasz
Don.Corleone #28460 üzenetére
Az elfelejtés nem a driver hibája elvben. Van bármilyne egyéb mókoló program telepítve a gépre?
-
Don.Corleone
aktív tag
Próbálom az új drivert, de ez is rendre szaggat terhelés alatt. 17.7.2 pedig gond nélkül muzsikál, ez mi a búbánatos fenétől lehet? Semmi bajom nem lenne a régi driverrel, de rendre elfelejti az alufesz beállításomat.
-
Kirir
tag
Nemrég láttam egy beszerelt házban egy Sapphire RX 590 Nitro ([link]) típusú videókártyát, Nagyon megtetszett a ledes világítása. Nézegettem más hasonló RX 580-as termékeket, de a Saphhire Nitro+-on kívül más gyártótól nem találtam ilyen jellegű termékeket. Egyáltalán létezik ilyen, mit tudnátok ajánlani?
-
válasz
Tibicsucsu #28454 üzenetére
-
jambiyya
őstag
válasz
Dark KillerX #28449 üzenetére
Köszi, én is efelé hajlok.
-
bozont
veterán
válasz
diegho #28448 üzenetére
Ezt a varázsgömbből szedik egyesek? A "gpu kevés ahhoz hogy kihasználja" sem feltétlenül igaz minden esetben. A textúra minőség növelése nem nagyon ró extra terhet a gpu-ra, a vram-ra viszont annál inkább. Az igaz, hogy jelenleg 1080p-re elegendő a 4GB, de a jövőben ez változhat. 2k-ra (vagyis 2.5k az inkább) viszont már nem mennék 6-8GB alá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Rengeteg áramot fordít adatközpontokra és bitcoinbányászatra Pakisztán
- Wise (ex-TransferWise)
- Házimozi haladó szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- E-roller topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrotik routerek
- Hobby elektronika
- Saab, Volvo topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Egyedi ékszerdobozka
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest