- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:10 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csupingo
veterán
Sokszor alaplapi bios frissítés segít, vagy másik pcie-be tétel.
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N) -
Csupingo
veterán
-
Csupingo
veterán
Igen, ezt néztem én is, csak gondoltam DP-n általában többet tud és hogy emiatt engedne nagyobb frissítést is a gyakorlatban. De ha próbáltad, akkor meg is van válaszolva ez a kérdés. (Talán lehetne próbálkozni nem támogatott felbontások megjelenítésével, vagy egyedi felbontás létrehozásával.)
Csupingo
veterán
-
Csupingo
veterán
-
Csupingo
veterán
-
Csupingo
veterán
Egyesével próbálgatni kell. Bios reset, aztán minden meghajtó lehúzva, csak 1 memória kezdésnek, hol ide, hol oda téve, stb. Ha van másik vga foglalat, vagy kártya, azokat is megnézni...
Utoljára nekem egy hibás ssd miatt nem indult el a gép.Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N) -
Csupingo
veterán
Én is pár tippet.
Kicsúszott vga kábel. Hibás vga kábel. Win hdr, freesync hiba. Vga driver hiba.Bár abból, hogy azt írod, 75-ről visszateszi ilyenkor, akkor talán a driver omlik össze és visszaáll alapra. Ez lehet valami külső piszkáló program miatt is, pl. msi ab, vga hiba miatt is, instabil tuning vagy uv miatt, rossz driver miatt.
Esetleg még a win-ben a gyors rendszerindítást is ki lehet kapcsolni, mondjuk az többnyire arra szokott hatással lenni, mikor újraindításkor áll vissza alapra a vga driver.Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N) -
Csupingo
veterán
-
Csupingo
veterán
Bocsi, azt hittem, írtam már. Az msi ab (msi afterburner) nevezetű programban van. Szerintem a setting-re kell nyomni és ott az első oldal alján. Itt egy videó.
Csupingo
veterán
Elvileg a legtutibb módszer az ilyen gondokra, az msi ab-s megoldás, amit elsőre linkeltem. Azt már próbáltad? Ha nincsenek extra igények, amit a hdmi nem tud, akkor azzal is meg lehet nézni. Persze egy driver csere is segíthet, mert sokszor említik, hogy ezzel a kiadással jó, ezzel megint nem, stb...
Csupingo
veterán
Simán, a win energiagazdálkodási beállításoknál nézd meg, hogy milyen lehetőségek vannak.
Csupingo
veterán
Nem pont erre megoldás, de egy próbát megér. Esetleg a win-ben is állítsd be, hogy ne tegye energiatakarékos módba a pcie-t. Pl. DP helyett hdmi-vel nézted már?
Csupingo
veterán
Néha az adott driver nem tökéletes, vagy volt hogy pont az msi ab-vel akadt össze, esetleg másik vga piszkáló programmal. Érdemes ezeket letörölni és csak a drivereket próbálgatni. Rosszabb esetben a ventilátorok romlottak el a kártyán, vagy a venti vezérlés.
Csupingo
veterán
Nekem nincs, de a netes találatok nem jók?
Csupingo
veterán
-
Csupingo
veterán
-
Csupingo
veterán
Az elvileg a nem megfelelő tápellátást hivatott jelezni. Lehet hibás táp miatt, vagy nem megfelelő teljesítményű táp miatt. Viszont többen is írtak olyat, hogy nekik a betegeskedő kártyájukon is villogott időnként, mielőtt végleg kimúlt.
Csupingo
veterán
Le, igen. Kivétel általában, ha több kijelző van rákötve, vagy ha nagy képfrissítésű monitorod van, vagy 4k megjelenítő (1 db 4k 60Hz-esnél még nem biztos). Rosszabb esetben bányászvírus is dolgoztathatja a kártyát, vagy hibás driver is okozhatja.
Csupingo
veterán
Az 1750 nem alap, 300MHz környékén kéne lennie.
Érdekes, mert szerintem két fhd közeli kijelzőnél még nem szokta megemelni az órajelet. Ha csak eggyel próbálod, akkor visszaáll? Ha nem, akkor DDU után ki kéne próbálni pár régebbi megbízható drivert, vagy újra felírni a kártyára az eredeti bios-t.
Csupingo
veterán
Azért melegszik, mert a memória órajel nagyon magas. Amiket felsoroltam, azokból egyik sem áll fenn nálad?
Nem ugrik be sajnos a memória tesztelő program neve, de mintha itt, vagy az azonnali vga topikban említették volna már többször.Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N) -
Csupingo
veterán
Ha ebben a felállásban működik, akkor ne piszkáld.
Játékokkal, esetleg 3dmark-kal tesztelheted, ha gondolod.Ha 50 fokig melegszik, az nem olyan jó. Persze lehet, hogy nagyon meleg van a házadban, vagy valami miatt megemeli a vram órajelet. Az amd kártyáknál elég gyakori. Pl. 2-3 monitor esetén, nagyobb felbontású, vagy nagyobb frissítésű monitor esetén. Esetleg nézz rá gpu-z -vel, hogy a vga memória milyen órajelen van ilyenkor.
Csupingo
veterán
-
Csupingo
veterán
-
Csupingo
veterán
Jól van. Némi küzdelem után jobban esik a győzelem.
Sajnos a használt cuccokkal gyakran akad tennivaló.Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N) -
Csupingo
veterán
Jó tudni, mert az rémlett, hogy az új kártyák közül 10-ből kilenc nem indul el ilyenkor. Azt már több helyen olvastam, hogy viszont a jóval régebbi kártyáknál több volt, ami működött így.
Csupingo
veterán
-
Csupingo
veterán
Mármint a tv-n most is van kép hdmi-vel? Azt a hdmi-t a monitorra kötve nincs kép? Egyszerre van rákötve a tv és a monitor is? Ilyenkor a képernyő kiterjesztés be van kapcsolva? A monitoron végig lett léptetve a bemenet választó?
Csupingo
veterán
Ha esetleg régebbi ryzen procija van, azok se szeretik mindig a 4 db memóriát. A vga driver nem frissült magától? Talán kifogott egy problémásabb kiadást. Persze egy rx kártyánál a hardver is simán lehetséges.
Csupingo
veterán
Furcsa, hogy reset-re se reagál, de ettől függetlenül elsőre vga hibára gondolnék. Mikor fagy? Böngészés közben, vagy nagyobb terhelésnél is? Másik böngészővel már próbáltad, vagy úgy, hogy kikapcsolod a hardveres gyorsítást a böngészőben?
Cpu hőfok, vga hőfok rendben van? Milyen tápegységed van?
Ha van rá lehetőség, akkor tesztelhetnéd másik tápegységgel, vagy vga nélkül az igp-t használva.Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N) -
Csupingo
veterán
-
Csupingo
veterán
Ha a reset és a power gomb se használ, akkor más gond is lehet, pl. tápegység hiba. Bár ilyennel még talán nem is találkoztam, hogy reset-nél se indul újra. Ha hosszan nyomod a powert, akkor se áll le?
Csupingo
veterán
-
Csupingo
veterán
Erre gondolok, hogy 21-es sku szám volt a matricán nem? Az a sapphire oldalán a 2000MHz-es memóriával rendelkező kártyát jelöli. Talán tényleg rosszat küldtek.
Csupingo
veterán
Talán csak összeomlott a driver, vagy egyéb hiba lépett fel a "tuning" miatt, mert lehetséges, hogy a 2000MHz-es bios való rá és nem a 2100-as. Emiatt hibázhatott. Szerintem annak a cseréjétől helyre jönne.
Bár az is lehet, hogy jelen esetben valami olyan történt, mint régebben az nvidia-val, hogy nem kapcsolta be a ventilátorokat, vagy nem emelte meg a fordulatszámot. Az hibás driver miatt volt, de én inkább a vram tuning miatti hibára szavaznék.Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N) -
Csupingo
veterán
-
Csupingo
veterán
-
Csupingo
veterán
Nem tudom, annyira nem szoktam nézegetni. Nekem nvidia-nál a gyártó által garantált "minimumot" írja, aztán annál magasabbra boost-ol általában. (Igaz, mögötte van egy boost rublika is.) Amd-nél azt vettem észre, a maximumot szokta kiírni, ami a gyártó oldalán is megtalálható.
A tulajok biztos többet tudnak ezzel kapcsolatban.Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N) -
Csupingo
veterán
Fatboy kártya? Ha jót nézek, ez a két változat van belőle.
Csupingo
veterán
Nem tudom. Ha nála tényleg ilyeneket produkál, akkor nincs mit tenni. Az a baj, hogy nem tudni semmit az adott körülményekről, meg semmiről attól a pillanattól kezdve, hogy te kiadtad a kezedből a kártyát.
Csupingo
veterán
Használ valamilyen átalakítót? D-sub -os monitort? Csatlakozókat átnézte? Kábelcsere volt? Próba pl. DP helyett hdmi-vel? Freesync bekapcs-kikapcs teszt? Több driver-rel is próbálta? Képernyőképet tud róla csinálni? Rosszabb esetben most lett beteg a vga.
Csupingo
veterán
-
Csupingo
veterán
-
Csupingo
veterán
-
Csupingo
veterán
Lehet, hogy végig rosszat néztünk és rossz bios-t kértél a gyártótól. SKU alapján talán ez a változat van neked. Ennél 2000MHz-es a memória, a tiedre meg 2100MHz-es bios lett töltve. Talán ezért hibázik.
Csupingo
veterán
-
Csupingo
veterán
Nem tudom, hogy ezt txt-be küldik e (még nem csináltam ilyet), de elvileg innen az első txt.
Csupingo
veterán
Ha ez a kék, akkor szerintem 1430 a magasabb órajel. Azt nem tudom, a sapphire miért adott ki 20 féle rx változatot. Van ahol a memória órajel tér el, van ahol a gpu órajel, van ahol a stream processzorok száma, stb.
Az a biztos, ha megnézed a szériaszámot.
(#47618) HSM: most ide vettem az 570-et is. Ott nagyobb kavar volt a stream processzorokkal és az órajelekkel.
Csupingo
veterán
-
Csupingo
veterán
-
Csupingo
veterán
Ha minőségi, elég erős tápod van, akkor lehet nyugodtan molex, vagy sata átalakítót használni. Bár ha nincs rajt 6-os, akkor talán az a táp kevés is lesz, mert a legtöbb megfelelőn van egy csomó 6+2-es csatlakozó.
Csupingo
veterán
Jó, kíváncsi leszek. Használtan vetted? Pl. a gpu-z -nél van pipa az uefi előtti négyzetben? Azt hiszem valakinél csak akkor volt hajlandó képet adni, ha legacy-ban (csm) volt telepítve a win.
Csupingo
veterán
Némelyik monitornál hdmi-vel is működik a freesync. Meg kell nézni, talán szerencséd lesz.
Ha jól rémlik, valakinek az segített, hogy újra felírta az eredeti bios-t a vga-ra.Nekem az új gtx 960-as kártyám csinált olyat, hogy csak hdmi-vel volt kép a gép indulásakor. Aztán rákötöttem dp-vel csak a monitort, párszor újraindítottam, teljesen áramtalanítottam, ki-be kapcsoltam a gépet és rájött, hogy dp-n kéne képet adni.
Csupingo
veterán
Hdmi nincs a monitoron? Azzal többnyire működni szokott. Ha a windows-ból lépsz az uefi biosba, akkor sincs kép? Itt egy príma leírás.
Csupingo
veterán
-
Csupingo
veterán
Ez az amd rákfenéje talán az rx-ek megjelenése óta. Elvileg valakinek sikerült már CRU-val megoldani. Pár találat. Pontosan mi a trükk, azt sajnos nem tudom. Tényleg egyszerűbb lehet 120-ra tenni és ha szerencséd van, ott már visszaveszi a memóriát.
Csupingo
veterán
-
Csupingo
veterán
Ennél a monitornál DP-vel és hdmi-vel is működik, a gyártó szerint.
Csupingo
veterán
Lehet, hogy bányász bios esetén látnál eltérést az órajeleknél pl. gpu-z -vel nézve. Esetleg tedd fel az msi afterburner-t és a power limitet tedd feljebb min. 20-ra, aztán úgy próbáld ki.
Ilyenkor milyen hőfokon van a kártya?Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N) -
Csupingo
veterán
Sok embernél nincs gond kisebb tápokkal se. Talán akkor van inkább bibi, mikor 2-3 ágra van osztva a tápegység és emiatt már túlterheli némelyiket. Az 1 ágas változatoknál legalább nem kell ilyenektől tartani.
Csupingo
veterán
-
Csupingo
veterán
Hááát. 10-ből 1-2 ember jelezte, hogy nála ismertebb 500-as tápot is csapkodott le rx 480-580-as kártya. Lehet, hogy bírná a 350-es, de nagyon izzadna, vagy fél év alatt feldobná a pacskert.
Csupingo
veterán
Ez talán aida. Itt is látszik. Ha jól rémlik, a régebbi nvidia kártyákon jóval ritkábban volt vrm szenzor. Az újaknál nem tudom, mi a helyzet.
Talán a régi gpu-z még nem mutatta. Azt hiszem én valami 2017-es fórum bejegyzést linkeltem.
Csupingo
veterán
Szerintem a legtöbben van. A hwinfo64 kiírja, talán az aida is. A kérdés, hogy pontos e.
Csupingo
veterán
-
Csupingo
veterán
Minél lejjebb mész felbontásban, grafikai beállításokban, annál "erősebb" cpu kéne az adott vga mellé. (Cpu limit felé haladsz.) Mert akkor könnyebben szaladna a videokártya. Ha a proci csak 60 fps-hez elegendő adatot tud kiszámolni, hiába veszel mindent vissza és azon a vga már tudna pl. 90-et is, a processzor már nem tudja kiszolgálni. Valahogy így lehet szerintem.
Csupingo
veterán
Igen, tényleg a minimum, ami legalább kéne. Sok tulaj írja, hogy kicsit már hagy a kártyában. Bár ha csak single játékot nézünk, magas beállításon, ott már elég lehet. Addig biztos, amíg az ember nem az fps számlálót figyeli megrögzötten.
Csupingo
veterán
Ha fhd-n nézzük, akkor régebbről szerintem i5 4570, i7 4770 -től felfelé. Ryzen 1600, 2600-nak már elégnek kéne lennie elvileg.
Csupingo
veterán
Ha azt a hdmi kábelt használtad a gt710-hez is, az még nem garancia mindenre, mert az csak 24 vagy 30Hz-et tud ilyen felbontáson. Most meg talán 60Hz-cel akarna menni, de azt már nem bírja a kábel. Kéne szerezni egy 4k 60Hz-hez valót és úgy is megpróbálni. Esetleg drivert letölteni a monitorhoz, valami ilyesmit. Egymagában működik ezzel a kábellel 4k 60Hz-en? Végső esetben egyedi felbontás létrehozásával is lehet próbálkozni.
Első körben próbáld ki, hogy csak ez a monitor van rákötve. Így jó eséllyel kizárhatod a kábel hibát.Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N) -
Csupingo
veterán
-
Csupingo
veterán
Már többen is említették, hogy némelyik kártyákra egész egyszerűen rá lehet tenni, de gyárilag természetesen nem volt ilyen.
Csupingo
veterán
-
Csupingo
veterán
-
Csupingo
veterán
Mi a baj? A vga driver telepítése után az alaplapi lesz az alapértelmezett kimenet? Azt bármire állíthatod, vagy a tálcán a hangszóró ikonra jobb gombot nyomva nem tudsz kimenetet választani és alapértelmezettnek beállítani? Nem jelenik meg a monitor (DP, hdmi) lehetőségként?
Mondjuk sokszor driver telepítés után a képmásolás, vagy kiterjesztés is aktív lesz, ha több monitor van a gépre kötve, az is akár bezavarhat a kimenet megváltozásánál.
Csupingo
veterán
Gondoltam, hogy megvárom a tulajok véleményét, ők tudják, mert én tényleg nem ismerem ezeket a kártyákat, bár ha jót nézek, a sapphire oldalán is találni ilyen paraméterekkel rendelkező vga-t.
Csupingo
veterán
Annyira nem ismerem ezeket a kártyákat, de talán a másik bios-szal 1411 gpu és 2000 MHz mem. lenne az alap. Sokat biztos nem veszítesz, de mivel dual bios-os, ezért viszonylag bátrabban lehet próbálkozni a frissítéssel. De nem is feltétlenül kell, mert az amd driver-ében, vagy msi ab-vel is meg tudod emelni az órajeleket.
Csupingo
veterán
Lehet hülyeség, de még az jutott az eszembe, hogy nem cseréltél bios-t a vga-n, vagy az előző tulaj? Talán létezik olyan, amiben csak uefi van és nincs csm mode és lehet ezért nincs kép induláskor.
Ha jól értem, itt a kérdezőnél is csak akkor van kép, ha bekapcsolja a csm módot, amire bios resetnél is visszavált.
Despite showing UEFI, its often not working: you need to reflash your BIOS to fix it
Sometimes flashing the same one from the GPU database works, othertimes you need one thats a close match
I cant provide guides right now, but the list of asus RX580 bios are here (not all will work with your card)
VGA Bios Collection | TechPowerUpFinally!!!! After 2 years hitting my head against the wall, I can see my bios again! Never thought about UEFI support not working on my RX580 Aorus. Thank you so much!
Csupingo
veterán
Másik videókártyával nem tudod kipróbálni? Esetleg bios reset, aztán talán csm-re, vagy uefi+legacy-ra vált alapesetben és lesz kép, de ki tudja.
Most még elindul a win? Ha windows alól állítod be, hogy újraindulás után a bios-ba lépjen, akkor sincs kép?
Vagy végső esetben win alól indítsd a telepítőt.Ha egy hdmi-s tv-t is rákötsz a kártyára pl. a DP-s monitor mellé, akkor sincs egyiken se kép? Persze a DEL-t nyomogasd, mert anélkül most lehet átlépi.
Csupingo
veterán
-
Csupingo
veterán
-
Csupingo
veterán
-
Csupingo
veterán
Kép nincs róla? Mondanám, hogy állványos fúróval fúrd le a csavar fejét, de az nem veszélytelen. Esetleg ha pöttyentesz a csavar fejére, vagy egy pici, pl. derékszögű imbusz végére pillanatragasztót, az nem lenne elég erős ahhoz, hogy meginduljon? Bár sokszor én is csodálkozok, hogy mennyire tudnak szorulni ezek a csavarok.
Csupingo
veterán
Másik foglalat nincs az alaplapon, amiben normálisabb pozícióban lenne? Akár fel lehet lazítani az alaplap tartó csavarokat is és olyankor 1-2 mm-t tudod tologatni, talán segít valamit. Kártyát kivenni, határozottan visszatenni, és a rögzítő csavar betekerésekor figyelni, hogy jól álljon?
Csupingo
veterán
A win 10-11 feladatkezelője nem tudja kiírni, hogy mi használja a vga-t? Pl. a gpu-z milyen órajeleket mutat? Nincs rákötve több kijelző, amit a driver telepítés után magától bekapcsolt? Végső esetben bányászvírust is lehet keresni. Volt időszak, mikor sok gépet megfertőzött. Akár az is lehet, hogy a mostani "problémásabb" driver telepítés miatt vacakol. DDU-val le lehetne alaposan törölni, és akár több változatot is kipróbálni.
Csupingo
veterán
A wiki szerint tudnia kéne fhd-ben és 1440p-ben is a 144Hz-et. Talán a hdmi kábel nem jó minőségű. DP nincs a monitoron? Az kevésbé problémás általában.
Talán pár tulaj tud gyakorlati tapasztalattal is szolgálni a 144Hz-en történő használatról.
Rákeresve sokan használják 144Hz-en.
Csupingo
veterán
-
Csupingo
veterán
Esetleg elmozdult sata kábel, vagy ha most hdd-n van, akkor érdemes lehet kipróbálni ssd-re telepítve is, ha van rá lehetőség.
Vagy a játék beállításaiból visszavenni, hogy kevesebbet kelljen törölgetni a 4GB vram-ból.Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N) -
Csupingo
veterán
Még nem használtam ilyet, de valami ilyesmi nem segítene?
Csupingo
veterán
-
Csupingo
veterán
-
Csupingo
veterán
-
Csupingo
veterán
Már többen jelezték. Tették is vissza a régebbit. Ha jól látom, szerepel is az ismert hibák között.
Csupingo
veterán
Max. annyi, hogy a kábel végén a csatlakozónál, ahol kétfelé van osztva (6+8), ott jobban melegedhet ilyenkor. A tápban gondolom forrasztva van, az megbízhatóbb mint egy sajtolt kötés.
Ritka, hogy ebből baj lesz, ahhoz eléggé alul kell méretezni a dolgokat. Persze a neten azért találni képeket megolvadt csatlakozókról, átalakítókról, stb.Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N) -
Csupingo
veterán
-
Csupingo
veterán
-
Csupingo
veterán
-
Csupingo
veterán
-
Csupingo
veterán
-
Csupingo
veterán
Esetleg vedd ki, tedd vissza. Talán csak rosszul érintkezik. Másik pcie foglalat nincs a lapon? Abban is kipróbálhatnád. Rosszabb akár a cpu lábai is el lehetnek hajolva. Másik kártyával nem tudod megnézni, hogy akkor mit ír a gpu-z? Ha a ?-lel elindítod a rendert, akkor mire vált?
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Futás, futópályák
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- iPhone topik
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku: 88%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad 10th 64GB, WI-FI, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kicsúszott vga kábel. Hibás vga kábel. Win hdr, freesync hiba. Vga driver hiba.