- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadallat88
tag
sziasztok!
jómagam tudom h nagyon amatör a kérdés... de: filmnézés közben csíkozódik a kép... mint amikor nincs bekapcsolva vertical szinkron. Ezt hogyan tudom kiküszöbölni?
plusz ha már írok. játékoknál nem szép lekerekítettek az élek hanem olyan hd a kép mintha kisebb felbontáson játszanék. (pl.: nfs-be az autó körvonalai sem szép simák hiába van minden max-on.
Köszönöm -
vadallat88
tag
sziasztok. milyen benchmarkot ajánlotok a gép kihatásához? aláírásban szereplő konfig eredményével jelentkeznék
-
vadallat88
tag
jó látni h a ASUS Radeon HD7970 DirectCU II már újonnan 99k ért megvehető. persze annyiból nem hogy amikor még én vettem akkor azért több volt
-
vadallat88
tag
ASUS Radeon HD7970 MATRIX Platinum 3GB + ASUS Radeon HD7970 DirectCU II TOP 3GB crossfire-be?
ASRock Z77 Extreme4, Intel Core i5-3570K 3.40 GHz ezek mellé. mit gondoltok? -
vadallat88
tag
válasz
ricshard444 #27779 üzenetére
Csak azért gondolkodtam el rajta mert egy ismerősöm eladná 55k ért az övét ami ugyan olyan mint az enyém és gondoltam ennyi pénzért megérné. De mondjuk ha csak a tápon múlna akkor csere aztán durr egy másik
radi8tor1: Ami kivan írva aláírásba az már egy meglévő konfig! Tehát itt igazából a vga-ról van szó. De azért köszönöm. mind1. Tudom hogy több kérdést is feltettem a táppal kapcsolatban de nem főként az volt a lényeg. -
vadallat88
tag
FSP Raider 550W-os tápra nem is tudok rákötni 2db ASUS Radeon HD7970 DirectCU II ?
Akkor másodiknap minden féle képpen olyan kellene ami nem kér külön bikakábelt? Vagy meglehet az valahogy oldani? Egyáltalán bírná a táp? -
vadallat88
tag
Sziasztok. Nekem van egy Asus 7970-es vga-m. CrossFire-ba akarom összekötni akkor ugyan olyat kell vennem vagy össze lehet másmilyennel is kötni? (Shappire, Gigabyt..stb.)
Sejtésem szerint csak kettő ugyan olyat lehet összehangolni. -
vadallat88
tag
sziasztok. Van egy Asus 7970 es vga-m. Az lenne a kérdésem hogy esetleg más tapasztalt e olyan problémát hogy mecsikosodik a kép és (az egész) betűket írásokat nem lehet látni. Újraindítok és utánna minden oké. Ötlet? Garis még a kari... esetleg visszaküldjem? Köszönöm mindenkinek!
-
vadallat88
tag
sziasztok. Van egy Asus 7970 es vga-m. Az lenne a kérdésem hogy esetleg más tapasztalt e olyan problémát hogy mecsikosodik a kép és (az egész) betűket írásokat nem lehet látni. Újraindítok és utánna minden oké. Ötlet? Garis még a kari... esetleg visszaküldjem? Köszönöm mindenkinek!
-
vadallat88
tag
ASUS HD7970-DC2-3GD5 HD7970 3GB GDDR5 PCIE
Csütörtökön érkezik. Vélemény? igaz kicsit már késő -
vadallat88
tag
Az iponon található 9db HD 7970 között mi a külömbség? Melyiket érné megvenni? Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Óvodások homokozója
- Autós topik
- Filmvilág
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max