Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
pcsabat
őstag
válasz
Kisgyöpi
üzenetére
ezt annyival illik kiegészíteni, hogy a Gigabyte alapfeszen azaz 1,096 V-on tud 1050 Mhz-t, azaz mindenféle fesz emelgetés nélkül, 1.14 V-on pedig nálam 1100 Mhz-t megy (tovább nem próbáltam) úgy, hogy Crysis 3 alatt a GPU gyári venti profillal 55 fok max, míg a VRM is belefér kereken 60-ba. Nem rossz értékek ezek szerintem. Annyi azért megjegyzendő, hogy mindez brutálisan jól szellőző házban van, lehet ezek az értékek kevésbé szellősben azért máshogy alakulnának.
Azért nem írnám le a kártyát, minden gyártóéba lehet hibás darab, de erre ott a 3 év garancia.
-
Macka
veterán
válasz
Kisgyöpi
üzenetére
És a vállalkozási tevékenység teljesítése érdekében kell egy 100K-s vga...

Amúgy nem értem, miért szidjátok a Gigabyte-ot. Volt Giga GTX 680, egy 7970 SOC, 7970 TO OC, most pedig egy 7870 OC. Egyikkel sem volt hiba.
MSI GTX680 viszont GPU-hibás, nem vitte a gyári órajelet, Sapphire 7770 VRAM hibás.
-
szasanyi
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 128-256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678, 100% Akkumulátor
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

HardverKER-es Sapphire Vapor-X nincs, nem kapható, de ha lesz ~90k árra számíts. Az egy régi ár, ami már nem mérvadó. Gigabyte vegyes tapasztalatokkal, kevésbé ajánlott (olvasd a topikot, kevés kérdés van ami még nem lett megválaszolva).