Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÁdiBá
veterán
válasz
Cybertrone
üzenetére
Így is fellehet fogni. De a tényeken nem változtat.
Rengeteg oldalon kitárgyalták ezeket a dolgokat és a GK100-as amiben reménykedett mindenki nem is Gamer vonalon fog érkezni.
AMD-nek nem lesz mire válaszolnia, így marad már csak a 2Gpu-s csúcsok.
Biztosan lesz újabb, majd valamikor jövőre...
HD8 illetve GeForce7 típusokkal.
Addigra be kell ezeket osztani.
-
keIdor
titán
válasz
Cybertrone
üzenetére
1049mV
-
BeLucZ
addikt
válasz
Cybertrone
üzenetére
nem szidom én, szeretem én az nv-t, de csak full hd-ig király utána elvérzik sajnos
ez alól a 680 se nagyon kivétel, bezzeg ha egy izomgpu-t adnak ki ami brutális számitási teljesítménnyel jön és nem a spórolás jegyében született, illeteve nem egy ici pici spórolós chipet adnak ki, örültem volna, mert későbbiekben érdekelt volna 1 ilyen, de ugy hallottam nem is lesz 685 , csak majd 690 2 db gk104-el, de az meg szintén nem bejövős -
Sontir Fel
őstag
válasz
Cybertrone
üzenetére
(#6053) ÁdiBá : huhh

-
MarcZ
senior tag
válasz
Cybertrone
üzenetére
És van olyan is, ahol semennyivel.
-
Cybertrone
veterán
válasz
Cybertrone
üzenetére
Azt még hozzáteszem hogy nem feltétlen kell mindíg a legújabb drivert feltenni... nekem sem az van... és még sincs gondom... van kép, megy a zero core normálisan stb stb... Sőt tetézem még azzal hogy deszkát cseréltem, és csak behajítottam mindent a lapba, pöccre ment tovább mint utánna, még a tuning is megmaradt

Tirexi:
"Ha nem tetszik lehet menni"
Nem én mondtam
Minek jöttél, neked sosem volt a világod az AMD vga! A másik topikot is telesírtad hogy milyen szar, és végül elmentél... Egyszer sírás nélkül is mehetne, szép csendben a bal fenéken és mindenki happy 
-
Tirexi
addikt
válasz
Cybertrone
üzenetére
Azt gondoltam hogy te kb lexarod csak tudod én nem csak a BF3-al meg a nevesebb xarokkal játszok mint te hanem mással is. Sőt szinte mindennel.
Az, hogy neked nincsen hibád a 5 játékba amit kb játszol az nem azt jelenti, hogy másban sincsen hiba.Sztem ne kezdjük el ezt megint jó? Egyszer ezt már eljátszottuk a 6970 topic-ban.
Baromira nincs most kedvem veled vitatkozni ilyenekről. Leírtam a véleményem ha nem tetszik el lehet menni, a szurkálódást meg abba lehet fejezni...
-
subaruwrc
félisten
válasz
Cybertrone
üzenetére

sejtettem, azért bátorkodtam belevauzni
-
subaruwrc
félisten
válasz
Cybertrone
üzenetére
1750*4=7000
-
Zoli54213
aktív tag
válasz
Cybertrone
üzenetére
De nekem nem csinál ilyet, azért nem értem hogy neki miért van ez :S
-
ffodi
veterán
válasz
Cybertrone
üzenetére
Azzal még jó, viszont a 8.951.0 verziótól felfelé már nem.
-
Sz.Miki
őstag
válasz
Cybertrone
üzenetére
Igen a ref kártyával első perctől semmi gondom nem volt, és azóta sincs.
Nem kértem cserét mivel arra gondoltam, hogy lehet hibás széria, nem kevés pénzekről van itt szó...
Még esetleg arra gondoltam, hogy a tápom kevés lett volna? De nem hinném... 2X HD6850 simán ment crossfire-ben. És nem sokkal fogyaszt többet a DC2 a refnél. -
Varázslóó
őstag
válasz
Cybertrone
üzenetére
20% leveszed ventit és lemész BF3 ni
nem kell fűtés se 
-
Keksz03
senior tag
válasz
Cybertrone
üzenetére
sokszor én se veszem észre, de egyelőre itt van a ház az asztalon, majd köv héten jön a 3. monitor, eyefinity lesz akkor úgyis lerakom! azért néha hallom aztán kicsit bántja a lelkem.

Sapphire ref 7970-nek mennyi az alapfesz? csak h honnan kezdjem adagolni mert az 1150 már nem fér ki a csövön alapfesszel!
-
Keksz03
senior tag
válasz
Cybertrone
üzenetére

ebben a sorrendben történtek az események nálam mikor elolvastam a hozzászólásod!

-
válasz
Cybertrone
üzenetére
Nemhiába lett ennyire lepontozva

-
MarcZ
senior tag
válasz
Cybertrone
üzenetére
Na, ezt én sem értem legtöbbször mellesleg, mikor többen azt mondják, hogy meleg a kártya, meg minden, leírja, hogy hány fokos, legtöbbször az illető maga is tudja, hogy az a hőmérséklet, amit megadott az kb. mindenkinek, aki azt a kártyát használja azonos és megoldásokat keres, hogy lejjebb vigye a hőmérsékletet, mintha valami baj lenne, pedig a gyártók tudják, hogy ez normális, biztos mikor letesztelnek egy kártyát és 90 fokot is érinti a hőmérséklet nem fogják fél vállról venni. Direkt úgy alakítanak mindent ki, hogy az a kártya bírja azt a nagy hőmérsékletet.
-
válasz
Cybertrone
üzenetére
valóban nem kell megmagyarázni, tudom, miről beszélek. de ez innentől meddő.
a fogyasztás önmagában valóban nem faktor egy ilyen kártyánál - viszont a hűtésre gyakorolt hatása már az. de nincs ezzel nagy gond, high-end termékeknél belefér ilyesmi (én anno a GTX480-at is védtem) - csak nem érdemes átesni a ló túloldalára, és elhinni, hogy ez így a legjobb. peace.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Cybertrone
üzenetére
Szerintem a 8970 tesztelése már javában folyik. De tény, én jelenleg a GTX680-ban hatalmas potenciált látok, maradt még tranyóknak hely, és van még TDP, amit felhasználhatnak.
-
Rabbitf_24
addikt
válasz
Cybertrone
üzenetére
Ha pihenek a BF3-al, akkor közben mindig beugrok olvasni. Sokat lehet "tanulni"...

-
Attix82
addikt
válasz
Cybertrone
üzenetére
Esetleg tudsz mérni egy memória foglaltságot BF3 extrém felbontásba?
Próbáld úgy hogy, beállsz valahova a Alt+ tab, majd vissza, és az lesz az aktuális memória foglalat amit éppen látsz.
Edit: Azért nézd meg így ahogy írtam

-
válasz
Cybertrone
üzenetére
ezt most ugyan miért nekem mondod? a kolléga írt egy kapitális marhaságot, erre reagáltam. pont nem érdekel, hogy a 2GB az GTX680 vagy valamelyik Radeon, vagy bármi más.
szerintem a 3GB jelenleg és a következő két évben 1-2 sarokesetet leszámítva túl sok. igaza van az AMD-nek, hogy nem 1.5-lel hozta ki, de ettől még a 3GB egy része még feleslegesen növeli a fogyasztást és a költséget.
de ha ebben a topikban officially tilos bármit írni, ami nem arra utal, hogy a HD7900-asok minden szempontból ideálisak, akkor jónapot.
-
helkis
veterán
válasz
Cybertrone
üzenetére
majd jó lesz az is, ha még ír pár jó postot maximumgame..

én karira várok egy gtx685-öt, amolyan gtx480@580 képlettel..

de szvsz radiból is kinéz egy hd8970 még idén..
-
helkis
veterán
válasz
Cybertrone
üzenetére
a végén kénytelen leszel te váltani..

-
MarcZ
senior tag
válasz
Cybertrone
üzenetére
Az jó. Tovább is tudnád vinni, nem? Vannak itt szandisok 5GHz fölött.
(#5836) Cybertrone: Mindegy, nem is érdemes, az a protkó alap órajeleken is bivaly erős.
-
MarcZ
senior tag
válasz
Cybertrone
üzenetére
Te őgy érzed sokat változott a teljesítmény az előzőhöz képest?
-
válasz
Cybertrone
üzenetére
Egy gpu-zt dobhattál volna.
Mennyin ment a vga? -
MPowerPH
félisten
válasz
Cybertrone
üzenetére
Na, hol az az eredmény?

-
MPowerPH
félisten
válasz
Cybertrone
üzenetére
Ide az az eredmény nem lenne megfelelő. Majd a hőfokok függvényében megcsinálom tess on-al is.
-
Sontir Fel
őstag
válasz
Cybertrone
üzenetére

Nekem csak nagyon kihegyezve van meg. Keves a kraft

-
MPowerPH
félisten
válasz
Cybertrone
üzenetére
Ma én is ráhajtok, de természetesen nem ide szánom az eredményt.

-
Attix82
addikt
válasz
Cybertrone
üzenetére
Ha működik nem kell vele foglalkozni
....már kapható , így remélhetőleg lesz valakinél tapasztalat. mondjuk hozzáteszem, engem nem érint egyik VGA se, de azért elég feltűnő ez a melyik a jobb, hol mennyi dolog...és az egymásnak való bizonygatás. (Természetes dolog, hogy mindenki a saját VGAt védi)Ha nagy testmágus vagy , akkor miért nem próbálod ki ?

p87
szerintem a Mhz külön téma, nem az számít, hanem a végeredmény, hogy mit tud felmutatni....ez lehet akár 100Mhz GPUval vagy 6000 Mhz-es GPUval is, ha ugyan annyit tudnak....érted.
Teljesítmény/ fogyasztás mutató az ami meghatároz szerintem egy VGA modernségét....(véleményem szerint)
-
Attix82
addikt
válasz
Cybertrone
üzenetére
Ahhoz képest, ebbe a forrumba csak a GTX680-ról lehet olvasni
(+csak a bizonyitgatások mennek, semmi más).....nem kell azt szétforrasztani, szépen húzható, úgy mint a 7970 olyan mértékben.lom alkatrészek? Elég erős kijelentés, + ugyan úgy lehet húzni a VGAt, csak van benne egy kis extra dolog. (ami az emberek 99%nak tetszik is).
-
Attix82
addikt
válasz
Cybertrone
üzenetére
Érdekes a hozzáállásod , és mindig annak hiszel amit éppen belinkelnek
....akkor ezt is hidd el: [link] + nyugtatod magad , az ilyen beírásokkal
(ez ilyen emberi védelmi mechanizmus , hogy bizonyítgatja ezeket )Mindegyiket fenntartással kell kezelni, a lényeg, hogy hozza az elvártat és rengetegen vesznek / pártolnak át majd hidd el....véleményem szerint is nagyon jó VGA lett.
-
ZozzHUN
addikt
válasz
Cybertrone
üzenetére
Azt is? Még mindig azt hiszed, hogy TDP limit volt?

Akkor még egyszer leírom: ASUS 7950 leállt 1100mv-nél, sapphire 1200mv-ig bírta, és többet is evett watt-ban, fogyasztásmérővel mérve. Ha TDP lett volna akkor Sapphire-t sem lehetett volna jobban húzni. De majd kiderül jövőhéten

-
DjDanee87
addikt
válasz
Cybertrone
üzenetére
Persze, hogy szabad, csak nem értem.
-
rambustibi
őstag
válasz
Cybertrone
üzenetére
Miért? Szép hengeres kialakítású kártyába is elférne a zöld
Szerinted elfüstölne valakinél? Igaz, "beállítás" kérdése

-
jones965
Modder
válasz
Cybertrone
üzenetére
De igen, ezt benéztem.
Így viszont az előnye számomra zéró. HWBOT-on ezért nem sok pontot adnak.
Egyelőre kihagyom.
(#5763) rambustibi : azért mert ez 2 különböző user és gép.
#5764) SzlobiG : én meg jóformán csak azzal.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Rabbitf_24
addikt
válasz
Cybertrone
üzenetére
Ez az igazság. Meg kell mérettetni a dögöket és eldől a verseny. Azonos órajelen, vagy azonos tuninggal persze.

-
Rabbitf_24
addikt
válasz
Cybertrone
üzenetére
OMG...
Verseny szagot érzek a levegőben...
-
BeLucZ
addikt
válasz
Cybertrone
üzenetére
hát ha jön is , úgyis alul fog maradni mert 7970et jobban lehet tuningolni meg kicsit tágabbak a határok, nagyobb a tartalék, szoszo, értelmetlen lenne a versengés

-
rambustibi
őstag
válasz
Cybertrone
üzenetére

-
Rabbitf_24
addikt
válasz
Cybertrone
üzenetére
Már le lettem oltva a "csak 3%-al gyorsabb" beszólásomért a 680 tesztelésére létrehozott fórumban.... De mondd azt hogy gyorsabb és jobb aztán akkor nem piszkálnak...

-
MPowerPH
félisten
válasz
Cybertrone
üzenetére
Mármint a GTX680? Azért a béka segge alatt nem lenne, de ott ahol a 7970 elveri, ott azonos órajelen csúnyán kikapna. És ott ahol a GTX680 -nak nagy az előnye, ott azonos órajelen kicsit közelebb kerülnének egymáshoz, megverni biztosan nem verné meg.
Attix82: Az, de én jobban szeretem magamnak belőni.

-
ZozzHUN
addikt
válasz
Cybertrone
üzenetére
Gyanítom, hogy akkor nem olvastad el amiket írtam

-
ZozzHUN
addikt
válasz
Cybertrone
üzenetére
Most egy kicsit meguntam hogy szarban tapogatozom, veszek gtx570 vagy 6970est amig csinalnak rendes karit

-
Attix82
addikt
válasz
Cybertrone
üzenetére
Ugyan úgy döglött már meg 7970 mint 7950....mindet szét lehet húzni. Csak ugye valaki meg 6 mhz-ért is emel feszt.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Cybertrone
üzenetére
Nem is mondom, hogy rosszul mennek. De ez nem az előző moddolós éra, most legalább már tudja.
mod: részben az enyém is selejt a maga 70,9 -es ASIC -jával. De azért a Mark lefutott 1335-ön a szar kis léghűtéssel.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Cybertrone
üzenetére
Fogalmazz szebben.

A rosszabbul sikerült példányok. -
válasz
Cybertrone
üzenetére
Dehogynem hisz meg mondta "Minek vettem volna 70est? Igy is meg van a sebessege".
Na troll mode off.

-
MPowerPH
félisten
válasz
Cybertrone
üzenetére
Ezt mindannyian tudtuk, csak volt pár kivétel, aki azt hitte, hogy 7950=6950 2Gb.

-
Zoli54213
aktív tag
válasz
Cybertrone
üzenetére
Még régebben olvastam...iPonon például ezért szedik külön hogy nVidia és AMD kártya....
-
MPowerPH
félisten
válasz
Cybertrone
üzenetére
Szerintem tök mind1... HWbot -on az AMD -n sincs tess, úgy meg üti a 680 -as eredményeit. Délután mértem default értéket, és bizony elég sokat számít.
-
válasz
Cybertrone
üzenetére
Remélem minél előbb és eladja a blokkját.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Cybertrone
üzenetére
Jaja. CF-et remélem holnap meg tudom nézni egyéb körülmények között is.
Jones -t meg kell fogni. 
-
MPowerPH
félisten
válasz
Cybertrone
üzenetére
Engem a magyar(PH-s) lista nem is érdekel.
Szóval jó lesz ez így, főleg 4db 7970-el. Szerintem két kártyával ez az előny már elolvad.Okosabbak meg akkor leszünk, ha látunk rendes user teszteket, az majd megmutatja, mennyi is az annyi. Itt a PH-n esélyes, hogy hamarosan láthatunk is.
-
Laraxior
titán
válasz
Cybertrone
üzenetére
látod..látod.. nem kell piszkálni azt ami működik...

-
MPowerPH
félisten
válasz
Cybertrone
üzenetére
Ah, most nézem, GTX680-at feltolták 1316MHz-re.
No igen, így azért odab@sz.Már csak abban lehet reménykedni, hogy a CF skálázódása sokkal jobb, mint az SLI -nél.
mod: Van olyan (bocsánat) őrölt, aki 110k-ért vesztegeti a 7970-t.

-
MarcZ
senior tag
válasz
Cybertrone
üzenetére
Kinek mi éri meg jobban. Magam sem tudom melyik van jobb árban jelenleg, bár egyet értek abban, amit Keldor mondott, az ember már rosszat nem kap ezekért a pénzekért.
-
Tökmindegy
senior tag
válasz
Cybertrone
üzenetére
Olvastad Abuék cikkét? Már mint alaposan.
Mert ott a tuningról írnak érdekes dolgot,most had ne tegyem be ide mert hosszú,de aszongyák,hogy ki lehet tolni még plusz 150mhz el , a ramot meg 300 al. És a boost is evvel együtt mozog. Lehet rosszul értelmezem de akkor egy kb 200 Mhz es tuning van bennük nem? 70 es be mennyi van ?
Ezt csak a korlátozás említésére írtam.
-
p87
senior tag
válasz
Cybertrone
üzenetére
Pláne, hogy kis "csalással" működnek. Egyik játék sem alap 1GHz-n megy.
Itt egy táblázat.
És emiatt már nem sok OC maradhatott bennük, TDP limit miatt hamar visszaveheti a kártya magát hiába toltál rá plusz 200Mhz-t.Aki belekötne:
Jó, persze, ez egy feature gyárilag ilyen, nem csalás. -
MarcZ
senior tag
válasz
Cybertrone
üzenetére
Neked már így jó az egész gép, ahogy van, 7970-eseknek nem érdemes, csak ezt a meetinges cuccot úgy mondtad, mintha egy gyengébb cuccról beszélünk, pedig mindent összevetve nem lett rossz a cucc, tényleg, bár nem igazán számítottam benne, hogy ekkora lesz a teljesítménye.
(#5597) radi8tor1: Ha engem értesz nV fannak, akkor azt kell mondjam, hogy tévedsz. Én mind a két oldalon ott vagyok. Ami a legjobb ár / teljesítmény arányú cucc a piacon jelenleg, számomra az éri meg a legjobban. Lehet nekem Szabó barkács klub is a gyártója, de vigye az FPS-t fel.
-
keIdor
titán
válasz
Cybertrone
üzenetére
Még annyi sincs, meg OC-vel a 7970 lelépi még az OC 680-at is, igaz ott megint 2-3%-ról beszélünk, no de akkor is.
Végső soron mindkettő kártya nagyon jó lett, így mindegy, hogy az ember mire teszi le a voksát, rosszul nem jár. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Cybertrone
üzenetére
Így van, remélem GTX680-assal kicsit csökken az nV fanok hangja a topicban.

-
MarcZ
senior tag
válasz
Cybertrone
üzenetére
Azért valljuk be... Teljesítményileg nem lett rossz a cucc.
-
válasz
Cybertrone
üzenetére
Ezt így észrevettük
Csak most nem volt annyira egyértelmű, azért találgattunk 
-
válasz
Cybertrone
üzenetére
A második mondatot frankón nem értem. Lehet még nagyon reggel van

-
MPowerPH
félisten
válasz
Cybertrone
üzenetére
Lehet nem is lesz rá szükség, mert egyébként is gyengébb lesz.
Szvsz, a 3DMark 11 alapján elég gyengus. -
Tökmindegy
senior tag
válasz
Cybertrone
üzenetére
Menj már
Elsők között leszel akinek olyanja lesz 
Legalább korrektül össze tudod hasonlítani nekünk
-
gombcomp
senior tag
válasz
Cybertrone
üzenetére
Nekem inkább csak a marketing része gyanús,ha annyira tuti akkor
miért csak a kistesót jelentik be.
A mai világban az olcsóbban jobbat az nagyon rossz üzenet...
-
ffodi
veterán
válasz
Cybertrone
üzenetére
Az atipdlxx.dll-t (egy korábbi driverből) másold be a Syswow64 mappába, és menni fog.
-
ZozzHUN
addikt
válasz
Cybertrone
üzenetére
Lemértem a driverek közt a különbséget és feldobtam egy max oc-s 3dmark11 eredményt.
Most pedig megyek bf3-azni, gyere te is inkább
(felvegyelek originen?) -
ZozzHUN
addikt
válasz
Cybertrone
üzenetére
Mi bajod a procimmal? Nem benchmark-ra lett véve hanem játékra... ott meg azért egy i5-760 3900-en bőven elég...
-
válasz
Cybertrone
üzenetére
-
ZozzHUN
addikt
válasz
Cybertrone
üzenetére
Túl sokszor kérdik meg, lassan mehet az 1# hsz-be

Reméljük lassan javítják a dll-ek hiányát... Amúgy mértem most egyet, 3dmark11-ben 1.4%-ot gyorsult a 8.950.5ös driver a 12.2 whql-hez képest. Ahhoz képest, hogy csak driver, egész jó!

-
ZozzHUN
addikt
válasz
Cybertrone
üzenetére
Párszor már volt pedig
-
ÁdiBá
veterán
válasz
Cybertrone
üzenetére
Még nem próbáltam.

De ahogy kiveszem a szavaidból, gond lehet őket húzni párban. -
ZozzHUN
addikt
válasz
Cybertrone
üzenetére
Tapom 540w-ig le lett tesztelve szinten, 6870x2-vel occt-vel. Le sem kapcsolt, semmi. Ahhoz kepest 370w semmi. Vrm reszre tippelek en is, csak nem tudom pontosan miert, mert höfok 78 volt a legtobb, es 100 alatt tok mindegy neki.
-
ZozzHUN
addikt
válasz
Cybertrone
üzenetére
De ezt mar nem eloszor irod be es akkor is mondtam hogy ennek semmi koze hozza... A masik meg +20%-on 1.1v 1050/1575on tdp lett ugy hogy a fogyasztasmerovel figyeltem? A tdp limitnel throttlingol, nem lekapcsol.
-
MarcZ
senior tag
válasz
Cybertrone
üzenetére
Hát az biztos, meg ez a garancia nem azért van, hogy jaj, most mégsem kell. Ha valami probléma van a cuccal, avagy nem működik rendesen, akkor igénybe lehet venni, mint ahogy ezt Zozz meg is tette előzőleg, de azért mert nem lehet tuningolni jól, azért az picit furcsa indok.
-
ZozzHUN
addikt
válasz
Cybertrone
üzenetére
Elkuldtem nekik mailben hogy miket muvelt a kartya. Amugy megnezte az urge hogy nincs kulso serules, aztan visszaadta a penzt. Mondta hogy ha nem tudjak reprodukalni a hibat akkor kinyirjak a gpu-t es ugy kuldik a nagykernek.
-
ZozzHUN
addikt
válasz
Cybertrone
üzenetére
Jo-jo, nem leszek gonosz...

A masik tenyleg hibas volt, szoval nincs buntudatom.
Amugy a hatalyos magyar torvenyek szerint megtehetem. De nem fogok visszaelni vele.
-
MarcZ
senior tag
válasz
Cybertrone
üzenetére
Persze, ő joguk, egyikünk se egyforma, de megint csak jobb lesz, ha ejtjük ezt az egészet.
-
Varázslóó
őstag
válasz
Cybertrone
üzenetére
70ezret adok haza
kasszába
és így építettem össze a gépem , ki tart el kit ? 
4db = QUAD nem 4x4
-
gombcomp
senior tag
válasz
Cybertrone
üzenetére
Úgy bizony a max.4GPU-t az oprendszer szabja meg,és az is igaz,hogy
4db 1magos vagy 2db 2magos is már quad-CF.
MaximumGame: Tanulni szeretnék, küldj egy linket pls.
Hol írják ezt a 8magos f@szságot?!
-
Varázslóó
őstag
válasz
Cybertrone
üzenetére
HD6990 ből meg HD5970 ből csak 2 öt lehet olvas utána
HD7990 ből már 4 et
én ezt olvastam
-
MPowerPH
félisten
válasz
Cybertrone
üzenetére
Pont akartam írni.

mod: Szerintem a 7990 -nek nem sok értelme lesz... Szvsz ez addig volt jó, amíg 1 GPU-val nem tudta felvenni a kesztyűt az AMD a csúcs NV-k ellen. Mostantól talán erről már nem beszélhetünk.

-
Rabbitf_24
addikt
válasz
Cybertrone
üzenetére
én se cserélgetek drivereket havonta, de ha ez tényleg ennyivel jobb lesz, akkor ráveszem magam...
Eredményeket majd publikáld... 
-
Rabbitf_24
addikt
válasz
Cybertrone
üzenetére
Nekem is ez van fenn, illendő lenne váltani vagy még maradjon ez?
-
ZozzHUN
addikt
válasz
Cybertrone
üzenetére
Az ha singleben egy adott szakaszon vegigmesz fraps-szal 3x. Majd ujra vegigmesz uj driverrel. Ez is bench mondjuk...
-
ZozzHUN
addikt
válasz
Cybertrone
üzenetére
Pedig amivel en mertem az egy fel verzioval ujabb, pontosan 0.5-ttel! Elvileg

-
Sontir Fel
őstag
válasz
Cybertrone
üzenetére
Eeegggen, bizom abban. hogy ez a vas sokaig tartja majd az arat, es amikor megveszem a 680at, akkor nem bukok majd

(#5300) BeLucZ : azt hiszem most sikerult stabilizalnom annyin, es nem is melegszik nagyon. jo a kartya

-
Sontir Fel
őstag
válasz
Cybertrone
üzenetére
Annyiban igaza van, hogy O 40kert vette a kartyat garival..... es az a 110k kul. nem latszik meg

(#5293) SzlobiG: megneznem ezeket az ertekeket 1200as gpunal

-
Sontir Fel
őstag
válasz
Cybertrone
üzenetére
A cimbim atjott megnezni a VGA-t. A konfigunk egyezik, csak nekik gtx 480asa van. Azt mondta nem sokkal gyorsabb.... le kellett tesztelnunk a bf3at. Egyutt maszkaltunk, rohangaltunk. A vegen atlagba 20 fps tobb volt nekem. Jo lesz meg ez a + kraft

-
Keksz03
senior tag
válasz
Cybertrone
üzenetére
egy gtx680 fizikázni

-
Varázslóó
őstag
válasz
Cybertrone
üzenetére
-
Varázslóó
őstag
válasz
Cybertrone
üzenetére
GTX680 mikor lesz kapható ? te megszeretnéd venni ?
-
BeLucZ
addikt
válasz
Cybertrone
üzenetére
reszkessetek vörösök

nem kell itt parálni, jön a csodadriver azt nem lesz gond, fej fej mellett lesz a két 1gpus zászlóshajó -
MarcZ
senior tag
válasz
Cybertrone
üzenetére
Gondolkozunk, gondolkozunk?

-
válasz
Cybertrone
üzenetére
Ennek most megkéne győznie?
Amúgy szép eredmény
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fotók, videók mobillal
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Androidos tablet topic
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen routert?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB AeroCool Quantum Mesh 650W
- Samsung Galaxy S23 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
HD8 illetve GeForce7 típusokkal.
ez alól a 680 se nagyon kivétel, bezzeg ha egy izomgpu-t adnak ki ami brutális számitási teljesítménnyel jön és nem a spórolás jegyében született, illeteve nem egy ici pici spórolós chipet adnak ki, örültem volna, mert későbbiekben érdekelt volna 1 ilyen, de ugy hallottam nem is lesz 685 , csak majd 690 2 db gk104-el, de az meg szintén nem bejövős