Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
HeZzZ
senior tag
válasz
Tirexi #31418 üzenetére
(#31419) kingpython igen ha sarkosítani akarunk akkor egy átnevezett 7970Ghz editiont veszel. és tökéletesen elég lesz még egy jó ideig. de a 3év már lehet nem fér bele, persze kinek milyen igénye van. nem tudhatjuk mi lesz a felhozatal 3 év múlva a piacon. a technika fejlődik és évről évre gyorsabban. de a Mantle API sokat fog segíteni az AMD tulajoknak.
[ Módosította: radi8tor ]
-
HSM
félisten
válasz
Tirexi #31404 üzenetére
Én is tök jól elvagyok a 7950-emmel, mégcsak nem is húzom...
Egy jól megcibált 7970 meg aztán végképp jól megy. Persze, lehet a 780 még erősebb, nem próbáltam, de meg vagyok elégedve a 7900-ak erejével.
Az hogy az NV után kullognának? Én nem úgy látom... De erről szerintem ne nyissunk itt vitát.
Arra mondjuk kíváncsi leszek, egy Mantle Api mellett mit fognak mutatni az NV kártyák BF4-ben, de ez még a jövő zenéje nagyon. -
haddent
addikt
válasz
Tirexi #30961 üzenetére
Hát nagyon nem mindegy, hogy miből lett, mivel így a selejtet, amiből nulla hasznuk lenne, sőt ergo negatív hasznuk (veszteség) lenne, azt eladják egy irreális áron. Nyilván az AMD is leutánozta ezt az üzletpolitikát a 290X és firepro termékekre formálva, csak azért úgy, hogy mégis ők nyerjenek nyúlfarknyival mindkét változónál..
Tehát azért nem mindegy, mert tulajdonképpen veszteségből csinálnak nyereséget, és még van pofájuk azt mondani, hogy azért ennyi, mert csúcsszuperszámítógépszuperszámolókártya.. lehetett volna, ha nem lesz hibás a szilikon.... -
Varázslóó
senior tag
Csinálj jobb hűtést a házba és máris nem lesz 80 fokos... HD6970 en nekem 95c melegedett
új házzal még 80c it is alig érte el....
nem a kártya a szar meg nem az Asus hanem épp amit kifogtál... én is szart fogtam ki és nem érdekel... Asus martad
GTX680 nál se tuti hogy jót fogsz ki... ott meg limitálva is van... szóval még ha szart fogsz ki, se veszed észre.... alig lehet húzni....én is gondolkoztam GTX680 on... de az a 2GB Vram.... nagyon elriaszt.... nem ér annyit
max 80-90ezret
-
subaruwrc
félisten
-
DjDanee87
addikt
Félreértettél. Én azon "aggódtam", hogy esetleg a kártya hibája miatt hiszi a GTA azt, hogy kevés a ram. És a ram figyelés kiiktatása nem oldaná meg, ha tényleg így lenne. Szerencsére nem ez a helyzet.
Sőt javult az FPS, nem is kicsit.
Csak annyit csináltam, hogy beírtam a parancsikonjába, hogy -norestrictions és azzal indítottam el. (azt találtam googleben még mielőtt válaszoltál) Az FPSt nem láttam 35 alá esni, azelőtt meg volt, hogy 22ig is lement. Az egész sokkal jobban megy, legalább 10 FPSt dobott az átlagon. -
Keksz03
senior tag
igen, már linkeltem pár napja és mindannyiunk furcsán nézett h ez most mi?
de igazából úgy néz ki a helyzet h ezt azoknak találták ki akik nem akarnak ref hűtéses megoldást és/vagy hepciások a ventik hangjai miatt!
vagy még azt tudom elképzelni h jobb minőségű a felépítése így jobban fogja bírni az extrém tuningot pl nitro+sok sok fesz! -
keIdor
titán
Nyomom is fel nyomban 1200MHz-re, csak még olvasgatnom kell hogyan, mert azt látom OverDrive-ban nincs ez a lehetőség. Megvárom míg Szlobi visszaér.
-
Keksz03
senior tag
nem törvényszerű h ha nem teszed újra akkor rosszul fog menni, de ha kicsit is szoftveres problémát sejtünk a háttérben akkor azt csak úgy lehet kiszűrni h egy tökéletesen friss rendszeren, gyári illetve legfrissebb driverrel tesztelve megnézed jelentkezik-e a hiba! vagy más gépbe betenni, reinstall mindent és ott is!
mivel nem tudhatod pontosan, érdemes megpróbálni kiszűrni a szoftveres dolgokat, ha ez sikerült tehát továbbra is fennáll a jelenség mindennek ellenére akkor lehet biztosra mondani h hardveres a baj!
egy gariztatás hetekbe telik senki sem szeretne feleslegesen vga nélkül maradni, érdemes otthon utánajárni mert az a biztos ha te is láttad az úgy nem megy! ráadásul ciki heteket várni h aztán visszakapd a kártyád ami ki tudja minek volt kitéve a 2 hét alatt és ráírják h TESZT OK!!de persze ez az én álláspontom!
-
Varázslóó
senior tag
Tirexi: Jaja csak felment 100% ra és nem ment le, reseteltem, oldalt a bios kapcsolót , akkor se semmi... utánaelmentem aludni, reggel benyomom megy normálisan....
De Windows ba nem tudtam állítani lejebb 100% ról , se reset után se előtte ....
1125 ön ment szóval nem volt sok a tuning és ha BF3 alatt stabil volt... nem hiszem hogy Skyrimnál csinálná ezt !
BMW001 : 4.4 Ghz megy most a proci van képem Stabil 5.0Ghz ről és 5.2 is ment...
-
TTomax
félisten
Nekem már 50%-on sem teszik a hangja,nem is az a legnagyobb baj hogy hangos,hanem hogy számomra bántó a hangja...mert habár rajtam van füles az okay,de a párom kivágna ha ilyen hangok törnének ki a gépemből hajnal kettőkor bf3 közben... ráadásul elég drága ez a kártya ahhoz,hogy beleférjen egy normális hűtés,ha a GTX-re tudtak tenni akkor erre is lehetett volna... na mindegy ez az én háklim,pont e miatt állnak itthon rakatban az aftermarket hűtések,ha nincs itthon 4-5 fajta akkor egy sem.. kidobott pénz...
-
radi8tor
MODERÁTOR
Visszaveszi az órajelet egy kis időre. Átlag FPS csökken, benchmark pontszámok kevesebbek lesznek.
MSI Afterburnerben is látszódik a monitorozásnál, vagy futtass GPUz-t a háttérben.
Afterburner jobb szerintem.Új driverre frissítéskor nem kell bántani az előzőt. Már okosan vannak megírva a telepítők.
-
ffodi
veterán
- A két csúszka elvben megegyezik, és ha minden igaz szinkronban is vannak.
- A hűtés a lényeg, gyári hűtővel szerintem 1,2V fölé ne menj 24/7-ben, legalábbis engem zavarna az ordító gyári venti. A vram feszt. hagyhatod alapon, nekem pl. 1900MHz-ig nem is kell nyúlni hozzá.- 1200MHz 24/7-re tulajdonképp mehet, de ha valami 1100MHz-en szarul megy, akkor 1200MHz-en is úgy fog. Ekkora órajelhez 1,2V körül kell majd, szóval pakolhatod neki majd a ventifordulatot, az előbb említettek alapján.
1100/1500-1600MHz szerintem bőségesen elég 24/7-re, és még "hűvös" is lesz a vga, mert 1,1V körül megelégszik majd a GPU-feszt illetően. (hacsak nem valami antituning szörnyed van)
3dmarkra mehet a csúszka végéig, aztán lássuk mit bír.
BMW001:
Nem sok egy kicsit az 24/7-re? (gyári hűtővel) A 3dmark nekem is szépen lefut 1250MHz-en 1237mV-tal, de játék alatt percek kérdése és vége. Kicsit emelni kell, de akkor már kibírhatatlan a venti. Illetve ebben az esetben is azt mondom, amit Tirexinek, hogy ha 1100MHz kevés, akkor.......
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Vezetékes FEJhallgatók
- ANNO 1800
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest