- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
Ma itt jártak a kártyáim vendégségben: BÁMMMMM
-
jozsef m.
tag
Szerintük:
AMD Radeon HD 7950
az utóbbi időben elég jók az értesüléseik -
válasz
Forestgreen
üzenetére
Már csak az a kérdés mennyivel kevesebb shadert fog tartalmazni amúgy jól hangzik.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Forestgreen
üzenetére
fain
.... -
jozsef m.
tag
-
válasz
radi8tor
üzenetére
Hát nem tudom ez miért van, itt nettóban is sokkal drágább.
Most is pl a PowerColor 150K lesz jövő héten, az Asus meg ami most raktáron van nagyon nagyon jó árasítva is 175K. Gyakorlatban ez 25K. Mondjuk tény hogy cserébe +1 év gari van, de szerintem itt is a márkát magát fizeted meg. -
radi8tor
MODERÁTOR
Most nézem, hogy Amerikában ugyanannyiba kerül ASUS EAH7970 mint Sapphire HD7970. Nálunk drágábban adják az ASUS-t.

-
mpierre
veterán
-
radi8tor
MODERÁTOR
AMD Radeon 7950 Video Card Clock Speeds Leaked
Radeon HD 7950 will be 800 MHz with the memory running at 1250 MHz.
~400 USD
-
deicide
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Nem még, majd ma este...de a problémád érdekes, én nem vettem észre ilyet.
-
warcat
veterán
Sapphire-nál kisorsolnak 2db 7970-est,nem kell hozzá más csak regisztrálni meg kattintani,lehet próbálkozni,a ki tudja hány 10 000 US,Canada meg EU résztvevő mellett gondoltam már nem sok esélyt ront,ha szólok
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Február 9-ig lehet jelentkezni. -
Drizzt
nagyúr
válasz
DjDanee87
üzenetére
Nekem volt két GTX570 DC2-m. Mindkettő hibázott alapórajelen, alapfeszen. Viszont a hűtése tökéletes volt. Teljesen hangtalan, s nagyon hűvös volt. Én pont DC2-es kártyára várok. Gigából viszont a GTX560Ti Soc jóval hangosabb volt.
Amúgy lehet a Gtx560Ti DC2-n csak kétslotos hűtés van, az lehet hangosabb. A 3 slotos DC2 viszont tökéletes. Eddigi videokártya hűtőim közül csak a Accelero S1+turbo volt hangban egy szint vele.
Legyen akkor off...
-
theniel
aktív tag
válasz
DjDanee87
üzenetére
Nekem is gigám van windforce 3 ventis . Halk hűvös . Nem is szívesen cserélném már le.
Egyszer elég volt a DC II-ből egy életre.
Eddig 3 asus kártyám volt és mindet visszavittem a boltba.
Amúgy semmi bajom az asus-al
Mondjuk az is igaz, hogy anno mikor egy világhírű kompresszoros cégnél dolgoztam és már a harmadik vadi új többmilliós Magyarországon beüzemelt csodamasina romlott el. Akkor a mérnökök megemlítették, hogy érdekes, hogy az egész világon csak itt van vele gond.
Szóval , mintha ide hoznának mindent ami selejtes, mi meg megvesszük jó pénzért. Vagy direkt, vagy véletlenül..na off off, uff én szóltam
-
válasz
DjDanee87
üzenetére
Szerintem meg nem lehet így általánosítani.
Nincs 2 egyforma ember, mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy anno adtam el 2 PowerColor 6960-et, mindkettő már a dupla ventis változat volt, nem ref.
Nos az egyik ember isteníti a mai napig, hogy milyen csendes, a másik meg szidta mint a bokrot mert hangos
Nekem pl, a leghalkabb vga is hangos lenne a wasser miatt
-
theniel
aktív tag
válasz
Forestgreen
üzenetére
Nekem csak az 560 TI DC II-vel van sajnos tapasztalatom, ha már ennyire csodáljuk ezt a megoldást. Nem volt éppen sem halk sem hűvös, de legalább megbolondult tőle az egész gépem. ja és a bolt és a nagyker szerint semmi baja

Hát ilyen. -
Petyyyyy
addikt
válasz
Forestgreen
üzenetére
Köszi a linket, végre elkészült a DC modell
De mire fel a 2 nyolcas tápcsat? Az a plusz 100 MHz igazán nem indokolja szerintem. -
miresz
veterán
válasz
Forestgreen
üzenetére
Hmmm.....Fini az az ASUS.

-
mpierre
veterán
válasz
Forestgreen
üzenetére
Azt asus-t már tuti fel kell kötni, a másik se kutya. Ez nem szakad ki a slotból? Hány kiló lehet?
Ettől függetlenül nagyon korrekt darab. Még talán a gépbe is beszuszakolnám...
-
deicide
veterán
Jött ki új MSI afterburner, beta11.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Forestgreen
üzenetére
Gyönyörű, de piszok drága lesz.

-
- = Zk = -
félisten
válasz
Forestgreen
üzenetére
mi a f...?
..... -
DanielXXXV
nagyúr
válasz
Forestgreen
üzenetére
Asus nagyon bejön.
-
válasz
Forestgreen
üzenetére
Az Asus nagyon durván néz ki.
-
DjDanee87
addikt
Gigabyte oldalon is megtalálható a kártya, amit szívesen bevállalnék. [link]
De, hogy ez mikor lesz kapható arról nem találok infot. -
radi8tor
MODERÁTOR
Kaptunk egy szép hűtőt: Aeolus Gamer Storm Dracula GPU hűtő Radeon HD 7970-hez
-
gombcomp
senior tag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Nálunk csak asszony únja (én még annyira nem..).
-
Anfänger
őstag
Akik 7970-et vettek!!!! Szoktatok ti gamelni egyébként valamit,vagy csak tesztprogikkal játszotok?

Gyanús ám! De akkor minek ez a faja VGA?
Viccnek szánom egyébként,de igaz!
ÖÖÖhhhh,tisztelet a kivételnek és azoknak,akik melóra is használják a karit! -
Pénteken vagy hétfőn érkezik pár darab PowerColor, 7970 (ref) és ha addig nem gyengül jelentősen a forint, akkor 151-152K /db lesz.
Mivel sokan mondtátok ha tudok infót akkor közöljem majd, így merészkedtem ide beírni.
Más márka egyelőre továbbra sincs. Akinek pedig kellene az már most szóljon, mert ez is hamar el fog menni. -
pszihó
aktív tag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Szerintem ez betegség.
Mint a drog vagy a pia.
5 év alatt közel 6 misit költöttem fejlesztésre.
Remegtem, hogy meg legyen a leg-leg-leg. 1 honapon belül.
A Ph-n olvasom a hireket és a teszteket, még most is remegek az uj cuccokért.
De most már nincs mibe rakni.
A Lapitopi is dög erös és visz mindent. -
-
gombcomp
senior tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Bocsi, de elírtam a linken (vicc volt
) az alaperedmény 7970-el készült. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De azért nektek sem tünt fel!

Egy alapórajeles eredmény 7970-el! -
gombcomp
senior tag
válasz
XtremLor
üzenetére
Egy kis adalék a Vantage listáról: Egy alapórajeles 6970-es eredmény
És egy korábbi 4 GPU-s tuning eredmény 4870X2 CF-el
Ennyit a teljesítményéről.
-
XtremLor
őstag
válasz
Cybertrone
üzenetére
Akárki akármit mond, ez a kártya nagyon jóra sikeredett

Elfogult vagyok én is az nvidea-val, de aki nem látja a potenciát ebben a kártyában az vak
-
BeLucZ
addikt
válasz
Cybertrone
üzenetére
azt a leborult szivar végit most néztem meg az összehasonlított eredményeket, ez szabályos alázás, nem gondoltam volna hogy egy 930ra húzott 580as is ilyen messze van a 7970 OCtol
1200/1600on csinálta ezt az őrült eredményt? nagyon komoly, nem értem hogy lehet ennyivel erősebb egy 930as maggal rendelkező 580asnál
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Gaboo007
üzenetére
Én inkább egy Merto2033 tesztet kérnék tőled ha lehetséges, ezekkel a beállításokkal csak FullHDban.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Cybertrone
üzenetére
Ezért nehéz tényleges minimumot mérni, mer ha az első frame lassan készül el, akkor az rányomja a bélyeget a tényleges minimumra. De hát ez van.
A jobb benchmarkok nem is mérik az elejétől, hanem hagyják egy picit futni, és utána mérik ténylegesen. -
Cybertrone
veterán
Ezeken az fps-en indult a teszt... ez nem biztos hogy a kártya hibája, lehet hogy a bench ilyen!
Azért mondom ezt mert a végig tartotta a magas értékeket, csak rendre a tesztek kezdetén volt ilyen alacsony! 
Mellesleg ezt most csinálltattam az 580 fórumban egy kedves kollégával... 930mhz-en ment a fermi...[link]
Itt még alacsonyabb a min fps.. a rain teszt meg bugos!
-
BeLucZ
addikt
válasz
Cybertrone
üzenetére
valahogy a min fpsben sosem volt igazán erős az ati, ennek mi az oka? pedig azt hittem hogy itt a kibaszott nagy sávszél meg a 384 bites busz majd megoldja ezt a gondot, de ezekszerint nem
architektura vagy driver miatt lehet ez, nem vágom, de min fpsben az nv jobb szokott lenni fura mód és hát az a legfontosabb még az átlag fpsnél is sokkal fontosabb, reméljük cfnél megoldják a gondot legalább(#1612) Cybertrone : jah hát ezt osztom, warhead benchmarknál is van sokszor ilyen meg heavenben is, de úgy áltánosságban is jellemző ez hogy a geforcok min fpsben acélosabbak kicsit, persze nem minden játékban, de phs tesztből is ez szokott nekem lejönni
-
pszihó
aktív tag
Kibaszott egy vga. Milyen jo hogy tavaly márciusban eladtam az asztali gépet és csak lapitopi van. Bár folyik a nyálam utána, de amit az elmult 4-5 évben upgradera költöttem egy lakás ára volt. Ugy hogy hajrá függö forum társak de én már leszoktam.

-
Cybertrone
veterán
[link]
Single kártya 24/7-es órajelekkel!
Full, dx10! 
-
Preset: Ultra
Renderer: DX11
Video mode: 1920x10804x MSAA
DX10.0 style MSAA
HDAO SSAO mode
Ultra SSAO quality
Enable tesselationTest Results
Day
Day Min FPS 65.0305
Day Avg FPS 146.9360
Day Max FPS 248.5149Night
Night Min FPS 64.0831
Night Avg FPS 135.3252
Night Max FPS 244.0237Rain
Rain Min FPS 50.7916
Rain Avg FPS 96.8083
Rain Max FPS 136.5462SunShafts
SunShafts Min FPS 66.9836
SunShafts Avg FPS 130.0077
SunShafts Max FPS 205.39047970 CrossfireX, órajelek CCC maxon: 1125/1575MHz
DX10.0-ba tesztelt ő is.
Itt a Crossfire-el lesz a gond, kezdeti driver probléma lehet, idővel szerintem javítják. Mire 7950 Crossfire-em lesz addig biztosan. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 04.25
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ejha.

3db 7970-re a fél világ. Kb.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.....