Hirdetés
-
LOGOUT.hu
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoolla
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Egy ideje már megvettem egy sapphire 7970 ref karit, csak nem volt idöm vele foglalkozni. Az elsö dolog a csere után az volt hogy amikor indítottam a gépet elcsúszott kép fogadott, ami azt jelenti, hogy ami jobbra lelógott a tv röl az a bal oldalon folytatódott. Ez pontosan a kétharmadát jelenti a képnek. A windows indulásával rendbe jön, de a biosban, vagy windows telepítésnél sajnos így kell használnom. Hdmi kábelen keresztül csatlakozik a pana 42"os full hd plasma tvhez. Eddig azért nem írtam mert gondoltam hogy ha drivert frissítek plussz windows pucolás után megszünik a probléma, de ezek megtörténtek és még mindíg fennál ez a képi hiba. Szerintetek? Örülnék ha gariztatni tudnám, mert cserélném a sapphire double x re amit nektek is csak ajánlani tudok. A másik gondom ez elöbb említett csíkozódás. Amig még a cds driver volt fent addig bekapcsoltam a vsyncet és nem volt csík a tvn amióta a 12.2s drivert telepítettem csikozódik minden mozgásnál hiába van bekapcsolva a vsync. Akkor is csinálja amikor az ablakokat mozgatom az asztalon, vagy filmet nézek. Ez viszont már a bosszantó kategória. Tudtok erre, ezekre valami orvoslást? Köszönöm!"It was the best of times, it was the worst of times, it was the age of wisdom, it was the age of foolishness..."
-
hoolla
aktív tag
válasz Cybertrone #4714 üzenetére
Van monitor is de az jelenleg a konyhában van és a barátnöm nézi ha főzőcskézik, meg jobban tetszenek a színei a panának. Viszont nem volt hasonló problémám az előző 6950 kártyával. Azt is így használtam hónapokig.
Köszi BMW azt én hülye még nem néztem, de szintén azért mert előtte nem volt ilyen gondom. Rögtön az első indításnál a csere után így fogadott.
[ Szerkesztve ]
"It was the best of times, it was the worst of times, it was the age of wisdom, it was the age of foolishness..."
-
hoolla
aktív tag
Közben itt van szerintem az egyik, ha nem a legjobb léghűtéses hd 7970: http://m.tweaktown.com/reviews/4599/sapphire_radeon_hd_7970_dual_x_3gb_oc_video_card_review/index.html
Nem took normálisan linkelni mert telóról írok."It was the best of times, it was the worst of times, it was the age of wisdom, it was the age of foolishness..."
-
hoolla
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy miként is lehetne megoldani azt, hogy a barátnőm a monitoron tudja nézni a kedvenc sorozatait, amíg én játszom a TV-n, és mindkettőnknek legyen hangja.
Merthogy elvileg külön külön rendelhető hang a monitorokhoz ezeken a kártyákon.
Tehát a cuccok amikből szeretném ezt kivitelezni, az egy Panasonic Plasma TV, amivel játszom jelenleg, és ami HDMI-n keresztül kapja a képet és a hangot, mert amúgy is ez a fő képernyő. A monitor pedig egy Benq amin vannak hangszórók, de az DVI-n kapja a képet, ami ha jól tudom nem továbbít hangot. De van egy hangkártyám is amibe a füles van bedugva és azt használom ha játszom. A TV-n nincs DVI csatlakozó, csak HDMI.Érthetőbben, hangkártyán keresztül a fülessel szeretnék a nagy TV-n játszani amíg a barátnőm a monitoron nézi hanggal a cuccait. Ez megoldható? Kell-e vennem átalakítót vagy át kell dugjak máshova kábeleket, akár minden alkalommal ha játszani szeretnék átdugdosok bármit, csak legyen meg a járható út.
Előre is köszi!
"It was the best of times, it was the worst of times, it was the age of wisdom, it was the age of foolishness..."
-
hoolla
aktív tag
válasz Xmister #7785 üzenetére
Szia!
Köszönöm! Ennek a usb-s hangkártyás dolognak utána járok.
Most vettem végre hangkártyát, úgyhogy nincs az az isten amiért a TV-be dugnám az egyébként nemgyenge fülesemet.
De még mindig nem értem, hogy ez:"Az új Eyefinity mindegyik csatlakoztatott kijelzőhöz külön nyolccsatornás hangfolyamot képes rendelni." hogy valósítható meg.
-
hoolla
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok mondani egy jó driver pucoló progit, mert felraktam a 12.6-os drivert a régebbire és azóta villódzik a firefox. Szerintem nem jól telepítettem. Eddig mindig windows újrával raktam az új drivert de most nem volt kedvem. A màsik hogy sikerült végre lecserélni az alaplap procit és próbáltam húzni a kártyán mondván hogy most már van értelme. Eddig csak 1050 mhz-ig sikerült húznom a ccc-vel. E fölött már nem fut le a dmark11. Kéne már feszt emelnem vagy ez csak ennyit bír? A ventit a húzással párhuzamosan szabályozza vagy állítanim kell már azt is?Köszönöm!
-
hoolla
aktív tag
Köszi, de a villódzás alatt azt értettem, hogy ha fullképernyőn volt a firefox akkor alul a tálca villogott össze-vissza. Plussz a Batman AC-ben is ugyan ez, ha megnyitottam a térképet akkor ott is villogott a tálca magasságáig a kép. De mindez megszünt a driver korrekt újrázásával.
Danikabaf! Köszi a programot sikerült orvosolni a problémát. A feszelésnek akkor majd visszább olvasok hogy mi a helyzet mert százszor volt téma a tuning.
Köszönöm még1x a válaszokat!
-
hoolla
aktív tag
Sziasztok! Egy gyors kérdés. Milyen nvidia karit érdemes venni physxre, 7970 cf mellé?
Köszi!"It was the best of times, it was the worst of times, it was the age of wisdom, it was the age of foolishness..."
-
hoolla
aktív tag
Ez most amiatt mert rossz totyikban tettem fel a kérdést, vagy egyszerűen fölöslegesnek tartod? Borderlands 2 miatt lenne most érdekes, de jó lett volna Batman AC mellé is már.
-
hoolla
aktív tag
Na igen, ez a videó azért üt. Be kell látni. De már a Batman ACnél is sírtam a hiányától. Régen nem érdekelt, mindig atis voltam. De a Bl2 annyi plusszt ad, hogy nagyon sajnálnám kihagyni. A napokban megnézem mit alkot ez az ini fálj átírás, de ha gyengusz, akkor olvasgatok még, hogy mennyire problémás az nv társkártya. Alszom rá még egy párat. Tegyük fel hogy veszek egy gtx 550-t, az elég? Bírja szusszal?
-
hoolla
aktív tag
válasz TTomax #12719 üzenetére
Ez eléggé gusztustalan dolog, hogy kifizetem a teljes árat egy játékért, majd csak a 80%-át használhatom, ha nincs nv kártyám.
Azt mondod, hogy ha berakom a fizix karit, majd driver telepít, akkor szétbugozódik minden? Közben olvasgatom a Bl2 topikot is, hátha van megoldás a problémámra."It was the best of times, it was the worst of times, it was the age of wisdom, it was the age of foolishness..."
-
hoolla
aktív tag
válasz TTomax #12729 üzenetére
Köszönöm a linket átnyálazom, de most meló.
Az üzletpolitika, meg hogy kell nekik a pénzem, az nem érdekel, amíg én el tudom dönteni, hogy mi az amire kiadok és mennyit, ha azt kapom amit várok. Vagyis ha pl a különbség a két gyártó között csak annyi lenne mint amiket a grafikonokon látunk és semmi fizix meg egyebek, akkor eldönthetem melyik kell. Nem is értem hogy ez hogy müködhet másként.
Vagy nézzük kicsit másképp az nvidia vérszívását és mondja azt, hogy ha kell nektek atisok a fizix, vedd meg a fizix kártyánkat 300 dodóért, ha nem akkor nem, vagy legalább legyen normális support a ati melletti fizixhez vett karihoz."It was the best of times, it was the worst of times, it was the age of wisdom, it was the age of foolishness..."
-
hoolla
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem.
Volt egy, kb 3 másodperces áramszünet, és úgy tűnik az egyik vga elszállt. Az érdekesség az, hogy látom vele az alaplapi képernyőt, biost, de a windows loading már nem jön be. Ha bekapcsolom a cf-t szétesik a kép majd kékhalállal újraindul a gép. Sapphire dual-x 7970 a kártya. Kipróbáltam mindegyik slotban, a másik kártya tápkábeleivel, de a windows nem tölt be. A sima ref kártyával minden rendben. Windowst újraraktam, azt hittem driver gond volt de semmi változás. Szerintetek?Előre is köszönöm!
-
hoolla
aktív tag
válasz BeLucZ #24005 üzenetére
Igen én is furcsállom, főleg, hogy jó tápom és jó elosztóm van. Meg volt is párszor már áramszünet, de nekem inkább az a fura, hogy ad képed addig amig a windows loading kép be nem jön, azt már nem látom. Garis még szeptemberig, max kicseréltetem ghz-re.
-
hoolla
aktív tag
-
hoolla
aktív tag
válasz BeLucZ #24009 üzenetére
Na, úgy néz ki valami komolyabb gond van, mert előjött megint a gond. Egyke kártyával, friss windowsal, képnézegetés közben. Valami nem stimmel de nagyon. Úgy néz ki, hogy lehet az alaplappal van gond. Szétszedtem az ssd raidet, felraktam egy ssdre a rendszert és a probléma maradt. Nem toom mi ez. Nagyon érdekes. Egyszercsak megadja magát a rendszer. Kékhalál, majd nem indul újra, kikapcs, majd sikerül újraindítani. Minden winyó lehúzva, csak az egyik ssd a rendszernek van rajta, és csinálja. Jó hosszú menet lesz ez. Azért köszönöm!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Xbox Series X|S
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5 Pro teszt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hálózati kábelek és szerelésük
- SSD kibeszélő
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.