Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
kasa85
őstag
Az igen nem kevés,és az az érzésem hogy ez még nagyon az eleje ami még itt lesz.
Szerintem a megmaradt készletek mivel többet hoznak be egyszerre,és adják el azokat.
Ezek nyilván még a normális áron berendelt termékek,majd akkor lesz gondolom nagyobb az ára mindegyiknek amikor teljesen kifogynak,és rendelik jó pénzért a következő fuvart.
Az üzletek sem hülyék,hogy a fent maradt karikat jó drágán adják,bár elég sok aki meglépi ezt a lehetőséget.
Használtan drágább mint újonnan volt
Lehet veszek egy karton bokszer alsót tele sz@rom,és vissza adom nekik két hét múlva jó pénzért -
kasa85
őstag
Meg a hitelességünk sem.
Ez sajnos várható volt.
Milliárdokat felvettek arra ,hogy jobb helyzetbe hozzák az Országot,és javítsanak a körülményeken.
Aztán szembesültek a kölcsönt adó Országok hiába a nagy kölcsön nem jut el felénk úgy sem,hanem szét osztják egymás között tapsra,és pofára.
Sajnos ez van az öltönyös terroristák miatt szívunk,és szívni is fogunk.
Szerintem ez még csak a jéghegy csúcsa,és amíg engedjük teljes mértékben megérdemeljük.
Nem baj év végén itt a világvége
Szerintem jó ha ősszel lesz jelentősebb csökkenés vga piacon.
Talán amikor a HD7950,és legfőképpen a Kepler jön talán akkor.
Persze a pénzünk ha nem romlik tovább,de nem adok sok esélyt míg ez a diktatúra folyik.
Addig okuk sincsen csökkenteni kint vehető kategória itt már a pénzünk,és a Magyar hitelességnek köszönhetően más a helyzet.
Félre a politikával,mert utálom,és teszek ellene hogy ne itt éljem le.Hátralevő időmben inkább a tanulásra koncentrálok,és arra hogyan szedjek össze becsületesen elegendő pénzt az új jövevényre.
Ja igen mindenkinek problémamentesebb,és sikerekben gazdag évet kívánok.
Szilveszterkor meló volt,így nem voltam gép közelben. -
kasa85
őstag
Értem.
Akkor maradok türelmesen egyenlőre bár eléggé nehezen
Minden esetben most akartam volna eladni az egyik VGA mat,de ahogy elnézem egy jó darabig nem fog esni a VGA ára.
A szutyok fizető eszközünk véget még drágább lesz a későbbiekben.
No igen a +27%-ról meg nem is beszélek amit jövőre behoznak,mert megüt a guta.
Na mindegy köszi a segítséget a politikát meg megtartom a terroristáknak
Szépen bele éltem magamat,hogy 2db HD 6950 árából kijön 1magos csúcs Kepler,vagy 1db HD7970 kártya,kisebb ráfizetéssel.
Na mindegy a Magyar élet egy pofára esés,majd teszek ellene -
Petyyyyy
addikt
Hű tényleg, rossz oszlopot figyeltem az árfolyam listán
Így ez a 30K már jobban elgondolkoztat.
(#112) Sontir Fel: Erre csak azt mondom: Unicum, csak pozitívan. Remélem javul a helyzet mire hozzánk is elér a hetes széria.Amúgy meg kicsit kezd "Nvidiásodni" az AMD... Náluk szokás ez a 3GB memória a kártyán, bár nekem nagyobb meglepi, hogy 384bites membuszt használnak. Talán ez az első AMD-s kártya ilyen megoldással. De javítsatok ha tévedek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpársportok
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Androidos tablet topic
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Afox Geforce Rtx 3080 10g - 6 hónap garancia
- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 6800 XT 16GB Garanciával!
- Gigabyte Geforce GTX 1070 G1 Gaming 8GB Garanciával!
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest