Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
->Raizen<-
veterán
válasz
athomi
üzenetére
Update 2 óta jobb de lehet azért mert jóval sötétebb lett a játék? Vagy csak egy olyan szakaszába érkeztem?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#29663) Algotis: Super sample anti aliashing. [link] Szuper mintavételezéses élsimítás. Ez a technika minden egyes pixelt többször számol ki, de az eredeti pixelpozícióhoz képest mindig egy kicsit eltolva, majd összemossa a képet. Ez a legjobb minőségű élsimítás. Cserébe titan sli kell neki mindent koppon legalábbis a metróba.

-
athomi
veterán
válasz
athomi
üzenetére
Most nézem a tied OC-s eredmény... nálam minden alapon
-
ktg3
őstag
válasz
athomi
üzenetére
Te ne kötözködj
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ez a hiba már többször előjött. Korábban már írtam róla.
1500on megy a memó. Tolom vele játékot semmi baj nincs vele, akármeddig játszható.
Ellenben windowsban ha megnyitok egy youtube videót, akkor néha eldobja az egész main screent.
A gép nem fagy le de az egész képernyő memhibás lesz (olyan tüneteket produkál), méghozzá úgy hogy semmit sem lehet látni. Nem úgy hogy csíkoz meg ilyesmi hanem egyszerűen semmit sem látni.A vicc, hogy közben a másik monitoron a kiterjesztett asztal hibátlanul megy

Kicsit furcsa, hogy a 2d kifekteti. Amint megnyitom azonnal előjön a hiba. Persze nagyon ritkán. Gondolom az órajelváltásnál hasal el.Ilyenkor rendesen le szoktam állítani. A mókás ez egészben, hogy a kijelentkező screenre megint összekapja magát a kép és teljesen jó lesz.
-
Anaren91
senior tag
válasz
athomi
üzenetére
Na a Microsoft megint meglepett
Tolom nagyba Crysis 3 at egyszer csak beakad a hang piros képernyő, majd kb 5mp múlva restart... Az istenért nem akar stabil lenni a tuning win8 alatt az új driverral...De a kreativitásukat értékelem ismét rám hozták a frászt ezzel az új "piros halállal"XD A kék úgyis uncsi volt már... Hétvégén repül vissza a win 7 hátha az jobban szereti ezt a drivert, mert am tényleg látványosan folyamatosabban megy a Crysis ezzel.Szerk.: Új ra akartam kattintani nem a válaszra...még reggel van.
-
athomi
veterán
válasz
athomi
üzenetére
Erre a részre gondoltam, felnézve a hegyre.
Minden bizonnyal a proci a szűk keresztmetszet, ezen a részen 50-75%-kal dolgozik, a VGA meg jócskán visszaesik a majd 100%-os terheltségből.
(#27613) Algotis: Most hogy mondod... elküldtem melegebb éghajlatra.

-
pr05p3c
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Tolom nagyba Crysis 3 at egyszer csak beakad a hang piros képernyő, majd kb 5mp múlva restart... Az istenért nem akar stabil lenni a tuning win8 alatt az új driverral...De a kreativitásukat értékelem ismét rám hozták a frászt ezzel az új "piros halállal"XD A kék úgyis uncsi volt már... Hétvégén repül vissza a win 7 hátha az jobban szereti ezt a drivert, mert am tényleg látványosan folyamatosabban megy a Crysis ezzel.

Ráadásul jó kis halk Sapphire Dual Slot hűtő volt rajta. A ref hűtője nagyon gány volt, arra emlékszem.