Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
RetepNyaraB
veterán
válasz Thronks.90 #36142 üzenetére
Elég lesz átmenetileg szépen, bár húzva már gondok adódhatnak. Kivéve, ha tudsz alulfeszelni (procit és kártyát is).
edit: bár a kettéosztott 12V-os ág megnyirbálja eléggé a szárnyait
De elfüstölni nem fog, legfeljebb lekapcsol.[ Szerkesztve ]
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
Turbolada II
őstag
válasz Thronks.90 #36142 üzenetére
Egy 500W-os Hexa jobban illene hozzá.
"A szabadság az, ha szabadságunkban áll kimondani, hogy kettő meg kettő négy (kivéve Prohardver :D). Ha ezt megtehetjük, minden egyéb magától következik." 1984 "Magyar" Telekom, ja nem csak sima.
-
nanus
senior tag
válasz Thronks.90 #36146 üzenetére
Hasonló cipőben jártam én is....a vga visszavett órajelekkel elketyegett amig nem kapott nagyobb tápot.
[ Szerkesztve ]
-
nanus
senior tag
válasz Thronks.90 #36153 üzenetére
Á nem levittem az órajeleket a 4850 szintjére ..már mint órajelben de a teljesítmény azért nagyobb maradt.. (gpu 640 memó 1000) igy játszani is lehetett vele birta a táp...ha feltoltam gyárira terhelésen lekapcsolt a táp...
paye:javitva
darky@: Azt a rövid időt kibírjuk amíg visszatérsz
[ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
válasz Thronks.90 #36348 üzenetére
Heló!
Nem a Tahiti LE-ről nem írtam. Sapphire 7850-em van 1230/1375-ön, de most átállítottam az automata ventivezérlést, és már 65 foktól kap 65%-ot, így max 68fokos a kártya.
-
Pedro78
senior tag
válasz Thronks.90 #36359 üzenetére
Jah, hat bf4 az kimarad, se idom se energiam idegeskedni, amugy is televagyok jatekokkal amiket azert nem jatszom mert a vga elszall ha elinditom oket. Mmint a vga ventije
Bnet : Pedrochen#21774 - Steam-Origin : -tRs-Pedro - Epic : Pedrochen
-
kovsol
titán
válasz Thronks.90 #36503 üzenetére
Intel Core i5 2320 után nem lenne előrelépés az fx6100. Abba a lapba meg nem tennék FX8 -t a gyenge VRM hűtés miatt.
Ennek amúgy van saját topicja is.[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
Steve198310
őstag
válasz Thronks.90 #36505 üzenetére
Az az FX6100 olyan szintű mint az i5 2320. sőtt gyenfébb az FX alapban. ott valami szoftveres probléma van.
(az a 6 mag nem annyi mint amit mond akárki. olvass utána. 3 blokkból áll ami 3 teljesértékű magot és 3 gyenge magot kapott. bla-bla-bla többet keress utána ott a google)"Hülyékkel nem érdemes vitatkozni.. Csak lesüllyedsz a szintjükre és ott legyőznek a rutinjukkal"
-
pcguru23
aktív tag
Ha fx-ben akarsz gondolkodni és nincs keret vagy gyengébb lapod van akkor 6300 lessz a cpud én egy asrock extreme 3ban hajtom 4ghzen és kiszolgálja a karit maximálisan!
-
lowzor
veterán
Inkább visszalépés lenne.
-
NielsX
tag
válasz Thronks.90 #36503 üzenetére
Hasonló a gondom mint az előttem szólónak, azzal a különbséggel hogy én már húztam a procit 3.9-re (x4 955)
A kártya 70-80°%-on megy a proci 90% környékén BF3 alatt 7870-el. Vegyek egy erősebb procit pl i5 2500k és felette? -
MODERÁTOR
válasz Thronks.90 #36758 üzenetére
8 éves pontosabban. Azért a WoW más tészta, mert ami engine fut rajta fele annyit sem tud szerintem mint egy Frostbite 2.
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
MODERÁTOR
válasz Thronks.90 #36760 üzenetére
WoW ahogy észrevettem inkább CPU érzékeny. Gondolom itt a Blizzardos motorok szokásából, hogy egy magot terhel, a többin pedig eloszlatja a többlet terhelést.
De a lényeg amit mondtál igen. Bár én nem vennék arra mérget, hogy a Battlefield esetében direkt jobban terheli az infrastruktúrát
mobal,
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
Pocok256
veterán
válasz Thronks.90 #37102 üzenetére
Köszi egyelőre megvarom a garit aztán majd látjuk.
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Overwatch 2
- BMW topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen videókártyát?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Opel topik
- További aktív témák...
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest