- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- ldave: New Game Blitz - 2025
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anaren91
senior tag
válasz
Uzumaki #27744 üzenetére
Max még azt tudom elképzelni hogy valami okból kifolyólag a kártya nem tud teljesen becsúszni a pci-e slotba. Nézdd meg hogy nem e akad meg a gépházba valahol berakásnál. Nekem is volt olyan hogy beraktam a hangkártyát azt hittem hogy jó aztán még lehetett volna tovább tolni csak el volt ferdülve a lemez az alaplapi tálcánál ott ahova az 1 es ábra kis pöcke ment volna.
Vagy nézdd meg hogy a 2. karikánál lévő cucc miatt be tud e menni rendesen.
-
Anaren91
senior tag
válasz
Uzumaki #27739 üzenetére
Azt nézd meg még esetleg hogy ha bent van a kártya akkor az alaplapi kimeneteken ad e képet. Mivel a procidba van integrált vga lehet hogy alap esetben arról akar képet adni. Tedd be a kártyát viszont a monitort az alaplapira dugd. Írtad hogy mintha a biosba be tudtál volna lépni csak nem volt kép. Ebből gondolom hogy azon a kimeneten ad képet ami a lapon van. Rákötöd a monitort, belépsz biosba és átállítod elsődleges vga nak a dedkált gput és csoki. 7750 el lehet hogy valamiért alapból átállította a bios ezzel meg valamiért kínja van..
-
8zabi
őstag
válasz
Uzumaki #27723 üzenetére
ez a sok figyelmeztetés azért van, hogy tényleg csak akkor frissítsen az ember, ha valami nem működik megfelelően, ne csak azért mert változott a verziószám
szerintem manapság nem olyan egyszerű megölni egy alaplapot bios frissítéssel, bátran vágj neki ha elfogyott minden egyéb ötlet -
Zso2
őstag
válasz
Uzumaki #27717 üzenetére
Nézd meg hogy a vga-nak az a kinyúló pöcke engedi e teljesen beletolni a lapba a csatlakozást.Volt már olyan,hogy levágtam róla.Valószínű az alaplapcserénél ilyesmi bejöhet a számításba.
Arra a 2 bütyökre gondolok,van olyan,ha bizonyos ház és alaplap találkozásánál előjöhet,hogy nem tud elég mélyen becsúszni az alaplap mögé és így a Pci-slotba 1-2 mm híján kevés. -
8zabi
őstag
válasz
Uzumaki #27717 üzenetére
ha semmi más nem segít, egy bios frissítés talán megoldja
ehhez a laphoz kiadtak elég sokat, de ez legyen a végső eset
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Gumi és felni topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
Hirdetés
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 11 Pro Max 256GB 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest