Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Uzumaki
tag
válasz
Anaren91
üzenetére
Köszi, de közben jött egy kis fejlemény. Szétszedtem gépet, hogy ugye viszem el. Régi cuccokat visszapakoltam, hogy majd tudjam használni, de gondoltam most már beleteszem karit így is. Ééééééés.. Nem működött...
Nem volt annyi eszem, hogy miután nem volt jó az új gépbe kipróbáljam a régibe, mert gondoltam, ha 10 perce még jó volt akkor most mért ne lenne? Szóval csak a vga-t vittem gariba. Vajon mért adta be a kulcsot a gépcserénél? Na mindegy, remélem gyorsan végeznek vele és most már végre használhatom.
Még egyszer köszi mindenkinek aki próbálkozott segíteni
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Death Stranding 2: On the Beach - Felbukkant a PC-s kiadás
- BestBuy ruhás topik
- Autós kamerák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kuponkunyeráló
- Lexus, Toyota topik
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- JBL BoomBox 2
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB +256GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem volt annyi eszem, hogy miután nem volt jó az új gépbe kipróbáljam a régibe, mert gondoltam, ha 10 perce még jó volt akkor most mért ne lenne? Szóval csak a vga-t vittem gariba. Vajon mért adta be a kulcsot a gépcserénél? Na mindegy, remélem gyorsan végeznek vele és most már végre használhatom.