- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Banyasz papa: segitség kérés
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
aginor
veterán
válasz
katt777 #51972 üzenetére
Akkor nem tudom, hogy hogyan tudnám reprezentálni a jelenséget. Olyan mintha a tálcát folyamatosan le-fel csukogatná, de leginkább böngésző futása közben jön elő (Crome) ill. videózáskor (időnként némi memóriahibára utaló függőleges csíkozódással/sávozódással). Kipróbálok valami másik böngészőt, hátha.. Flash a legújabb, hardveres gyorsítás volt anno az első amit kilőttem amikor a hiba jelentkezett, driverben minden videó gyorsítással kapcsolatos feature kikapcsolva, ha minden igaz. Ugyanakkor a Sapphire honlapján tegnap nem találtam biost a kártyához, van ötleted, hogy merre lehet, vagy írjak a supportnak?
-
sb
veterán
válasz
katt777 #51972 üzenetére
Nem igazán értem miért user errorozol, mert bár nem vitatom, hogy biztos értesz hozzá, de ZC témában nem tudtál újat mondani. Egyedül a PCI-E energiagazdálkodás kikapcsolására nem emlékeztem, de azon is túl voltam már jópár évvel ezelőtt.
Sőt, igazából ha visszagondolok és visszalapozok az egész ZC problémakört az elsők között kezdtem itt feszegetni a topicban és én írtam le jópár nyűgjét itt először. A windows tray-re csukódó progikat, popup-okat, folyamatosan újrainduló ventiket, stb...
De ha mondod a (kerülő AB-s) megoldást akkor meghajolok és elismerem a user errort. (Bár akkor sem szívesen, mert nem hiszem, hogy ha mezei user lennék és egy driver installban kimerülne a tudásom akkor ne várhatnám el az AMD-től, hogy ne haljon le napi 25x a monitor standby-ban. Ez elég alap lenne akkor is, ha vmi AB-s vagy egyéb trükkel kiküszöbölhető az egész.)
Na a lényeg: figyelek, hogy állítsam be az AB-t. Bár - ezt is írtam - én is csak kínomban kapcsoltam ki AB-ben a low level hw controlt az utóbbi 2-3 hétben, előtte évekig azzal használtam. Szóval nem biztos, hogy olyat írsz, amit ne használtam volna előtte.
(Előtte meg Rivatuner, unlocked módban, jóval előtte meg Ati Tray Tools amivel szintén a driveres 2D/3D kontrolt kerültem meg, mivel - szintén írtam - szar volt az AMD multimonitoros frekiállítós megoldása. Most, hogy beugrott, az is olyan téma volt amit magam oldottam meg mert itt a fórumon csak nézett mindenki. (HTPC vonalon más topicból a 24p mizériákat már inkább nem is említem
)
szerk: Egy pontosítás: a pár verzióval ezelőtti AB nem tudott feszt állítani a kártyán ezért CCC-ből oldottam meg. Aztán viszont végül is feszemelés nélkül használtam, szóval maradt az AB használat végül.
Na de elég a nosztalgiázásból. Sok hülyeség eszembe jutott, ami nagyon nem mezei user kategória és többnyire egyedül sikerült megoldani.
Tényleg várom az AB-s pontos howto-t, hátha mégis kimaradt valami az életemből.Örök hálám fog üldözni, ha ezt a szart sikerül megjavítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest