Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• aginor

veterán

válasz katt777 #51972 üzenetére

Akkor nem tudom, hogy hogyan tudnám reprezentálni a jelenséget. Olyan mintha a tálcát folyamatosan le-fel csukogatná, de leginkább böngésző futása közben jön elő (Crome) ill. videózáskor (időnként némi memóriahibára utaló függőleges csíkozódással/sávozódással). Kipróbálok valami másik böngészőt, hátha.. Flash a legújabb, hardveres gyorsítás volt anno az első amit kilőttem amikor a hiba jelentkezett, driverben minden videó gyorsítással kapcsolatos feature kikapcsolva, ha minden igaz. Ugyanakkor a Sapphire honlapján tegnap nem találtam biost a kártyához, van ötleted, hogy merre lehet, vagy írjak a supportnak?

• sb

veterán

Nem igazán értem miért user errorozol, mert bár nem vitatom, hogy biztos értesz hozzá, de ZC témában nem tudtál újat mondani. Egyedül a PCI-E energiagazdálkodás kikapcsolására nem emlékeztem, de azon is túl voltam már jópár évvel ezelőtt.

Sőt, igazából ha visszagondolok és visszalapozok az egész ZC problémakört az elsők között kezdtem itt feszegetni a topicban és én írtam le jópár nyűgjét itt először. A windows tray-re csukódó progikat, popup-okat, folyamatosan újrainduló ventiket, stb...

De ha mondod a (kerülő AB-s) megoldást akkor meghajolok és elismerem a user errort. (Bár akkor sem szívesen, mert nem hiszem, hogy ha mezei user lennék és egy driver installban kimerülne a tudásom akkor ne várhatnám el az AMD-től, hogy ne haljon le napi 25x a monitor standby-ban. Ez elég alap lenne akkor is, ha vmi AB-s vagy egyéb trükkel kiküszöbölhető az egész.)

Na a lényeg: figyelek, hogy állítsam be az AB-t. Bár - ezt is írtam - én is csak kínomban kapcsoltam ki AB-ben a low level hw controlt az utóbbi 2-3 hétben, előtte évekig azzal használtam. Szóval nem biztos, hogy olyat írsz, amit ne használtam volna előtte.

(Előtte meg Rivatuner, unlocked módban, jóval előtte meg Ati Tray Tools amivel szintén a driveres 2D/3D kontrolt kerültem meg, mivel - szintén írtam - szar volt az AMD multimonitoros frekiállítós megoldása. Most, hogy beugrott, az is olyan téma volt amit magam oldottam meg mert itt a fórumon csak nézett mindenki. (HTPC vonalon más topicból a 24p mizériákat már inkább nem is említem :) )

szerk: Egy pontosítás: a pár verzióval ezelőtti AB nem tudott feszt állítani a kártyán ezért CCC-ből oldottam meg. Aztán viszont végül is feszemelés nélkül használtam, szóval maradt az AB használat végül.

Na de elég a nosztalgiázásból. Sok hülyeség eszembe jutott, ami nagyon nem mezei user kategória és többnyire egyedül sikerült megoldani. :D
    Tényleg várom az AB-s pontos howto-t, hátha mégis kimaradt valami az életemből. :R Örök hálám fog üldözni, ha ezt a szart sikerül megjavítani.

• Frozzy

őstag

nincsen semmi mókolás. simán fent vagy egy 14.1 mint ami volt februárban is.. februárban mantleval ment 100-120fps-el átlagban. most dx-ben és mantleban is ilyen 20-30-40-50-60. és gyér az egész..

milyen cumót kéne nyomni vagy mi ? :C

Új hozzászólás Aktív témák