Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- tordaitibi: Chatcontrol
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bitfenix Outlaw
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
p@gabi
tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre,vagy tanácsra lenne szükségem.Gigabyte HD 7870-es vga-m van.Az elmúlt napokban vettem észre,hogy a kártya hőmérséklete üresjáratban is felmegy 45-46 fokig és annyi is marad,hiába nincs a gép használva.Bekapcsolás után kb. 10 perccel már megemelkedik a hőmérséklet és lejjebb nem megy csak emelkedik ha pl játszom.Nemrégiben még üresjáratban,vagy böngészés közben sosem ment 30-32 fok fölé.A gpu mag terheltsége is folyamatosan 57-58 %-ot mutat,holott ezt sem indokolja semmi,tudtommal nem fut olyan ami ezt okozhatná.A driverem természetesen a legfrissebb verziójú,hűtéseim rendben vannak a kártyán is és a házhűtések is ugyanúgy működnek mint azelőtt.Túl vagyok a ház nagytakarításán,portalanításán is,úgyhogy ezekkel nem lehet probléma,mindig rendszeresen takarítom a gépet.
Mi lehet ez?Valami vírus esetleg,vagy valamelyik háttérben futó program cuppant rá a videókártyámra?
Ami az elmúlt időszakban történt az az,hogy feltelepítettem egy játékot a gépre(Ride2-KaOs),illetve túl vagyok egy ssd cserén is,és az új ssd-re úgy klónoztam az oprendszert.ami egyébként ha számít win7 64 bit.
A válaszokat,javaslatokat,hogy mit tehetnék,előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest