Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- potyautas: Nóta állj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
p@gabi
tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre,vagy tanácsra lenne szükségem.Gigabyte HD 7870-es vga-m van.Az elmúlt napokban vettem észre,hogy a kártya hőmérséklete üresjáratban is felmegy 45-46 fokig és annyi is marad,hiába nincs a gép használva.Bekapcsolás után kb. 10 perccel már megemelkedik a hőmérséklet és lejjebb nem megy csak emelkedik ha pl játszom.Nemrégiben még üresjáratban,vagy böngészés közben sosem ment 30-32 fok fölé.A gpu mag terheltsége is folyamatosan 57-58 %-ot mutat,holott ezt sem indokolja semmi,tudtommal nem fut olyan ami ezt okozhatná.A driverem természetesen a legfrissebb verziójú,hűtéseim rendben vannak a kártyán is és a házhűtések is ugyanúgy működnek mint azelőtt.Túl vagyok a ház nagytakarításán,portalanításán is,úgyhogy ezekkel nem lehet probléma,mindig rendszeresen takarítom a gépet.
Mi lehet ez?Valami vírus esetleg,vagy valamelyik háttérben futó program cuppant rá a videókártyámra?
Ami az elmúlt időszakban történt az az,hogy feltelepítettem egy játékot a gépre(Ride2-KaOs),illetve túl vagyok egy ssd cserén is,és az új ssd-re úgy klónoztam az oprendszert.ami egyébként ha számít win7 64 bit.
A válaszokat,javaslatokat,hogy mit tehetnék,előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- EVGA GeForce RTX 3090 FTW3 ULTRA GAMING 24GB GDDR6X (24G-P5-3987-KR) Videokártya!
- Eladó hibás GIGABYTE Eagle RTX 3060 Ti 8GB videokártya
- KFA2 RTX 3060 12GB GDDR6 1-CLICK OC Eladó!
- 200 ezerrel ár alatt! A széria királya! A legmaxosabb 5080! Asus rog astral !
- GIGABYTE GeForce RTX 4080 SUPER WINDFORCE V2 16G
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- HP Probook i5-7th, 8/128 Notebook
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest