- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Linx 1010, a gagyi x86 tablet újjáéledése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
válasz
katt777 #53794 üzenetére
Én nem azt írtam, hogy IRL ez a szitu, hanem, hogy benchekben van rá példa!
És pont az a fő gond, amit lehet mérni, de kevesen látják: ingadozó frametime.A Tahitik kiegyensúlyozottabban viselkednek a 3GB/384bit miatt, és előbb is ajánlom bármelyiket, mint a 270/7870/270X/7870XT megoldásokat. Az, hogy én mostanában elszórakozok utóbbival, mert tetszik, hogy tág határok közt variálható a teljesítménye, már egyéni perverzióm, lévén keveset játszok. Ettől függetlenül még zavar, hogy ajnározod, miközben van jobb vétel. Attól, hogy el akarod épp adni, még nem muszáj túlmagasztalni ;p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Elektromos autók - motorok
- Milyen széket vegyek?
- Robotporszívók
- Kompakt vízhűtés
- Battlefield 2042
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest