- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Hát én vártam a 960-at, de jól elcseszték, lényegében azt tudja, mint a mostani kártyám kicsit tuningolva (szintén 2B RAM). Spórolni kell a 970-re. Pont abban a tartományban nincs semmilyen kártya (AMD sem), amilyenre egy 7870XT-t érdemes lenne cserélni. Még jó, hogy mindent visz. Viszont a CoD AW utolsó 4 szintjét szerintem kifelejtették a driverből, olyan laggolások vannak. Próbaképpen levettem a grafikát, 120FPS körül futott (a megszokott 42-50 helyett), és ugyanúgy laggolt, mint az állat.
2x hogy ki is dobott.
Most visszatérek C4-hez, meglátom, rendesen fut-e már.
irrMee: Nekem még i7-920-szal volt AsRock X58 Extreme 3 lapom, és nem volt problémám jó táppal. Ugyanazt a teljesítményt/tuningot tudta, mint a 16 fázisos ASUS P6T Deluxe, csak egészen kicsit magasabb feszeket kellett megadni neki a kevesebb fázis miatt. Pedig 2.66 helyett 4.05GHz-en szaladt a proci.
V.Dave: Semmilyen benchmark nem jó stabilitás tesztelésére. Olyan, grafikailag egészen igénytelen játékok megfektethetik a kártyát, mint pl. egy Borderlands. Nekem 4870 idején volt, hogy minden tök stabil, még Crysis is, aztán BL meg pl. 35-50p játék után kidobott. Vagy pl. Thief esetében Mantle-lel a legminimálisabb tuninggal is össze-vissza artifactelt (a 3. Mantle-ös meghajtótól), míg BF4 nem, és DX-ben is végig lehetett tolni simán.
ZSOLO76: Az eladót 3 hónapig (asszem) törvény kötelezi a használt műszaki cucc visszavásárlására. nincs olyan, hogy próbagar!!!
F.Jani: A kérdésedet már korábban megválaszolták. Az még régi alapvetés, hogy alaplapot ésszerűen választani érdemes, viszont azon ne spóroljunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- OnePlus Pad 3
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest