Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Sziasztok!
    Egy olyan problémám lenne hogy van egy shaphire 7850 2gb 256bit oc kártyám most cserélte az ipon mert beszart az előző szerintük,szerintem más is ludas a gépembe...(asrock 970 pro3 ,Fsp 500W,ssd+2hdd+8Gb kingston ram+AMD Buldozer fx 6300am,minden a gyári értéken ment,amig ment)
    Elvittem az iponba a gépem,mert nem indult el,csak 5 rövidet csipogott,képet nem adott,és ők arra jutottak h a vidikártya a hibás,kicserélték,2hónap alatt....Ők letesztelték sztük minden OK mindennel!
    Nah vagy mégse...Hazahoztam kezdődött azzal h a win7emen lévő chrome mindenre azt irta h tanusitvány hiba,ujraraktam,majd mikor már működött a chrome meg minden akk jött a gebasz a legkisebb terhelésnél a vidikártya v vmi elszáll s v kékhalált kapok,vagy nagy foltokba nekiáll pixelesedni a képernyőm!
    640-610re levéve az MHZket kicsit tovább birja,de még is se az igazi,szinte az összes drivert kipróbáltam már!
    Most is szétszereltem a gépet kiszedtem a vidikártyát portalanitottam stb,majd elinditottama gépet s megint nem megy a chrome!
    +minden első indulásnál a képernyőm közepén s 3/4edén egy 5cm vastag szürkés-pirosos csik jelenik meg,de 2.ik inditásnál már nem!
    Ill első inditásnál a gép nem indul el hanem befagy!
    Segitsetek!
    Ui: a tanusitványhiba megoldódott magától,csak nemtudom hogy!

Új hozzászólás Aktív témák