- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szasanyi #4366 üzenetére
Hát ezen most nem akarok vitába szállni veled!
Amúgy meg a PCS+ 7950 et személyesen ismerem mert ismerősömnek olyan van! az valóban a legjobb 7950.es mind hang, tuning, és hőfokban is!
Viszont 7850 PCS+ ot is ismerem mert járt nálam olyan kari teljesen rendben van a hőfoka pont olyan értékek -et mértem vele mint a behemót ASUS DirectCU II -vel! csak kb fele akkora hangja volt a PCS+ nak! a hőfok mind 2 kártyával 1100/1350 -en járatva 70-74.fok volt!(1 óra Alan Wake játék után) hiába a DCU2 -őn a 2.venti és az óriás borda semmivel nem volt jobb, csak annyival hogy 2X olyan hangos volt a 2.kisebb venti mint a PCS+ on az 1 nagy!Egyébként a PCS+ ok azért melegednek jobban mert gyárilag elég magas feszen járnak referencia 1,21 helyett 1,25.v ot mértem a GPU nál! de ennek köszönhető hogy tuningban viszont ezek mennek jobban a magasabb fesz végett
De vissza kanyarodva a 7870 PCS+ ra igaz ilyet még nem teszteltem de 99.% hogy pont olyan jó mint a kistesó 50 -es
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lebegj el a Sebességgel! Ryzen 7 5800x Most Elérhető Kamatmentes rèszletre is!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest